Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,

λιγες μερες τωρα εχω αγορασει ενα lenovo s960 απο την Κινα.

Σημερα πηρα την αποφαση να κανω system update κατι που μετανιωσα ολοκληρωτικα.

Εχει μπει ενα λειτουργικο τελειως διαφορετικο, μισα κινεζικα μισα αγγλικα.

Εν ολιγοις θελω να ξαναβαλω το προηγουμενο.

Με ρεσετ δεν γινεται τιποτα. Μπορω να το κατεβασω απο καπου και να το εγγαταστησω μανουαλι?

Πραγματικα βοηθεια γιατι δεν μπορω καν να το χειριστω...

Ευχαριστω πολυ Δημητρης

Δημοσ.

www.needrom.com/download/lenovo-s960-vibeui-2-0-multilang-gapps-root . Λοιπον εδω βρηκα την ρομ με τα ελληνικα και εχει και τις οδηγιες αλλα χρειαζεται να φτιαξεις λογαριασμο

www.androidrookies.com/2014/11/lenovo-s960-install-vibe-ui-20-with-70.html εδω καλυτερα. Χωρις λογαριασμους..

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ!!

Χρειαζονται διαφορα τουλς αποτι βλεπω για να γινει αυτη η δουλεια και αρκετο διαβασμα!

Ευχαριστω και παλι!

• Like 1
Δημοσ.

Για καποιο λογο δεν ξεκιναει το flashαρισμα...φορτωνω τον scatter αρχειο κανονικα αλλα οταν παταω download δεν ξεκιναει...

Η μπαταρια του κινητου δεν βγαινει, ειναι μη αποσπωμενη οποτε δεν μπορω να κανω ενα βασικο αποτι καταλαβα βημα. 

Ενα βημα που δεν ξερω αν εχει γινει σωστα ειναι οι drivers του κινητου για να αναγνωρισει το πισι μου το κινητο. 

http://www.mediafire.com/download/vb4i1qodr8c8mk4/MT6589+drivers.zip

εχω κατεβασει αυτο νομιζω το εγκατεστησα...

γιατι δεν ξεκιναει?γνωριζει κανεις???

Δημοσ.

USB VCOM Driver ↦ Install this driver first on your computer, Turn off your device and remove the battery, using USB cable connect your device while look at My Computer ↦ Manage ↦ Device Manager there will be MTK65xx Preloader Devices show up for 5 second than disappeared, before disappeared right click on it and select Update Driver Software point it to USB VCOM Driver extracted folder. When it finish disconnect and connect again there will be Mediatek PreLoader USB VCOM Port on your device manager.

Αυτο εδω που λεει το λινκ το κανεις σωστα;;

www.4shared.com/zip/mKGyo0b9ba/USB_VCOM_Driver.html . αυτο εδω δινει σαν ντραιβερς το λινκ.

Unpack FlashTools, and Click on Flash_tool.exe

- Select the MT6589_Android_scatter.txt in ROM

- Wait file to be added into Flash Tool

- choose Option->USB Model,click USB Model

–> Choose Option->DA DownLoad All->Speed->High Speed, click High Speed

- choose DA DL All With Check Sum

- Turn off your phone

- "Press F9 (hit Download button)" OR " if upgrade ROM Firmware->Upgrade "

- and connect your phone into the computer via USB data cable.

- The process will start and a red progress bar will appear after color purple, yellow, if no, then have to install the driver

- And green circles display

- Finish !

Δοκιμασε και ετσι..

Δημοσ.

τα εχω δοκιμασει ολα αυτα...εχω μπερδευτει πολυ...μαλλον πρεπει να το παρω απτην αρχη

δεν ξεκιναει με τιποτα....πιο πολυ με τα ντραιβερς νομιζω παιζει κατι...

Δημοσ.

Διαβασε τις οδηγιες απο την αρχει που σου εδωσα.

Μεσα λεει για το παλιο και για το νεο flash tool.

Δημοσ.

Μπορει τα ντραιβερς μπορει και το πσ. Ολα μπορει να κανουν το προβλημα. Αν δεις και δεν αλλαζει κατι ενω κανεις σωστα τα βηματα δοκιμασε σε αλλο πσ. Τωρα το γιατι λενε remove battery ενω η μπαταρια ειναι non removable μαλλον επειδή ο οδηγός ειναι απο αλλα λενοβο με removable battery

Δημοσ.

Δοκίμασε να ξαναπεράσεις drivers και για να μην το ξαναγράφω, διάβασε ότι λέω Link.png Site: εδώ . Να δεις όλο το βίντεο προσεκτικά.

Δημοσ.

Δοκίμασε να ξαναπεράσεις drivers και για να μην το ξαναγράφω, διάβασε ότι λέω Link.png Site: εδώ . Να δεις όλο το βίντεο προσεκτικά.

στο φλαστουλ πρεπει να απεπιλεξω καποια στοιχεια ή τα αφηνω ως εχουν?

καταφερα και το εκανα αλλα μολις πηγε να παρει μπρος εβγαλε το μηνυμα pmt changed for the rom it must be downloaded...αποτι ειδα ειναι προβλημα του scatter file...μη συμβατοτητας η κατι τετοιο...πφφ

Δημοσ.

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!!

το βιντεο που μου ειπες ηταν καθοριστικο.

επισης το σφαλμα που ανεφερα παρα[ανω οφειλεται στην εκδοση του φλαστουλ.χρησιμοποιησα μια παλαιοτερη απο την 5 και δουλεψε...τωρα τελειωσε και λειτουργει κανονικα

ευχαριστω για το χρονο σας!!!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...