iCyd Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Καλησπερα. Εχουμε σπιτι ενα iMac Late 2006 και μιας που καθοταν ειπα να το πειραξω λιγο,αναβαθμισα τις Ram του και επειδη ασχολουμε με τον προγραμματισμο ηθελα να κατεβασω και το xcode για να κανω την δουλεια τωρα αλλα υποστηριζει 10.9.x και μετα εκδοση αλλα εγω εχω 10.7.5 που ειναι και η last εκδοση που μπορει να παρει oποτε δεν γινεται κατι. Θελω να μου προτεινετε ενα καλο προγραμματακι και free σαν το xcode διοτι στο imac θα καθομαι μονο χριστουγεννα και πασχα Edit : Tο θελω για C,προς το παρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zarzonis Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Καλησπερα. Εχουμε σπιτι ενα iMac Late 2006 και μιας που καθοταν ειπα να το πειραξω λιγο,αναβαθμισα τις Ram του και επειδη ασχολουμε με τον προγραμματισμο ηθελα να κατεβασω και το xcode για να κανω την δουλεια τωρα αλλα υποστηριζει 10.9.x και μετα εκδοση αλλα εγω εχω 10.7.5 που ειναι και η last εκδοση που μπορει να παρει oποτε δεν γινεται κατι. Θελω να μου προτεινετε ενα καλο προγραμματακι και free σαν το xcode διοτι στο imac θα καθομαι μονο χριστουγεννα και πασχα Edit : Tο θελω για C,προς το παρον. Ψάξε και κατέβασε παλιότερη έκδοση του Xcode. Αν και να ξέρεις για C το Xcode δεν είναι και το καλύτερο. Μιλάω εκ πείρας. Μπορεί να είναι πολύ καλό όταν γράφεις κώδικα με αυτόματες διορθώσεις, breakpoints κτλ αλλά όταν τρέχεις το πρόγραμμα μπορεί να συμβούν πολύ περίεργα πράγματα ειδικά αν ασχολείσαι με διεργασίες, semaphores κτλ στα προγράμματά σου. Πέρυσι είχα κάτσει 3 ώρες με τον καθηγητή μου στη σχολή για να κάνουμε debugging ένα πρόγραμμα 30 γραμμών που συμπεριφέρονταν εντελώς αναπάντεχα. Τέτοια προβλήματα είχα αντιμετωπίσει πολλές φορές αλλά τότε καταλάβαμε ότι έφταιγε το Xcode. Γι'αυτό θα σου πρότεινα να κατεβάσεις έναν καλό text editor και να κάνεις compile τα προγράμματά σου από το terminal με GCC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μπορείς να το κατεβάσεις από Site: εδώ αλλά λέει ότι "If you're registered as an Apple Developer, you can download previous versions of Xcode." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Ναι το ειδα και γω αυτο χθες. Εβαλα να κατεβαινει,θα δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα