Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθεια σας. 

Έχω ένα modem Pirelli (το μαύρο που έδινε η Cyta) (Τώρα είμαι σε WIND) και τώρα τελευταία παρατηρώ χαμηλή ταχύτητα και κολλήματα στο Wifi. Λογικά τα έχει φτύσει.

Μια φίλη μου, μου έδωσε ένα modem του OTE, αυτό που δίνει για τις συνδέσεις VDSL. 

Μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε γραμμή ADSL ή θα έχω προβλήματα ;    

Δημοσ.

Λογικά κωδικούς και ρυθμίσεις δεν παίρνει αυτόματα ; Όταν άλλαξα απο Cyta σε Wind μου είπαν δεν χρειάζεται να κάνω κάτι, απλά ένα restart το modem... 

Δημοσ.

για να τα ξεχωρισουμε με απλα λογια.

υπαρχουν οι παρακατω περιπτωσεις.

α.ο provider να εχει Username και password.σε αυτην την περιπτωση αμα βαλεει ρουτερ του isp τραβαει μονο του τα στοιχεια και παιζει.αν βαλεις αλλο ρουτερ αλλου παροχου δεν τα παιρνει τα στοιχεια και πρεπει να τα βαλεις εσυ.

β. ο παροχος να μην εχει Username/passwrd οποτε ειτε βαλεις το ρουτερ του παροχου ειτε βαλεις ρουτερ εμποριου ειτε βαλεις Username parlpapipas ή username ampla mploumpa θα παιξει κατευθειαν.δεν τραβαει τα στοιχεια απλα δεν γινεται κανενας ελεγχος στο τι εχεις βαλεις.

η Hol οσο ξερω και η wind δεν εχουν στοιχεια.εδιναν ενα wind@ κατι αλλα οσο ξερω οτι και να βαλεις θα παιξει.το ιδιο και για την Hol.

Ο οτε και η forthnet εχουν κανονικα Username/password.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...