sokis58 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Είμαι σε ε΄να δίλημμα με δυο διαφορετικά πράγματα... Σκέφτομαι να αγοράσω ένα tablet με 150e πριν 4 μήνες έφτιαξα ένα gaming PC πήρα το g502 και τώρα έχω ένα παλιό microsoft πληκτρολόγιο, το PC το χω καθαρά για gaming τι προτείνετε να πάρω ένα tablet που θα το χρησιμοποιώ για σερφαρισμα και streaming ή και να πάρω ένα πληκτρολόγιο με 20-30e ή να ενισχύσω το PC με ένα καλό μηχανικό πληκτρολόγιο όπως το corsair k70 το ξέρω ότι ζητάω κάτι περιεργο αλλά το σκέφτομαι πολύ και δεν έχω φτάσει σε απόφαση...
discoboyminimal Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 ταβλετ ρε. εκτος αν θες να μοστραρεις σε φιλους κλπ με το μηχανικο. εγω εδωσα λεφτα για ποντικη (razer taipan) και εχω ενα microsoft basic πληκτρολογιο. δεν αξιζει , ουτε θα σου δωσει επιδωσεις σε game κλπ. εκτος αν ζητας κατι εξειδικευμενο. 10 buttons την ιδια στιγμη και τετοια η διαφορα ειναι στην αισθηση και μονο. οποτε παρε tablet που θα μπορεις να το κανεις κ αλλα πραγματα..
Fulgore Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Είμαι σε ε΄να δίλημμα με δυο διαφορετικά πράγματα... Σκέφτομαι να αγοράσω ένα tablet με 150e πριν 4 μήνες έφτιαξα ένα gaming PC πήρα το g502 και τώρα έχω ένα παλιό microsoft πληκτρολόγιο, το PC το χω καθαρά για gaming τι προτείνετε να πάρω ένα tablet που θα το χρησιμοποιώ για σερφαρισμα και streaming ή και να πάρω ένα πληκτρολόγιο με 20-30e ή να ενισχύσω το PC με ένα καλό μηχανικό πληκτρολόγιο όπως το corsair k70 το ξέρω ότι ζητάω κάτι περιεργο αλλά το σκέφτομαι πολύ και δεν έχω φτάσει σε απόφαση... Τι εννοεις Streaming σε Tablet??? Επισηξς γιατι οπως και δηποτε κοιτας μονο το ακριβο k70???Υπαρχουν και πιο φθηνα μηχανικα τα οποια ξεκινανε σχεδον στην μιση τιμη του K70. http://www.skroutz.gr/c/1866/Gaming_pliktrologia.html?keyphrase=mechanical+keyboard&order_by=pricevat&order_dir=asc&price_max=110.0&price_min=70.001
qsis Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) μηχανικό και δε ξέρω τι λένε οι άλλοι για το κ70, αλλά εγώ το βρίσκω κουκλί και κόσμημα να υπάρχει στο γραφείο σου δεν χρειάζεται να σου αρέσει κάτι μόνο για πρακτικούς λόγους, μπορεί απλά έτσι να σου αρέσει επίσης τα tablet είναι ψιλοάχρηστα, μη κοροϊδευόμαστε και με 150€ δε παίρνεις και τόσο καλό τάμπλετ, ενώ μπορείς να πάρεις σχεδόν όσο καλό μηχανικό τραβάει η ορεξή σου ψήσου Επεξ/σία 2 Απριλίου 2015 από qsis 1
defacer Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Το μηχανικό θα είναι τελείως πεταμένα λεφτά από πρακτικής άποψης. Μπορεί να σου αρέσει περισσότερο στην όψη η/και την αίσθηση, αλλά απ' ότι λες δεν έχεις την πολυτέλεια να δίνεις 150 έτσι γιατί είναι ωραίο. Επίσης, τα μηχανικά είναι πλέον μόδα οπότε προσοχή μη το κάνεις μόνο και μόνο γι' αυτό το λόγο. Το tablet ανάλογα τις συνήθειες και το πρόγραμμα που έχεις μπορεί να είναι από ελάχιστα ως πολύ χρήσιμο. Επομένως χωρίς να ξέρουμε περισσότερα, tablet. ΥΓ: Έχω 4 μηχανικά, τα οποία χρησιμοποιώ καθημερινά (όχι και τα 4 μαζί ). Για μένα η διαφορά είναι τεράστια, αλλά πρόκειται για επαγγελματικό εργαλείο και επίσης είμαι πολύ προπονημένος χρήστης πληκτρολογίου. Έχω και 4 tablet στο σπίτι, προσωπικά με βόλεψε αρκετά για browsing κυρίως χωρίς να χρειάζεται να κάθομαι στο γραφείο και σα γενικής χρήσης ultraportable υπολογιστή. Παρόλο που όντως αξιοποιώ τα μηχανικά, και με τα δικά μου προσωπικά κριτήρια αν έπρεπε να διαλέξω θα έπαιρνα tablet. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2015 από defacer
qsis Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) αν έχεις επενδύσει σε ένα καλό κινητό το tablet δεν έχει και τόσο νόημα ακόμα και αν έχει μεγαλύτερη οθόνη προσωπικά χρησιμοποιώ συνεχώς tablet εδώ και χρόνια, αλλά πολλές φορές έχω νιώσει ότι θα μπορούσα και χωρίς αυτό, ειδικά πλέον που οι οθονες των κινητών είναι αρκετά μεγάλες και σαν συσκευές στο σύνολό τους πιο ικανές, (και φυσικά πιο πρακτικές) το μηχανικό πληκτρολόγιο από την άλλη δε πρόκειται να σου αλλάξει τη ζωή, αλλά σίγουρα θα σου προσφέρει μια σαφώς ανώτερη αίσθηση σε ο,τι και αν κάνεις (ΚΑΙ στο gaming βέβαια και μάλιστα νομίζω ότι εκεί όντως η διαφορά είναι πολύ έντονη, πιο έντονη από τη δακτυλογράφηση, τουλάχιστον για μένα) και μια γενικοτερη ευχαρίστηση, ειδικά αν πάρεις και κάποιο που σου αρέσει βέβαια όπως έχουμε πει και σε άλλα θέματα, υπάρχει κόσμος που δε συμπάθησε τα μηχανικά ακόμα και αφού τα δοκίμασε, ή ακόμα χειρότερα αφού τα αγόρασε και στη συνέχεια έκλαιγε τα λεφτά του οπότε θα ήταν καλή ιδέα ο ts να προσπαθήσει να δοκιμάσει ένα πρώτα για να μην το μετανιώσει και μεταξύ φίλων μου έχω δει άτομα που πήραν και τα αντιπάθησαν σφόδρα (και κάποιοι στη συνέχεια τα έδωσαν), έχω πετύχει και περιπτώσεις που ενθουσιάστηκαν και δε τα αλλάζουν τις προάλλες που ήθελα να διώξω το trigger μου το πήγα (πριν το βγάλω σε αγγελία) σε φίλο μου που παίζει πολύ lol, l2 , wow κτλ.. γιατί είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για μηχανικό και εγώ το έδινα σε τιμή ξεφτίλα του λέω θα το δοκιμάσεις και μετά θα μου πεις αν το θες, αλλιώς έτσι τυφλά δε στο δίνω κάθισε έπαιξε κάνα 2ωρο+ μαζί του, του πήρε βέβαια κάποια ώρα να συνηθίσει το βάρος των mx black ειδικά στα μικρά του δάχτυλα, αλλά στο τέλος γυρνάει και μου λέει "το θέλω, καταλαβαίνεις τι πατάς" είναι δηλαδή και στον άνθρωπο το αν θα του αρέσει ή όχι κάτι, δε σημαίνει πως επειδή λένε πολλοί ότι είναι καλύτερο ότι είναι ντε και καλά επίσης και στα μηχανικά υπάρχουν διάφοροι τύποι, δε σημαίνει ότι απαραίτητα θα πέσεις με τη μία με αυτό που θα σε βολεύει εγώ στο 2ο μου βρήκα αυτό που ήθελα και ίσως στο μέλλον πάλι αλλάξω γνώμη το θέμα όμως είναι ότι αυτά κοστίζουν (για αυτό που είναι), οπότε δε μπορείς να πεις έτσι απλά σε κάποιον να κάνει πειράματα με 100αρικα βέβαια όπως είπα και πιο πάνω κάποιες φορές σου αρέσει απλά κάτι, ακόμα και σαν ιδέα.. οπότε κάνε στη τελική ότι σου λέει η καρδιά σου πάντως με το budget σου δε ξέρω και τι tablet ακριβώς κοιτάς, γιατί δε σημαίνει ότι θα πάρεις ένα tablet και έλυσες το πρόβλημα της ζωής σου. το ποιο ταμπλετ αξίζει ή μάλλον το κατά πόσο αξίζει στα λεφτά που κοιτάς θέλει τη κουβέντα του αν πάντως δεν έχεις ένα καλό smartphone ήδη, θα σε συμβούλευα να μαζέψεις κι άλλα λεφτά και να κοιτάξεις προς τα κει πρώτα και ξέχνα και τα δύο πράγματα που σκέφτεσαι σε αυτό εδώ το topic. και αναφέρω το θέμα smartphone γιατί υποψιάζομαι ότι για να σκέφτεσαι tablet δεν έχεις ίσως κάποιο ισχυρό τηλέφωνο και το ισχυρό τηλέφωνο είναι πολύ πιο βασικό εργαλείο από σχεδόν οποιοδήποτε προϊόν τεχνολογίας Επεξ/σία 2 Απριλίου 2015 από qsis
Zergoulini Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Αν και ειμαι λατρης των μηχανικων, θα σου προτεινω να παρεις Ταμπλετ. Το θεμα ειναι ποσα λεφτα διαθετεις για ταμπλετ. Μην πας και παρεις κανα ταμπλες με 80 ευρω ξερω γω... 1
sokis58 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Το Cm storm trigger τι λέει; Το εχει προσφορά το e shop 89e και το σκέφτομαι σοβαρά...
Zergoulini Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Το Cm storm trigger τι λέει; Το εχει προσφορά το e shop 89e και το σκέφτομαι σοβαρά... Αρκετα καλο για τα λεφτα του. Εχω ακουσει βεβαια 2 -3 περιπτωσεις που τους εχει χαλασει\βγαλει προβληματα. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2015 από Zergoulini
Fulgore Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Το Cm storm trigger τι λέει; Το εχει προσφορά το e shop 89e και το σκέφτομαι σοβαρά... Μονο το Trigger Z αξιζει. Το Trigger ειναι δυστηχως μαπα,απο παλια ηταν μονιμα σε χαμηλη τιμη και σε αρκετους(μεταξυ και εμενα)παρουσιασε προβληματα. Κριμα γιατι σαν πληκτρολογιο μου αρεσε.
qsis Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Εμένα πάντως μου είχε βγει μια χαρά και ενός φίλου μου που το είχαμε πάρει μαζί, με εξαίρεση το wrist rest που το πλαστικό φθείρεται σε όλους Το μόνο που με χάλαγε κάπως ηταν το στήσιμο των πλήκτρων του που έπαιρναν κάπως κλίση και αυτό γενικά είναι χαρακτηριστικό όλων των cm Το k70 εμένα μου είναι αρκετά πιο βολικό Για το z πάντως δεν έχει ακουστεί κάτι όπως και για τα περισσότερα cm Επεξ/σία 5 Απριλίου 2015 από qsis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα