Nyan Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Θέλω να αγοράσω ενα κινητό απο τα παρακάτω και δεν ξέρω πιο απ όλα, περιμένω απαντήσεις και γιατί το διαλέγετε. 1) LG G2 MINI 2) SAMSUNG GALAXY S4 MINI 3) SONY XPERIA M2
bestoftherest7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 το πρώτο είναι το μονο από αυτά τα 3 που θα παρει λολιποπ αν σε ενδιαφερουν οι ενημερώσεις... 1
MrGeo Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 δες και το moto g 2014..Ειναι καλυτερο απ ολα και δεν εχει τρελη διαφορα στο μεγεθος αν αυτο αποτελει prob!
faronas Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 g2 mini γιατί είναι vfm με καλή μπαταρία και όμορφο design αλλά και πολλά άλλα
Nyan Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Βασικά μέχρι πόσα λεφτά μπορείς να δώσεις ? 200 διαθέτω και θελω να ειναι Android και οσο έψαξα αυτα μονο με ενδιαφέρουν .
SIP1995 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 200 διαθέτω και θελω να ειναι Android και οσο έψαξα αυτα μονο με ενδιαφέρουν . Τι χρήση θες να κάνεις και τις απαιτήσεις έχεις εσύ ως χρήστης από το κινητό ? Για να δω μπας και υπάρχει κάτι καλύτερο να πάρεις
Nyan Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Τι χρήση θες να κάνεις και τις απαιτήσεις έχεις εσύ ως χρήστης από το κινητό ? Για να δω μπας και υπάρχει κάτι καλύτερο να πάρεις Αρκετά smooth στο browsing χωρις κολλήματα, καλη ποιότητα Βιντέο +30fps 1080 και εικόνας 1080 με 8 MP και τα περισσότερα "απαιτητικά" παιχνίδια να τα παίζει. Η γνώμη σου ανάμεσα στο LG G3s αντί του G2 mini?
SIP1995 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Αρκετά smooth στο browsing χωρις κολλήματα, καλη ποιότητα Βιντέο +30fps 1080 και εικόνας 1080 με 8 MP και τα περισσότερα "απαιτητικά" παιχνίδια να τα παίζει. Η γνώμη σου ανάμεσα στο LG G3s αντί του G2 mini? Εγώ θα έπαιρνα το G3s που έχει καλύτερη οθόνη και λίγο πιο μεγάλη, laser autofocus Στη κάμερα και είναι πιο καινούριο.
Nyan Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Εγώ θα έπαιρνα το G3s που έχει καλύτερη οθόνη και λίγο πιο μεγάλη, laser autofocus Στη κάμερα και είναι πιο καινούριο. Βασικά λεώ να μαζέψω 40 ευρω παραπάνω για το LG G2 απο σκρούτζ, μπορεις να μου προτείνεις κάποιο υπεύθυνο μαγαζι? εγω βρήκα αυτο... http://kaizerstore.gr/lg-g2-leuko-euμιας και εχει πολυ καλη αξιολόγηση .
GianniSM Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 To G2 είναι εξαιρετική επιλογή και για το συγκεκριμένο κατάστημα έχω διαβάσει καλά λόγια...προχώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα