Ocelote Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Νέα έκδοση του PS4 εν όψει! Sony και Warner Bros. ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους για το λανσάρισμα μίας ειδικής έκδοσης του PS4 με αφορμή το λανσάρισμα του Batman: Arkham Knight.Αυτή περιλαμβάνει τη γκρι εκδοχή της κονσόλας με ένα skin εμπνευσμένο από το παιχνίδι και ένα χειριστήριο DualShock 4, επίσης σε γκρίζο χρώμα. Το λανσάρισμά της αναμένεται να γίνει στις 23 Ιουνίου, την ημερομηνία δηλαδή που κυκλοφορεί και το παιχνίδι –η τιμή της στο Amazon είναι στα £399,99. Το εν λόγω πακέτο περιλαμβάνει εκτός από τα προαναφερθέντα, το ίδιο το παιχνίδι σε φυσική έκδοση και μάλιστα με το αποκλειστικό πακετάκι Scarecrow Nightmare. Αυτό απαρτίζεται από τρεις αποστολές, μια γεύση από τις οποίες μπορείτε να πάρετε στο βίντεο που ακολουθεί. Παράλληλα, το “deal” της Sony με τη Warner εξασφαλίζει στους κατόχους PS4 πως θα έχουν πρόσβαση στο πρόσθετο περιεχόμενο του παιχνιδιού (έξτρα αποστολές, skins και λοιπό DLC) πρώτοι. Site: VG247
zx1234r Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 400 λίρες είναι 500+ ευρώ.....thanx but no thanx......
Tenshi Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Ειδική έκδοση=Συλλεκτικό=Premium,οπότε βαράνε όσο θέλουν... nananananananananananana Batman! nananananananananananana 2
mimidon Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Σιγά το χρώμα. Η συλλεκτική έκδοση του Metal Gear τα σπάει.
Cr3sp0 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Εξαρτάται από το κατά πόσο είναι "collectors" η συγκεκριμένη έκδοση. Αν είναι πράγματι συλλεκτική, τότε για έναν φαν της σειράς δεν είναι κι άσχημη περίπτωση. Προσωπικά αν έπρεπε να διαλέξω μία, τότε MGS5 καρφωτό!
tulipas Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Να μη μου αρέσει ρε παιδάκι μου αυτό το χειριστήριο με τίποτα. Σαν double dildo ειναι. On topic: Πολύ ακριβή έκδοση 2
jimmy213 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Ειδικές εκδόσεις μπας και πουλήσει παραπάνω. Βγάλε και μία με trollface ρε Sony!!!
sta2 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 τα πλαστικα να βγαλω να τα ξυσω μονος μου και να το παω σε φαναρτζη πανω απο 20 ευρο δε θα μου παρει. πεταω και ενα αυτοκολλητο κι ετοιμος ο Νώντας. 1
Μπαν Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 χαχχααχααχχααχχαχααχ προτιμώ να βγω και να τα πετάξω στο δρόμο τα λεφτά έλεος κάνανε και ειδική έκδοση
NEFTIS Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Να μη μου αρέσει ρε παιδάκι μου αυτό το χειριστήριο με τίποτα. Σαν double dildo ειναι. On topic: Πολύ ακριβή έκδοση Το λαθος της SONY, για μενα, ειναι η ποιοτητα κατασκευης του χειριστηριου κι οχι το σχημα του. Διαλυεται μετα απο λιγο καιρο. Μεγα foul.
venizelos Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Ρε το παιχίδι θα το δούμε καμιά ώρα; Καλά όλα αυτά αλλά απο αναβολή σε αναβολή το πάμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα