alxlightning Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Είμαι φοιτητής και αποφάσισα να αγοράσω την πρώτη μου τηλεόραση. Έχω διαβάσει κάμποσο αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς πρέπει να κοιτάω στα specs. Απ όσο έχω καταλάβει, από μάρκες που αξίζουν να κοιτάω είναι samsung και lg (άντε και sony και toshiba?). Επίσης με νοιάζει να είναι smart ή είναι εξτρα κόστος χωρίς λόγο? Το 3d βλέπεται αν δεν το χρυσοπληρώσεις? Αν θέλετε να μου προτείνετε κάποιες να κοιτάξω η να με κατευθύνετε με βάση τα specs. Θα την έχω σε απόσταση 1,5 μέτρου περίπου, δεν παίζει πολύς χώρος. Σκοπέυω να τη χρησιμοποιώ για ταινίες και για το λαπτοπ για κανα game. Θα βόλευε να μπορώ κάπως να συνδέω ασύρματα το λάπτοπ πάντως (Μέσω wifi? Δεν ξέρω αν γίνεται) Ευχαριστώ από τώρα, νιωθω κάπως άβολα για το πόσο noob είμαι με TVs.
Fulgore Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Πες καλυτερα ποσα χρηματα διαθετεις Εγω θα προτεινα να αγοραζες ενα Tv monitor λογω του περιορισμενου χωρου 24ρι να σου μεινει κιολας αργοτερα και για τον υπολογιστη σου πχ κατι σε Samsung ή Lg με Pls και Ips Panel αντιστοιχα. Απλα θα ελεγα να δωσεις βαση τι συνδεσεις χρειαζεσαι περισσοτερο πχ Hdmi, Dvi κλπ.
alxlightning Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Περί των 300ων Θα ήθελα μωρέ τύπου 32 ίντσες. Τηλεόραση με την έννοια κεραία-digea δε νομίζω να δω/δεν ξέρω κάν αν και πού υπάρχει κεραία στο σπίτι και δε με απασχολεί. Η ποιότητα στα μόνιτορ είναι διαφορετική απ ότι στις τηλεοράσεις?
Fulgore Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Για παιχνιδια οσο να ναι ειναι,ειδικα αν καθεσαι και σχετικα κοντα.
alxlightning Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 ε στο διμετρο δε με λες και καρφωμενο στην οθονη, νομιζω ειναι νορμαλ αποσταση για 32"
Fulgore Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μπορεις να κοιταξεις για τηλεοραση οπως ειπες,αλλιως μπορεις να δεις σε Tv monitor 27αρι http://www.skroutz.gr/c/43/othones-tft.html?from=catspan&keyphrase=tv+monitor+27 Βαλτα κατω και σκεψου εσενα τι θα σε βολευει περισσοτερο
coreygaylas Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 αλεξανδρε, ξεχνα οτι γνωριζεις και δωσε βαση.πρωτο και σημαντικοτερο, να ειναι τουλαχιστον Full HD - οι HD ready ειναι πλεον ξεπερασμενες. επειτα, κοιτας για τη γενικοτερη ποιοτητα εικονας που κρινεται απο το πανελ της tv, διαβαζοντας ριβιουζ και αποψεις και τυχον προβληματα με motion blur και οτι αλλο μπορει να προκυψει. τα οσα λεει ο αποπανω για monitors ειναι not applicable στην περιπτωση σου, αλλα μεγεθη/αλλες χρησεις/αλλες τιμες. για το μεγεθος, μπορεις να πας και σε 40'' στα ιδια χρηματα αλλα λογικα θα ειναι λιγο overkill. τελευταιο, ειμαι σιγουρος πως θα εκτιμησεις το smart tv, πολυ.εχοντας λοιπον ολα αυτα υποψην, το αποτελεσμα ειναι... http://www.you.gr/proionta/eikona-ichos/tileoraseis-axesouar/tileoraseis/tileorasi-smart-tv-led-samsung-32-ue32h5500-(fullκαι μην ανησυχεις για τιποτα καθως ολα θα πανε καλα. καλη επιτυχια! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα