Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.
Έχω αναλάβει ενα project που εχει να κάνει πάρε-δώσε με το ebay.com. Πιο συγκεκριμένα, θέλω να στήσω σε μία σελίδα μια μηχανή αναζήτησης που θα ψάχνει για συγκεκριμένα προιόντα στο ebay χρησιμοποιώντας τα Ebay APIs και σε δευτερο χρονο να κάνω καταχώρηση προιόντων στο ebay.com μεσω APIs.
Έχω 2 μέρες που ψάχνω να βρω άκρη με το πώς θα ξεκινήσω το project αλλα το μόνο που έχω καταλάβει είναι οτι μπορώ να κάνω Api Request με XML μεσω PHP cURL . Απο εκεί και περα τα πραγματα χάνονται, έχετε καποια ιδέα η κάποια tutorials που πιστεύετε θα βοηθήσουν?  Η αν έχει ασχοληθει κάποιος με κατι παρόμοιο να μου δωσει τα φωτα του.
Έχω πραγματικά ανάγκη τα χρήματα απο αυτήν την δουλειά, σας ευχαριστω εκ των προτερων και αναμένω απάντηση το συντομοτερο δυνατόν. Νίκος

Δημοσ.

Ανέλαβες ένα project χωρίς να έχεις ιδέα πως να το κάνεις;

Κι αντί να ψάξεις στο Google μπήκες στο insomnia να ρωτήσεις σε μια άσχετη με τον προγραμματισμό κατηγορία;

http://developer.ebay.com/Devzone/merchandising/docs/HowTo/PHP_Merchandising/PHP_gMWI_GSI_gRCI_NV_XML/PHP_gmwi_gsi_grci_NV_XML.html

• Like 1
Δημοσ.

....Έχω 2 μέρες που ψάχνω να βρω άκρη με το πώς θα ξεκινήσω το project αλλα το μόνο που έχω καταλάβει είναι οτι μπορώ να κάνω Api Request με XML μεσω PHP cURL.... λες να το εβγαλα απο το μυαλο μου?? Φυσικα και εψαξα στο Google. Αν φυσικα θελεις να βοηθησεις δεν το πηρες σωστα το θεμα, δεν εστειλα εδω να παρεξηγηθω κυριε.

Δημοσ.

....Έχω 2 μέρες που ψάχνω να βρω άκρη με το πώς θα ξεκινήσω το project αλλα το μόνο που έχω καταλάβει είναι οτι μπορώ να κάνω Api Request με XML μεσω PHP cURL.... λες να το εβγαλα απο το μυαλο μου?? Φυσικα και εψαξα στο Google. Αν φυσικα θελεις να βοηθησεις δεν το πηρες σωστα το θεμα, δεν εστειλα εδω να παρεξηγηθω κυριε.

Απο τα λεγομενα σου καταλαβαινω οτι δεν εχεις ξαναδουλέψει πάνω σε API integration ξανά.

Δεν κάνεις Api Request με XML . 

Το xml είναι  το format που θα σου σερβίρει ο σερβερ τα δεδομένα που του ζητάς μέσω του Request στο API endpoint.

Αυτο το format μπορεί να είναι σε διαφορες μορφές(xml,json,csv κτλ.).

Πέρνεις λοιπόν το response απο τον server στο format που σου στέλνει και το μετατρέπεις σε μορφή που μπορείς να επεξεργαστείς στην κάθε γλώσσα και συνεχίζεις να κάνεις οτι είναι να κάνεις.

Αυτά τα request μπορεις να τα κάνεις με διάφορους τρόπους(cUrl,file_get_contents, fopen κτλ).

Αυτά ειναι βασικά πράγματα που πρέπει να καταλάβεις πριν αρχίσεις να δουλεύεις πάνω σε ένα API.

Φιλικά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...