Προς το περιεχόμενο

Επιλογή MP3 Player

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αν και νεαρός παρά την εξελιξη των εξυπνων τηλεφώνων και σε συσκευές αναπαραγωγής μουσικής τηρώ την παράδοση με τις συσκευές mp3, και επειδή εδώ και καιρό εχω μείνει χωρίς αποφασισα να καταληξω σε μια αξιοπιστη και λογική σε τιμή επιλογή που ελπιζω να μείνει καιρό.

Συγκεκριμένα παλια ειχα 3 συσκευές mp3 F&U νομιζω, μικροσκοπικές σε μεγεθος αλλα αποδειχθηκαν αθλιες καθως μετα από 1 εβδομάδα χρήσης ειτε χαλουσε το λογισμικό ειτε τα πλήκτρα κτλ.

Επειδή δεν εχω ασχοληθεί αρκετά με το θέμα θα ήθελα να μου προτεινετε επιλογές. Ειμαι κατά της οθονης αφής και θα προτιμουσα πληκτρα, ευδιακριτη οθονη και καθαρό ήχο. Να μην ειναι ουτε μεγαλο ουτε μικροσκοπικό σε μέγεθος.

Μετα από λιγο ψαξιμο σκεφτομαι το iPod Nano 5th Generation (αποτι ειδα εχει σταματήσει να κυκλοφορεί αλλα εξακολουθώ να το βρισκω σε μαγαζια ονλαιν). Ωστοσο ως λινουξας δεν εχω ασχοληθει με iTunes το οποιο νομιζω ειναι εγκατεστημενο. Χρειαζεται για να περασω τα τραγουδια απο τον υπολογιστή στη συσκευη??

Ευχαριστω για τις προτασεις! :-)

Δημοσ.
Βασικα για αρχη το ερωτημα θα πρεπε να το κανεις στο gadgets  κατηγορια.τωρα οσο αφορα για το μπ3 αν αντεχει η τσεπη σου γιατι δυστηχως ειναι λιγο τσιμπημενα ,σε ebay, amazon   η τιμη τους,τα  cowon players  ικανοποιοuν γιατι εχουν απαιχτο ηχο.Ειχα το cowon j3    τρεμερο πλειερ με τρομερο sq  και δυστηχως το χαλασα καταλαθος.

Επισης τα σονυ ειναι μια καλη επιλογη δυστηχως δεν παιρνουν καρτα μνημης αλλα το sq  σε απογειωνει .αν μπεις στο σκρουτς αρχισουν με 8 γιγα απο 80 ευρω .Το μονο μειον στα σονυ ειναι οτι ο ηχος ειναι χαμηλος και θα χρειαστεις καλα ακουστικα μιας και η σονυ δεν επετρεψε στην ευρωπη αντιθετα με την αμερικη τα μπ3 της να ακουγονται δυνατα λωγο πιθανης βλαβη σε αυτι.

Αλλα παλι τα προτεινω ο ηχος τους ειναι καθαρος  ιδιως σε μπασα

σε κατι πιο φτηνο τα σανσα εχουν καλη ποιοτητα ηχου  και περνουν καρτα μνημης αλλα εχουν μικρουλα οθονη .

Εγω παντως σου προτεινω σονυ η cowon    δες στο αμαζον να δεις τα μοντελα

Το  cowon iaudio     ειναι μια καλη επιλογη 

Αιποντ για μενα εχει μονο το ονομα αλλα οχι τον ηχο.και στο λεω εχοντας  ipod touch 4    και ο ηχος δεν ειναι τοσο καλος οσο οι αλλες 2 μαρκες που ανεφερα 

Δημοσ.

Εχεις δικιο, παρακαλώ τον φίλτατο μοντ να μετακινήσει το θέμα στην αντίστοιχη κατηγορία.

Στο θέμα, Το Sony NWZ-E454 ειναι καλή επιλογή?? Μου φαίνεται αρκετά καλό στα 90Ε!

Δημοσ.

Εχεις δικιο, παρακαλώ τον φίλτατο μοντ να μετακινήσει το θέμα στην αντίστοιχη κατηγορία.

Στο θέμα, Το Sony NWZ-E454 ειναι καλή επιλογή?? Μου φαίνεται αρκετά καλό στα 90Ε!

ναι αυτο εχω και ο ηχος με καλα ακουστηκα τα σπαει

Δημοσ.

οταν λες καλά ακουστικά τι εννοείς? Για δωσε ενα παράδειγμα

Δημοσ.

οταν λες καλά ακουστικά τι εννοείς? Για δωσε ενα παράδειγμα

τα σονυ ακουστικα με 50 ευρω κανουν τελeια δουλεια.αν δε μπορεις να δωσεις τοσα ειπαρχουν και με 17 η 15 παλι σονυ.τελοσπαντων εγω τα δικα μου τα πηρα 14 ευρω και ο ηχος οπως ειπα ειναι τελEιος
μετα ειπαρχουν και τα sennheiser    απ το ebay  αν τα βρεις σε καλη τιμη.Απλα στα περισσοτερα μπ3ς τα ακουστικα που τα συνοδευουν με το πακετο δεν ειναι οτι καλυτερα και αδικουν τη ποιοτητα του μπ3 πλειερ
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αμα γουστάρεις να έχεις αποθηκευμένα στο mp3, πάρα πολλά τραγούδια, ψάξε στο ebay και στο σκρούτζ για το ipod classic 160 giga, με καλά ακουστικά εκτός τα δικά του, μπορείς να ακούς τα αγαπημένα σου τραγούδια, πάρα πολλύ δυνατά και το καλό είναι ότι έχει πολλές ρυθμίσεις, σχετικές με το equalizer

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...