Piterakos83 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Καλησπέρα σε όλους τους συμφορουμίτες. Τελευταία πειραματίζομαι λίγο με το airplay στέλνοντας εικόνα και ήχο από το macbook στο σταθερό pc που είναι τοποθετημένο στο σαλόνι για home cinema. Χρησιμοποίησα μια trial έκδοση του Airserver για windows και δούλεψε αμέσως, αβίαστα και ακούραστα αλλά όπου να ναι θα λήξει οπότε σκέφτομαι να προβώ σε αγορά licence. Υπάρχει μήπως κάποιο άλλο πρόγραμμα για windows που να συνεργάζεται με mac ή κάτι free τελοσπάντων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazoo Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Για εικόνα/ήχο δεν ξέρω κάποιο free εκτός από το kodi που δέχεται μεν AirPlay, αλλά δεν στο συνιστώ, γιατί μια παίζει μια δεν παίζει. Για ήχο δουλεύω το shairport4w, δωρεάν και καλό. Επίσης κ το airfoil που παίζει και σαν shareware αλλά έχει 1-2 sec delay, και κολλάει αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 το pc δεν εχει πρόσβαση στ αρχεία του macbooΚ ώστε να τα παίζει απο δίκτυο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δεν θέλω να έχει πρόσβαση στα αρχεία του macbook. Θέλω την ώρα που ασχολούμαι με το macbook να μπορω να παίξω καποιο τραγούδι και να το ακούσω από τα ηχεία του σαλονιού χωρίς να σηκωθώ να πάω στο άλλο pc και να ψάχνω να το βρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δεν θέλω να έχει πρόσβαση στα αρχεία του macbook. Θέλω την ώρα που ασχολούμαι με το macbook να μπορω να παίξω καποιο τραγούδι και να το ακούσω από τα ηχεία του σαλονιού χωρίς να σηκωθώ να πάω στο άλλο pc και να ψάχνω να το βρω. Οκ. Πάντως στη θέση σου θα έβαζα καποιο Remote Desktop προγραμμα να έλεγχο τον υπολογιστή του σαλονιού απο το macbook. Πχ.teamviewer? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 μα ο σκοπός δεν είναι να χειριστώ remotely το pc του σαλονιού. Το airplay δίνει εικόνα και ήχο από το macbook σε ότι pc βρίσκεται στο ίδιο router. Θέλω δηλαδή ότι κάνω στο macbook (αναπαραγωγή μουσικής συγκεκριμένα) να γίνεται στο σταθερό. Ουσιαστικά χρησιμοποιώ το pc σαν εξωτερική κάρτα ήχου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Βάλε το iTunes στον pc σου και κάντο από εκεί μέσω του shared library Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 το δοκίμασα πρώτο. Δεν είναι το ίδιο και δε με βολεύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazoo Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Το shareport4w δεν σου έκανε την δουλειά που θέλεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 ναι ακριβώς αυτό έψαχνα, σε ευχαριστώ πολύ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα