kodorevi8ulis Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 PC χωρίς την απαραίτητη συλλογή προγραμμάτων, δεν γίνεται... πωωω κόλλησα με το ψάξιμο των intel pc και νόμιζα ότι έχει intel κι αυτό ))
x_vagos_x Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Όσο αφορά στην αυτονομία, η Google δεν είχε να δώσει απάντηση στην συγκεκριμένη ερώτηση, Ποια αυτονομία; Από το ΗDMI δεν τραβάει ρεύμα;
Anorymous Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Αρκετα καλο για απλη χρηση στο σπιτι ειδικα αφου υποστιριξει flash player
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Η Google αποκάλυψε ένα ολοκαίνουριο είδος συσκευής Ναι τη Google περιμεναμε για τα HDMI smart στικακια. 1
calculator Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Σου παει καλα με full windows? Video στο youtube τα σηκωνει ολα κομπλε 1080p? Κανα light παιχνιδακι? Καλη φαση σκεφτομουν για android, αλλα αυτο φαινεται πιο καλη επιλογη. Στο YouTube μια χαρά. Παιχνίδι να σου πω δεν έχω παίξει αλλα δεν φαίνεται αργό. Η αίσθηση ταχύτητας ειναι μια χαρά, το περίμενα χειρότερο σε τέτοιες διαστάσεις. 1
nzeppos Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Ποια αυτονομία; Από το ΗDMI δεν τραβάει ρεύμα; Λογικά θα μπορεί να τραβήξει από τα USB ports της ίδιας της TV. Αν σου περισσεύει ελεύθερη θύρα, με ένα καλωδιάκι 3-5cm καθάρισες. Αν βέβαια μιλάμε για παλιότερη τηλεόραση, τότε δύσκολα τα πράγματα. Εγώ πάντως το αγοράζω άνετα.
xampo_s Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Σιγά το πράγμα. Με λιγότερα από 50 παίρνεις android συσκευή από EBay και με άλλα 10 ασύρματο πληκτρολόγιο με touchpad. nuff said.
sheldon_cooper Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 εγώ πάντως έχω αυτό το http://www.geekbuying.com/item/-US-Stock-US-PLUG-Tronsmart-Draco-AW80-Meta-Allwinner-A80-Octa-Core-Android-4-4-Mini-TV-Box-2G-16G-2-4G-5G-WIFI-802-11AC-H-265-Bluetooth-SATA-OTA-DLNA-342616.html
exor Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 ειστε αξιοι τελικα οι περισσοτεροι εδωμεσα ,το εννοω, και η gadget-ιαση που μας δερνει απαραμιλλη 1
dchatz Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Άσε φίλε, μας έχει καταστρέψει η Κίνα με τα gadget. Εγώ έχω πάθει ψύχωση, αν δε χώσω κάνα 20-30αρι το μήνα σε κινέζικες παπαριες δεν ησυχάζω. 2
georgepppo Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 σιγά το νεο που το θεωρείτε και ανέκδοτο,τόσες συσκευές υπάρχουν που απλά είναι κουτάκια και κάνουν πολύ περισσότερα και φτηνότερα. επισης όταν λέει αυτονομία εννοεί στην κοινή λογική μπαταρια.....πράγμα που σημαίνει θα πάει στο pc για φόρτωμα και μετά πάλι στην tv αν δεν έχει usb η τηλεόραση....
kurama Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Με 100 Ευρώ πήρα αυτό. Τρέχει full Windows 8.1, είναι εξαιρετικά μικρό και είμαι 100% ικανοποιημένος από το τι μπορεί να κάνει. Δεν είναι βέβαια stick που το παίρνεις στην τσέπη αλλά δεν φαντάζομαι πολλοί να τρέχουν από το ένα σπίτι στο άλλο για να το δανείζουν. Μπορείς να κατεβάζεις torrents;
Razor333 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Στο YouTube μια χαρά. Παιχνίδι να σου πω δεν έχω παίξει αλλα δεν φαίνεται αργό. Η αίσθηση ταχύτητας ειναι μια χαρά, το περίμενα χειρότερο σε τέτοιες διαστάσεις. Ειμαι ετοιμος να το αγορασω, ελεγα να παρω κατι με android, αλλα αυτο ειναι πρακτικα full windows μηχανηματακι, οποτε μπορει να κανει περισσοτερα, ειναι και ενα κανονικο light pc στο κατω κατω για ωρα αναγκης. Ειδα και ενα ωραιο πληκτρολογιο/air mouse που δινει αν θελεις πακετο και μου φανηκε καλη λυση για την τηλεοραση, μηπως το δοκιμασες και αυτο? Μπορείς να κατεβάζεις torrents; Απο την στιγμη που τρεχει κανονικη εκδοση windows, μπορει να κατεβασει torrent κανονικα, να τρεξει jdownloader κτλ, οπως θα εκανες σε καποιο laptop/desktop, ετσι και αλλιως και με android μπορεις να κατεβασεις torrent, αλλα οι clients ειναι κατωτεροι.
21century Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δεν είναι πρωταπιλιάτικο αλλά αλήθεια τι άλλο θέλετε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα