Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με 100 ευρώ δεν υπάρχουν άλλες λύσεις;

Μονο μια? Υπαρχουν ενα σωρο tv boxes με android, που εχουν μεχρι και καμερα πανω τους, πολλες usb, δικτυο σταθερο/ασυρματο και πολλα υποστηριζουν μεχρι και 4K αναλυσεις, οποτε ψιλο-useless, τουλαχιστον ειναι απευθειας απο την google με κατασκευαστη asus, οποτε κακο δεν το λες.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Με 100 Ευρώ πήρα αυτό. Τρέχει full Windows 8.1, είναι εξαιρετικά μικρό και είμαι 100% ικανοποιημένος από το τι μπορεί να κάνει.

Δεν είναι βέβαια stick που το παίρνεις στην τσέπη αλλά δεν φαντάζομαι πολλοί να τρέχουν από το ένα σπίτι στο άλλο για να το δανείζουν.

• Like 2
Δημοσ.

hdmi ειναι. πρεπει να εχει και εξωτερικη τροφοδοσια.

μακαρι να φτιαξουν ενα κοινο κονεκτορα για ολα!

δεν είπε κανείς το αντίθετο 

μόνο που ρεύμα παίρνει από την Usb ή την micro usb (αν υπάρχει ) :)

Δημοσ.

Με 100 Ευρώ πήρα αυτό. Τρέχει full Windows 8.1, είναι εξαιρετικά μικρό και είμαι 100% ικανοποιημένος από το τι μπορεί να κάνει.

Δεν είναι βέβαια stick που το παίρνεις στην τσέπη αλλά δεν φαντάζομαι πολλοί να τρέχουν από το ένα σπίτι στο άλλο για να το δανείζουν.

Γα browsing και για movies απο το internet, αξίζει....γιατί λέω να πάρω και εγώ ένα Windows mini pc για την tv.

Δημοσ.

Σου παει καλα με full windows? Video στο youtube τα σηκωνει ολα κομπλε 1080p? Κανα light παιχνιδακι? Καλη φαση σκεφτομουν για android, αλλα αυτο φαινεται πιο καλη επιλογη.

• Like 1
Δημοσ.

Ποιοα ειναι η διαφορα αυτου με το chromecast?

αν κάνει το chromecast 2-3 πράγματα , αυτό κάνει 1000 :)

"κανονικός" υπολογιστής είναι αυτό

γράψε λάθος , λογικά θα είναι σαν κανονική android συσκευή οπότε πάλι θα κάνεις 1000 πράγματα παραπάνω σε σχέση με το chromecast

Δημοσ.

Γιατί απορούμε με το προϊόν. Υπάρχουν ήδη στην αγορά τόσα sticks με OS (Android, Windows). Ακόμη 1 λοιπόν στην γκάμα.

Δημοσ.

αν κάνει το chromecast 2-3 πράγματα , αυτό κάνει 1000 :)

"κανονικός" υπολογιστής είναι αυτό

PC χωρίς την απαραίτητη συλλογή προγραμμάτων, δεν γίνεται...

Δημοσ.

screen mirroring υποστηρίζει;

Πολύ λίγες πληροφορίες δίνει πάντως για να είναι αληθινό προϊόν και όχι φάρσα.

Αλλά ηλίθια φάρσα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...