Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,

εχω τον συγκεκριμένο εξωτερικό σκληρό δισκο Link.png Site: II Freecom Classic Mobile 80GB 2.5" Hard Drive USB 2.0

αυτος στο pc συνδέεται και τροφοδοτειται οπως και οι περισσότεροι σκληροι δισκοι, μονο με την συνδεση usb, επειδή ομως θα φυγω για ταξίδι θα παρω το tablet μαζι μου, με το οποιο ο σκληρος απο τι καταλαβα δεν τροφοδοτειται αρκετα (κανει εναν ηχο σαν να προσπαθει να παρει μπρος αλλα χωρις αποτελεσμα) με αποτελεσμα να χρειαστεί φορτιστή για να "ανοιξει"! το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω με ποσα Αμπερ πρεπει να ειναι φορτιστής! η εισοδος του δισκου διχνει 5V, αλλα δεν μου λεει για Αμπερ! ποσα χρειάζεται 0,5 - 1 - 2 ??

δοκιμασα να το ανοίξω με τον φορτιστή του psp μιας και εχει το ιδιο βισμα, και άνοιξε κανονικα, αυτος ο φορτιστής ειναι 5v και 2 Α, κανει για τον δισκο ή δεν χρειάζονται τοσα Αμπερ?

διαφωτίστε με αν μπορείτε!

Δημοσ.

κοιτα απο οσο γνωριζω τα usb του υπολογιστη λειτουργουν σε 5volt ταση και 500-600 mA ρευμα 

αλλα δεν ειμαι σιγουρος γοογλε ιτ 

Δημοσ.

Καταρχήν δεν λέγεται φορτιστής αυτό που θες γιατί ο δίσκος δεν φορτίζει... Τροφοδοτικό θες. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτο που σε αφορά είναι τα Volt (να είναι ίδια) και το ρεύμα που θα μπορεί να δώσει το τροφοδοτικό να είναι ίσο ή μεγαλύτερο από αυτό που θέλει ο δίσκος. Οτιδήποτε πάνω από μισό αμπερ (που δινει η USB στο PC και δουλευει μια χαρα ο δισκος) θα ειναι οκ.

Οσο για το οτι χρησιμοποιησες φορτιστη απο καποια συσκευη για την τροφοδοσια, δε θα επρεπε να σε ανησυχει το 2Α, αλλα το αν η ταση ειναι οντως 5. Τα μετρησες, ή απλά βασίστηκες στο τι γράφει το αυτοκόλλητο; :P

• Like 2
Δημοσ.

Καταρχήν δεν λέγεται φορτιστής αυτό που θες γιατί ο δίσκος δεν φορτίζει... Τροφοδοτικό θες. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτο που σε αφορά είναι τα Volt (να είναι ίδια) και το ρεύμα που θα μπορεί να δώσει το τροφοδοτικό να είναι ίσο ή μεγαλύτερο από αυτό που θέλει ο δίσκος. Οτιδήποτε πάνω από μισό αμπερ (που δινει η USB στο PC και δουλευει μια χαρα ο δισκος) θα ειναι οκ.

Οσο για το οτι χρησιμοποιησες φορτιστη απο καποια συσκευη για την τροφοδοσια, δε θα επρεπε να σε ανησυχει το 2Α, αλλα το αν η ταση ειναι οντως 5. Τα μετρησες, ή απλά βασίστηκες στο τι γράφει το αυτοκόλλητο; :P

το 2ο  :-D ! κοιτα χρησιμοποιησα το φορτιστή του psp, που εγραφε 5v, πισω απο τον δισκο εγραφε για 5v ε! λεω, κανει.... και αν μου "πεθάνει" θα κλαίω.... αλλα ευτυχώς δεν επαθε τιποτα.... 

οποτε ψάχνω για τροφοδοτικό με 5v..... ευχαριστώ πολυ!  :-)

Δημοσ.

5V και περισσότερα ή ίσα με 0.5Α για να εισαι σιγουρα οκ απο θεμα ρευματος.

Απλά οι φορτιστές ή ακόμα και τροφοδοτικά μερικές φορές βγάζουν ο,τι να 'ναι τάση για αυτό δεν ειναι καλό να βασίζεσαι στο αυτοκόλλητο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...