Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα.

Πριν από λίγο είπα να χρησιμοποιήσω το wintoflash για να γράψω windows σε ένα usb. Έλα όμως που είχα τον εξωτερικό σκληρό μου συνδεδεμένο και εκεί που σου λέει να επιλέξεις τον δίσκο για να κάνει burn εγώ αντί για το flashάκι επέλεξα τον σκληρό. Με αποτέλεσμα να κάνει format και εγγραφή τα windows στον δίσκο! που σημαίνει bye-bye στα 50 περίπου gbytes που είχα αποθηκευμένα αρχεία. Χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο παιδιά,από εκείνη την στιγμή έχω κάνει μόνο ένα quick format, και ο δίσκος είναι άδειος. Καμία πρόταση για να αποκτήσω τα αρχεία μου πίσω;

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

αρχικα μην πειραξεις καθολου τον δισκο, μην γραψεις τιποτα σε αυτον. ισως με καποιο file restore να τα παρεις πισω.

απλα μην κανεις τιποτα, μεχρι να σου πουν ατομα που εχουν εμπειρια πανω σε τετοιες καταστασεις, τι να κανεις

• Like 1
Δημοσ.

εχω χρησιμοποιησει αρκετα τετοια προγραμματα..με εβγαλαν ασπροπροσωπο καποιες φορες.

απλα δεν θυμαμαι ουτε πως τα λενε, ουτε εχω χρονο να ψαξω τωρα.

περιμενε να σου πουνε τα παιδια εδω.

απλα ΜΗΝ αγγιξεις τον δισκο!μην σου πω αποσυνδεσε τον τελειως μεχρι να καταλαβεις τι πρεπει να κανεις ακριβως με τις συμβουλες απο δω.

god bless you  :P

BTW

ετοιμασου να κανεις FLASH BACK σε εποχες και πραγματα που δεν θυμασαι καν!!..

ωχ τι εχουν να δουν τα ματια σου χαχαχαχαχα..

θυμαμαι εχα δανεισει ενα λαπτοπ σε ενα ξαδερφακι...15χρονο οσο ελειπα στρατο...

εκανε καταλαθος φορματ..και βρηκα πραγματα που δεν τα πιστευα :P\

ηθελα να ξαναμπω φανταρος!χαχαα

Δημοσ.

αφού έκανα το quick format, κατέβασα 4 προγράμματα και αυτά αποθηκεύτηκαν στον εξωτερικό. αυτήν την στιγμή τρέχω το easeus data recovery, το έχω αρκετή ώρα που τρέχει και μου έχει εμφανίσει για restore μόνο τα αρχεία που έχω ήδη,δλδ τα 4 προγράμματα. υποθέτω πως θέλει και άλλη ώρα,αν λάβουμε υπόψιν τα αρχεία που ήταν ήδη αποθηκευμένα και το συνολικό μέγεθος του δίσκου(1tera) το κακό μου ένστικτο μου λέει πως θα μου εμφανίσει μέχρι και τα αρχεία των windows και όχι τα πιο προηγούμενα δλδ τα δικά μου. καμία ιδέα ρε παιδιά; κάποιος, παρακαλώ είναι σοβαρό το ζήτημα

Δημοσ.

fixxxer29 αυτό ακριβώς είχα στο μυαλό μου αμέσως μετά το easeus.

ερώτηση:εφόσον τρέχει έναν πρόγραμμα ήδη και προσπαθεί να βρει αρχεία, αν μετά πατήσω όχι βγω και δεν σώσω-επαναφέρω κάποιο αρχείο, και πάω να τρέξω άλλο διαφορετικό πρόγραμμα καλή ώρα το recuva, τα αρχεία θα έχουν αλλοιωθεί ή μπορεί να έχουν σβηστεί/να μην τα εμφανίζει και τα λοιπά..;

Δημοσ.

1ον σταμάτα να βάζεις πράγματα στον εξωτερικό δίσκο. Ηδη έχασες κάποια με την εγκατάσταση των windows πιθανότατα και άλλα με τα 4 προγραμματα που του έβαλες.

2ον οποιο προγραμμα και να χρησιμοποιήσεις εννοείται ότι τα αρχεια  που θα κάνεις ανάκτηση θα τα αποθηκεύεις σε άλλο δισκο

3ον σε αυτο που ρωτάς όχι αν απλώς τα κανεις scan (και γενικά δεν γραψεις τπτ αλλο στο δίσκο) δεν έχει διαφορα αν τα κάνεις restore ή όχι. Αν τον ξαναβάλεις την επομενη μέρα τα ίδια θα σου βρει. Οποτε δες ποιο προγραμμα σου βρισκει περισσότερα  και χρησιμοποιησε το. Τα περισσοτερα έχουν επιλογες για deep scan και raw scan που παίρνουν πιο πολύ ώρα αλλα βρισκουν και περισσότερα πράγματα

Δημοσ.

EddieObscurant σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου, κανένα καλό πρόγραμμα με deap raw scan για καλύτερα αποτελέσματα έχεις να προτείνεις;

Δημοσ.

Εχω χρονια να χρησιμοποιήσω κάποιο , οποτε αν κάτι καλο βγήκε τα τελευταια χρονια δεν το ξέρω. Το recuva το χω χρησιμοποιήσει και είναι καλό. Το undelete plus ειναι γρήγορο για αρχεια που έχουν σβηστει αλλα δεν εχουν περαστει άλλα απο πάνω To deep scan του δεν το χω δοκιμάσει. Εχω ακούσει και καλα λόγια για το file scavenger που λέει ο poulinos

Δημοσ.

Στο πρωτο post σου ειπαν να μην κανεις τιποτα και εσυ πηγες και αποθηκευσες πραγματα? Καλη τυχη

Δημοσ.

IceForg Αυτό το έκανα πριν πάρω αυτήν την απάντηση-συμβουλή του να μην αποθηκεύσω τίποτα στον σκληρό , η καταραμένη βιασύνη μου τα φταίει όλα.

kyriakidis θα το δοκιμάσω :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...