Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα φιλοι μου

πηρα πριν απο 8 μηνες ενα νεο μηχανημα και ολα δουλευαν τελεια. Εδω και σχεδον 1 μηνα μου βγαζει προβλημα με lag spikes στα παντα. Οταν παιζω παιχνιδια,οταν ειμαι στο Mozilla,στο photoshop ακομα και οταν ανοιγω φωτογραφιες.

Ειναι τελειως καινουριο pc επομενως δεν εχει λογο αναβαθμισης,την στιγμη κιολας που για 7 μηνες τα ετρεχε ολα τελεια. Με το avast δεν εχω βρει καποιον ιο επομενως φανταζομαι θα ζεσταινεται. Του καθαρισα και τα ανεμυστηρακια αλλα συνεχιζει.

καμια ιδεα τι θα μπορουσε να φταιει?

Δημοσ.

έλεγχος του δίσκου με hard disk sentinel,ανασυγκρότηση.

Αυτά για αρχή.

κατεβασα το sentinel...μου εβγαλε performance 100% health 97% (excellent) average και current θερμοκρασια 31οC (αυτο δεν ξερω αν ειναι καλο)...maximum during life spawn 41οC

το defragment το δοκιμασα ξανα,και το ξανακανω τωρα μπας και...

Δημοσ.

ssd έχεις;

αν όχι η καθυστέρηση ενδέχεται να οφείλεται στο 97% της υγείας.

απο κάτω στο παράθυρο τι μήνυμα γράφει;

Δημοσ.

Κάνε μια εξέταση δίσκων όπως λέει εδώ, απλά τσέκαρε και τις δυο επιλογές.

Θα χρειαστεί επανεκκίνηση για να γίνει η εξέταση.

Δημοσ.

οχι δεν εχω ssd και μου βγαζει αυτο

επίσης μιας και ο δίσκος έχει αδύναμους τομείς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σημαντικά αρχεία συστήματος να είναι γραμμένα στο συγκεκριμένο κομμάτι και να ζορίζεται να διαβάσει απο αυτά,γι αυτό και να παρατηρείς τα κολλήματα.

Δημοσ.

Κάνε μια εξέταση δίσκων όπως λέει εδώ, απλά τσέκαρε και τις δυο επιλογές.

Θα χρειαστεί επανεκκίνηση για να γίνει η εξέταση.

εχω windows 8.1 και παρολο που το εκανα δεν μου εβγαλε καποιο σφαλμα

επίσης μιας και ο δίσκος έχει αδύναμους τομείς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σημαντικά αρχεία συστήματος να είναι γραμμένα στο συγκεκριμένο κομμάτι και να ζορίζεται να διαβάσει απο αυτά,γι αυτό και να παρατηρείς τα κολλήματα.

και πως μπορω να φτιαξω αυτο το 3% η να μεταφερω τα αρχεια?

Επίσης, δοκίμασε τον υπολογιστή σε safe mode, να δεις αν εμφανίζει τα ίδια συμπτώματα.

θα το δοκιμασω και αυτο μολις βρω πως μπαινει σε safe mode στα 8.1

Δημοσ.

δεν μπορείς να το φτιάξεις,ούτε τα αρχεία να μετακινήσεις(δεν ξέρεις ποια αρχεία βρίσκονται στο σημείο εκείνο)

αν χαλάσει το κομμάτι του δίσκου τελείως,τότε θα τα μεταφέρει αυτόματα στην εφεδρική του περιοχή.

Δημοσ.

οχι δεν μου εμφανισε κατι σε safe mode...δεν μπορεσα να μπω στο παιχνιδι,αλλα γενικα οχι δεν εκανε κατι

Δημοσ.

οχι δεν μου εμφανισε κατι σε safe mode...δεν μπορεσα να μπω στο παιχνιδι,αλλα γενικα οχι δεν εκανε κατι

Απενεργοποίησε για λίγα λεπτά το avast και δοκίμασε να ανοίξεις τις εφαρμογές που παρατήρησες το lag.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...