Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα από το e-gate την μητρική ASUS H81 plus και όταν την άνοιξα, με λύπη μου διαπίστωσα ότι είχε στραβωμένα πινάκια στο socket του επεγεργαστή... Την πήγα στο κατάστημα και η απάντησή τους ήταν οτι σε αυτές τις περιπτώσεις η αντιπροσωπεία δεν αναγνωρίζει το πρόβλημα και ότι πρέπει να γίνεται η συναρμολόγηση από τεχνικό του καταστήματος. Επίσης η μητρική δεν είχε το παραμικρό δείγμα σφραγίσματος πάνω, ούτε καν στο εσωτερικό αντιστατικό περιτύλιγμα. Ακόμα και το μεταλλικό πλαίσιο που μπαίνει στις εξωτερικές θύρες της μητρικής, ήταν μέσα πεταμένο χύμα και όχι σε κάποιο σακουλάκι.

Τελίκά επικοινώνησα με το κατάστημα και κατόπιν συνεννόησης σε πολύ φιλικό κλίμα, βρέθηκε λύση.

Στην αγορά, για motherboard ειδικά, να είστε πολύ προσεκτικοί. Επειδή δίνονται ξεσφράγιστες, καλά είναι να γίνεται παραλαβή απ' το κατάστημα και να τις ελέγχετε οπτικά πριν απομακρυνθείτε από το ταμείο, για να χετε το κεφάλι σας ήσυχο και να μην τρέχετε μετά

Επεξ/σία από Johnious
  • Like 2
Δημοσ.

Εγώ έχω ψωνίσει από το συγκεκριμένο κατάστημα και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Τώρα εάν λες ότι δεν ήταν σφραγισμένη η μητρική κακώς τη παρέλαβες εξαρχής.

Δημοσ.

Εγώ έχω ψωνίσει από το συγκεκριμένο κατάστημα και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Τώρα εάν λες ότι δεν ήταν σφραγισμένη η μητρική κακώς τη παρέλαβες εξαρχής.

τα κουτια των μητρικων ειναι παντα ανοιχτα...το σακουλακι ειναι κλειστο αλλα οχι παντα...

• Like 1
Δημοσ.

πριν 4 μερες που αγορασα και εγω μητρικη απο αλλο καταστημα τους ρωτησα αν σφραγιζεται η μητρικη και μου ειπαν οχι(δεν καταλαβαινω γτ ομως)αλλα ηταν σφραγισμενη μεσα στο αντιστατικο και ολα φενοντουσταν πενα!

Δημοσ.

Πήρα από το e-gate την μητρική ASUS H81 plus και όταν την άνοιξα, με λύπη μου διαπίστωσα ότι είχε στραβωμένα πινάκια στο socket του επεγεργαστή... Την πήγα στο κατάστημα και η απάντησή τους ήταν οτι σε αυτές τις περιπτώσεις η αντιπροσωπεία δεν αναγνωρίζει το πρόβλημα και ότι πρέπει να γίνεται η συναρμολόγηση από τεχνικό του καταστήματος. Θέλουν για 15" δουλειά, που χρειάζεται να μει η CPU, 15€... κοροϊδία. Επίσης ύποπτο το ότι η μητρική δεν είχε το παραμικρό δείγμα σφραγίσματος πάνω, ούτε καν στο εσωτερικό αντιστατικό περιτύλιγμα. Ακόμα και το μεταλλικό πλαίσιο που μπαίνει στις εξωτερικές θύρες της μητρικής, ήταν μέσα πεταμένο χύμα και όχι σε κάποιο σακουλάκι. Και που ξέρω εγώ από που πέρασε πριν έρθει σε μένα... Ντροπή στο κατάστημα και στην ASUS.

Μήπως τα στράβωσες εσύ την ώρα που έβγαλες το προστατευτικό από το socket και δεν το πρόσεξες;

Δημοσ.

Πραγματι τα κουτια απο τις μητρικες δεν ειναι σφραγισμενα.Ομως η μητρικη πρεπει να ειναι σε αντιστατικο σακουλακι, και το backplate και sata καλωδια σε σφραγισμενα σακουλακια.Στην περιπτωση σου μαλλον πηρες απο δευτερο χερι την μητρικη.Επισης πανω στο socket εχει ενα καπακι για να μη γινει ζημια στα πινακια.Το βγαζεις οταν μπει ο cpu.Σε σενα υπηρχε το καπακι?

Δημοσ.

Πήρα από το e-gate την μητρική ASUS H81 plus και όταν την άνοιξα, με λύπη μου διαπίστωσα ότι είχε στραβωμένα πινάκια στο socket του επεγεργαστή... Την πήγα στο κατάστημα και η απάντησή τους ήταν οτι σε αυτές τις περιπτώσεις η αντιπροσωπεία δεν αναγνωρίζει το πρόβλημα και ότι πρέπει να γίνεται η συναρμολόγηση από τεχνικό του καταστήματος. Θέλουν για 15" δουλειά, που χρειάζεται να μει η CPU, 15€... κοροϊδία. Επίσης ύποπτο το ότι η μητρική δεν είχε το παραμικρό δείγμα σφραγίσματος πάνω, ούτε καν στο εσωτερικό αντιστατικό περιτύλιγμα. Ακόμα και το μεταλλικό πλαίσιο που μπαίνει στις εξωτερικές θύρες της μητρικής, ήταν μέσα πεταμένο χύμα και όχι σε κάποιο σακουλάκι. Και που ξέρω εγώ από που πέρασε πριν έρθει σε μένα... Ντροπή στο κατάστημα και στην ASUS.

Πάλι καλά που δεν πήρα κάτι απ'αυτούς. Θέλουν μήνυση! Αλλά άντε να το αποδείξεις. Άλλη φορά όταν παίρνουμε κάτι, μου φαίνεται ότι πρέπει να κάνουμε unboxing με κάμερα! Απαράδεκτο το μαγαζί!

Δημοσ.

για αυτούς τους λόγους.......προτιμώ να αγοράζω αυτοπροσώπος,

απευθείας απο φυσικό κατάστημα, για να τσεκάρω πριν δώσω χρ'ηματα.

• Like 1
Δημοσ.

τα κουτιά απο τις μητρικές δεν είναι σφραγισμένα, ούτε η αντιστατική σακούλα που καλύπτει την μητρική. Αυτό που πάντα είναι το Back panel. Η μητρική σου είχε χρησημοποιηθεί σε άλλο σύστημα μάλλον, είχε γίνει λάθος τοποθέτηση απο τον τεχνικό του καταστήματος ή τον πελάτη. Αν επιστράφηκε απο άλλον πελάτη σημαίνει πως του είπαν το ίδιο με σένα και απλά διαμαρτυρήθηκε έντονα ή έκανε καταγγελία και την πείραν πίσω και απλά ήσουν εσύ ο επόμενος στην σειρά που έτυχε ο κλήρος, αν κάνεις το ίδιο θα συνεχίσουν μέχρι κάποιος να δώσει το 15ευρο και να την "φορτωθεί". Δεν πρόκειτε να χάσει ούτε 1 cent το κατάστημα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

• Like 1
Δημοσ.

Και απο αλλο καταστημα νομιζω Eshop υπηρξε παρομοιο θεμα με την μητρικη και με αυτα που ακουω για τα πινακια γενικα,μου φενεται στην επομενη αγορα θα την ανοιξω στο καταστημα μπροστα τους.

• Like 2
Δημοσ.

προσωπικα θεωρω οτι 99% την πηρε καποιος, εκανε μπουρδα, την ξαναπακεταρε και την επεστρεψε οποτε τη φορτωθηκες εσυ - ειτε εσκεμεννα ειτε τυχαία...

Δημοσ.

πολλα μπορει να εχουν συμβει,εισαι ατυχος γιατι η συγκεκριμενη δεν εχει πουθενα ταινια ασφαλειας ουτε μεσα ουτε εξω και δεν μπορεις να αποδειξεις κατι εφοσον εφυγες απο κει (οπως θα εκανε ολος ο κοσμος φυσικα) απο την αλλη τυχερος που ειναι οικονομικη σειρα ...φιλος πηρε απο το εξωτερικο μητρικη 200+ ευρω και ηταν στραβωμενα αν σε παρηγορει αυτο!! προσπαθησε να την δωσεις πισω

Δημοσ.

Ανεπίτρεπτο.Τι έκαναν τα άτομα.Βρες τον υπεύθυνο και άσκησε του πίεση. Μη κάνεις πίσω με τίποτα. Απείλησε,κάνε τα πάντα. Μη το αφήσεις έτσι!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το έκανα εγώ, ήταν από την αρχή έτσι. Κάλυμμα είχε πάμω από το socket. Το θέμα είναι ότι ούτε καν το backplate ήταν σε σακουλάκι και το αντιστατικό δεν είχε έστω κι ένα αυτοκόλλητο πάνω. Αίσχος πάντως... Γενικά το έχω ξανακούσει αυτό με Asus, για τα πινάκια εννοώ

Δημοσ.

Δεν το έκανα εγώ, ήταν από την αρχή έτσι. Κάλυμμα είχε πάμω από το socket. Το θέμα είναι ότι ούτε καν το backplate ήταν σε σακουλάκι και το αντιστατικό δεν είχε έστω κι ένα αυτοκόλλητο πάνω. Αίσχος πάντως... Γενικά το έχω ξανακούσει αυτό με Asus, για τα πινάκια εννοώ

Η Asus δεν φταίει καθόλου.Δεν έχει καμία σχέση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...