crmaris Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Η εταιρία Gigabyte αποτελεί μια από τους πρωτοπόρους σε ότι αφορά το κομμάτι του υπερχρονισμού (πιο γνωστό ως overclocking) και έχει προσλάβει μια ομάδα από ειδικούς που ασχολούνται αποκλειστικά με αυτό το πεδίο, προσφέροντας τεράστια βοήθεια στην αξιολόγηση αλλά και ανάπτυξη μητρικών πλακετών (mainboards) που είναι όσο το δυνατόν πιο overclock-friendly.Και στο παρελθόν η Gigabyte είχε παρουσιάσει μητρικές οι οποίες απευθύνονταν αποκλειστικά και μόνο σε επαγγελματίες overclockers.Αυτή τη φορά όμως προσπάθησαν να διευρύνουν το κοινό με την X99-SOC Champion, η οποία μπορεί να ικανοποιήσει τόσο τις απαιτήσεις ενός overclocker όσο και να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες του μέσου χρήστη αφού μπορεί κάλλιστα να εξοπλίσει ένα πιο απλό σύστημα, αν χρειαστεί φυσικά. Site: Gigabyte X99 SOC Champion Hands-on Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 τρέλλα!!! μπράβο για το καταπληκτικό review. Άντε να πάρουν φωτιά τα κάνιστρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crmaris Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Thanks! Δεν έχω CPU για αυτήν αλλιώς δε θα εμένα στο hands on μόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Thanks! Δεν έχω CPU για αυτήν αλλιώς δε θα εμένα στο hands on μόνο Μακάρι να μου περίσσευαν χρήματα ώστε να μπορώ να αγοράζω HW και να κάνω το αγαπημένο μου χόμπυ. Απότι βλέπω πάντως και σε άλλα reviews τα πηγαίνει πολύ καλά στο OC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scifo77 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Benchmarks δεν εχει?(οκ τωρα το ειδα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyBftw Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 πολυ ομορφη. ισως το πιο εντονο κοκκινο που εχω δει σε μητρικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 thats beautyful Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 πολυ ομορφη. ισως το πιο εντονο κοκκινο που εχω δει σε μητρικη παίζει να είναι σε περτικαλί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drake27 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μπράβο πολυ ωραίο review hands on,εγω εχω την ashrock Z97X killer fatality,η οποία ειναι κοκκινη, αλλα και το πορτοκαλί της gigabyte ειναι πολυ ωραίο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Καταπληκτικός σχεδιασμός με επι μέρους ποιοτικά υλικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roll Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 απλά τέλειο το θέλω πρέπει να μαζέψω χρήματα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα