black66.gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Έχω το Acer Extensa 5635z-442g25mn το οποίο έχει πάνω αυτή τη so-dimm:Elpida 2gb 2rx8 pc3-8500s-7-10-f1 @1066Mhz,CL7 στη μια slot και κενή την δεύτερη slot,και θέλω να του προσθέσω άλλα 2gb μνήμης.Επειδή δεν βρίσκω τις ίδιες μνήμες μπορώ να του βάλω άλλη μάρκα με διαφορετικά mhz και διαφορετικούς χρονισμούς;Και αν ναι που θα χρονίζονται και οι δύο,και σε πόσα Mhz;Να σημειώσω πως το speccy αναφέρει 2gb@398Mhz 6-6-6-15.Γιατί;
SPANK Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μπορείς να του βάλεις κανονικά δεν εχει σημασία και η εταιρία αλλα και ουτε τα timings , αυτο που έχει σημασία ειναι να ειναι so-dimm ddr3 στα 1333
David20 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μπορείς να του βάλεις κανονικά δεν εχει σημασία και η εταιρία αλλα και ουτε τα timings , αυτο που έχει σημασία ειναι να ειναι so-dimm ddr3 στα 1333 Να σε ρωτησω λιγο Spank;....Αν τα timings ειναι διαφορετικα τι ακριβως συμβαινει;...Κι αν συμβαινει ειναι διακριτο στην χρηση-λειτουργια;
black66.gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μπορείς να του βάλεις κανονικά δεν εχει σημασία και η εταιρία αλλα και ουτε τα timings , αυτο που έχει σημασία ειναι να ειναι so-dimm ddr3 στα 1333 Γιατί στα 1333; Ενώ οι ήδη υπάρχουσες είναι στα 1066 και η μητρική τις κάνει downgrade στα 398;
SPANK Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Εμένα εδω μου βγάζει οτι οι συγκεκριμένες ειναι στα 1333 http://www.devicelog.com/memory/dram/ddr3-sdram/elpida-ddr3-so-dimm-2gb-pc3-10600s-9-10-f1/, οσο αφορά τα timings δεν εχεις πρόβλημα θα δουλέψουν λογικά εκει που θα τα κάνει assign το bios , δεν εχω ακούσει ποτε οι ram να μην δουλεύουν λογω διαφορετικών timings οσο αφορά την λειτουργία / χρήση τους ειναι το ίδιο δεν καταλαβαίνεις διαφορές. Επίσης κατι αλλο που ξέχασα ειναι οτι πρέπει και το ρεύμα των μνημών που θα πάρουμε να ειναι τα ιδια volt με αυτες που φοράμε ηδη 1
black66.gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Εμένα εδω μου βγάζει οτι οι συγκεκριμένες ειναι στα 1333 http://www.devicelog.com/memory/dram/ddr3-sdram/elpida-ddr3-so-dimm-2gb-pc3-10600s-9-10-f1/, οσο αφορά τα timings δεν εχεις πρόβλημα θα δουλέψουν λογικά εκει που θα τα κάνει assign το bios , δεν εχω ακούσει ποτε οι ram να μην δουλεύουν λογω διαφορετικών timings οσο αφορά την λειτουργία / χρήση τους ειναι το ίδιο δεν καταλαβαίνεις διαφορές. Επίσης κατι αλλο που ξέχασα ειναι οτι πρέπει και το ρεύμα των μνημών που θα πάρουμε να ειναι τα ιδια volt με αυτες που φοράμε ηδη Ναι λάθος link έβαλα.Το διόρθωσα.Οι περισσότερες από αυτές στο 1.5v δεν είναι; Γιατί δεν το γράφει πάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα