Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ντροπή στο κατάστημα και στην ASUS.

Ελληνας και ντροπή δεν συμβαδίζουν, Και μια που μου το θύμησες 2 φορές το eshop μου έχει παραδώσει χρησιμοποιημενο hardware, Καλός μακακας και εγώ που δεν είπα τπτ. Για καλή μου τύχη δεν είχαν κάποιο προβλημα

Δημοσ.

Ti περιμένεις να σου πεί ακριω΄ς η Asus, ότι επειδή έπεσες σε απατεώνα μεταπωλητή θα σου την αντικαταστήσει, αυτό δε γίνεται δεν εχουν κάνει κατι λάθος αυτοί απο εκεί και πέρα κυνηγάς τον μεταπωλητή, καμία λύση δεν είναι ούτε ευχάριστη ούτε γ΄ργορη αν έχεις να κάνεις με απατεώνες αλλά δυστυχώς την πάτησες.......

• Like 1
Δημοσ.

Στις τελευταιες παραγγελιες που κανω μεσω ιντερνετ παιρνω παντα τηλεφωνο, ζητω να  μιλησω με καποιον και κανω την εξης ερωτηση. "Τα προιοντα που θα παραλαβω θα ειναι σε σφαγισμενες συσκευασιες η ανοιχτες?" γνωριζοντας οτι οι μητρικες δεν σφραγιζουν με καποιο τροπο τα κουτια τους του ζητω να κανει ελενχο οτι υπαρχουν ολα τα παρεκλομενα μεσα στο κουτι και εαν ειναι ολα εντάξει. Φαντασου οτι ακομα και για το πιο απλο πραγμα θα πρεπει να αποηξεις οτι δεν εισαι ελεφανταςΤο πιο απλο που θα μπορουσε να συμβει ειναι να μην υπαρχει μεσα στο κουτι το backplate

Δημοσ.

Ακου τι θα κανεις.Επικοινωνησε με την Asus, δωσε τον σειριακο αριθμο της μητρικης και ρωτα αν στο παρελθον εχει γινει χρηση της εγγυησης.Αν εισαι τυχερος και εχει παει η μητρικη στην asus, μπορεις να αποδειξεις οτι δεν εγινε απο σενα.

Καντο δεν χανεις τιποτα.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις, το θέμα λύθηκε. Ήρθα σε επικοινωνία με το κατάστημα και όλα πήγαν καλά.

Στην αγορά, για motherboard ειδικά, να είστε πολύ προσεκτικοί. Επειδή δίνονται ξεσφράγιστες, καλά είναι να γίνεται παραλαβή απ' το κατάστημα και να τις ελέγχετε οπτικά πριν απομακρυνθείτε από το ταμείο, για να χετε το κεφάλι σας ήσυχο και να μην τρέχετε μετά.

Κάποια στιγμή θα επικοινωνήσω με ASUS να δω τι παίζει με τις συσκευασίες και να κάνω παράπονα εκεί. Δεν είναι δυνατόν να δίνουν προϊόντα έτσι χύμα στο κύμα.

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις, το θέμα λύθηκε. Ήρθα σε επικοινωνία με το κατάστημα και όλα πήγαν καλά.

Στην αγορά, για motherboard ειδικά, να είστε πολύ προσεκτικοί. Επειδή δίνονται ξεσφράγιστες, καλά είναι να γίνεται παραλαβή απ' το κατάστημα και να τις ελέγχετε οπτικά πριν απομακρυνθείτε από το ταμείο, για να χετε το κεφάλι σας ήσυχο και να μην τρέχετε μετά.

Κάποια στιγμή θα επικοινωνήσω με ASUS να δω τι παίζει με τις συσκευασίες και να κάνω παράπονα εκεί. Δεν είναι δυνατόν να δίνουν προϊόντα έτσι χύμα στο κύμα.

Όλα καλά,αλλά δεν μας είπες πως έγινε....Μπορείς να μας πεις πως λύθηκε το θέμα? 

Δημοσ.

Η συγκεκριμένη δεν εχει ταινία ουτε στο αντί στατικό εχω δυο απο αυτές ίσως σε πιο ακριβή σειρά να εχει !! Αφού το αναγνώρισε το κατάστημα εισαι οκ,ολα καλα!!

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...