κκρκ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Πρόταση αξιόλογου flash για Νίκον 5100 μέχρι 150 ευρό (κατά προτίμηση) Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2015 από κκρκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δες κανένα Yongnuo από Κίνα μεριά. Μια χαρά φλας και σε ένα κλάσμα της τιμής των Nikon/Canon. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Aνάλογα για τι χρήση το θές.... Για αρκετη-βαριά χρήση και ettl θα έλεγα Canon-Nikon Για πειραματισμους,off camera κτλπ μάλλον Yognuo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κκρκ Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Ευχαριστώ. Ένα μεταχειρισμενο nissin Di 866 στα 150e είναι καλή επιλογή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 mark 2? αυτο εχω, ειναι πολυ δυνατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Στην ίδια φάση είμαι και εγώ, σκεφτομαι να πάρω το Yongnuo YN-568EX. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα