Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω ενα κινητό απο τα παρακάτω και δεν ξέρω πιο απ όλα, περιμένω απαντήσεις και γιατί το διαλέγετε.

1) LG G2 MINI  2) SAMSUNG  GALAXY S4 MINI 3) SONY XPERIA M2

Δημοσ.

δες και το moto g 2014..Ειναι καλυτερο απ ολα και δεν εχει τρελη διαφορα στο μεγεθος αν αυτο αποτελει prob!

Δημοσ.

Βασικά μέχρι πόσα λεφτά μπορείς να δώσεις ?

200 διαθέτω και θελω να ειναι Android και οσο έψαξα αυτα μονο με ενδιαφέρουν .

Δημοσ.

200 διαθέτω και θελω να ειναι Android και οσο έψαξα αυτα μονο με ενδιαφέρουν .

Τι χρήση θες να κάνεις και τις απαιτήσεις έχεις εσύ ως χρήστης από το κινητό ? Για να δω μπας και υπάρχει κάτι καλύτερο να πάρεις :)

Δημοσ.

Τι χρήση θες να κάνεις και τις απαιτήσεις έχεις εσύ ως χρήστης από το κινητό ? Για να δω μπας και υπάρχει κάτι καλύτερο να πάρεις :)

Αρκετά smooth στο browsing χωρις κολλήματα, καλη ποιότητα Βιντέο +30fps 1080 και εικόνας 1080 με 8 MP και  τα περισσότερα "απαιτητικά" παιχνίδια να τα παίζει.

Η γνώμη σου ανάμεσα στο LG G3s αντί του G2 mini?

Δημοσ.

Αρκετά smooth στο browsing χωρις κολλήματα, καλη ποιότητα Βιντέο +30fps 1080 και εικόνας 1080 με 8 MP και τα περισσότερα "απαιτητικά" παιχνίδια να τα παίζει.

Η γνώμη σου ανάμεσα στο LG G3s αντί του G2 mini?

Εγώ θα έπαιρνα το G3s που έχει καλύτερη οθόνη και λίγο πιο μεγάλη, laser autofocus Στη κάμερα και είναι πιο καινούριο.

Δημοσ.

Εγώ θα έπαιρνα το G3s που έχει καλύτερη οθόνη και λίγο πιο μεγάλη, laser autofocus Στη κάμερα και είναι πιο καινούριο.

Βασικά λεώ να μαζέψω 40 ευρω παραπάνω για το LG G2 απο σκρούτζ, μπορεις να μου προτείνεις κάποιο υπεύθυνο μαγαζι?

εγω βρήκα αυτο... http://kaizerstore.gr/lg-g2-leuko-euμιας και εχει πολυ καλη αξιολόγηση .

Δημοσ.

To G2 είναι εξαιρετική επιλογή και για το συγκεκριμένο κατάστημα έχω διαβάσει καλά λόγια...προχώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...