Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις απεκτησα και γω σαν παιδι που ειμαι εναν ssd Samsung 850 evo... και ειπα να κανω την μεταφορα των windows 7 64bit σε αυτον, με το EASE US .....μετα την μεταφορα και ολα τα σχετικα, εκανα reboot , μπηκα bios να τσεκαρω το boot priority βεβαιωθηκα οτι εγραφε τον ssd και μετα πατησα save&exit .Πανω στο bootρισμα ομως μου πεταει ενα μηνυμα : reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key.... τι κανω? σημειωτεον οτι εχω αποσυνδεσει τον παλιο....

Δημοσ.

Τι μεταφροά έκανες;

Έκανες clone όλον τον δίσκο;

Μάλλον όχι,πρέπει να αντιγράψεις και το μικρό διαμέρισμα αφού εκεί είναι τα αρχεία που ξεκινάνε τα windows.\

Μπορείς να ξεκινήσεις και με το dvd τον windows και να κάνεις επισκευή εκκίνησης.

Δημοσ.

Τι μεταφροά έκανες;

Έκανες clone όλον τον δίσκο;

Μάλλον όχι,πρέπει να αντιγράψεις και το μικρό διαμέρισμα αφού εκεί είναι τα αρχεία που ξεκινάνε τα windows.\

Μπορείς να ξεκινήσεις και με το dvd τον windows και να κάνεις επισκευή εκκίνησης

ναι εννοειται ολον τον δισκο εκανα clone...

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι έκανες αλλά για να βγάζει αυτό το μήνυμα άρα ο δίσκος δεν έχει mbr (το αρχικό τμήμα του δίσκου που ξεκινάει την εκκίνηση)

με επισκευή από το dvd θα φτιάξει(με λίγη τύχη)

Δημοσ.

Έλα νταξ εγώ έκανα πατατια... Επέλεγα το partition που έχω τα αρχεία των windows ενώ ήθελε κ τα 100mb από το system reserved ... Τελικά δούλεψε! Με λίγο ψάξιμο βρήκα κάπου για να κανεις τα windows να τον αναγνωρίσουν σαν ssd ,πρέπει λέει να δώσεις την εντολή winsat disk στη γραμμή εντολών. Το έκανα , και αυτό έκανε εκεί τα δικά του για λίγα λεπτά κ μετά τελείωσε.... Αλλά ερωτώ και γω τώρα , δν έπρεπε εκεί που εμφανίζονται όλοι η δίσκοι στο "υπολογιστής μου" να εμφανίζεται σαν ssd και όχι σαν "τοπικός δίσκος" ;;; ΑΑΑ σημειωτέον οτι το γύρισα σε ahci από τα bios κ έχω ενεργοποιήσει το rapid mode από το Samsung magician.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Μα τοπικός δίσκος είναι και αυτός! Τα windows αναφέρουν την ιδιότητα του στο σύστημα σου,όχι το υλικό κατασκευής!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα ρε σεις μην βαράτε .. Δν είμαι άσχετος (τελείως) απλά ξέρω οτι δν υπάρχει χαζή ερώτηση αλλά μονο χαζή απάντηση ... Καλό μήνα σε όλους.<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia

Επεξ/σία από skepasti21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...