koulouri Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Υπάρχει ένα θέμα αλλά έκανα αρκετά παλιό.. Σκέφτομαι να κάνω anytime καθώς μου βγαίνει 100€ πιο φθηνά τον χρόνο το ίδιο πακέτο! Βέβαια δε ξέρω αν υπάρχουν στα ψιλά γράμματα κάτι που θα έπρεπε να φοβάμαι, κάτι που δικαιολογεί την διαφορά στην τιμή.. Έχει κανείς κάποια συμβουλή;; ( 100€ λιγότερα γιατί προπληρωνω τον χρόνο και γιατί δεν είχα ατύχημα μέχρι τα 30 μου. Κάτι τέτοιο ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δεν ξερω αν εχει η υδρογειος προστασια bonus malus ου εχουν αλλες ασφαλιστικές.. η anytime δεν εχει παντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Πάντα υπάρχουν ψιλά γράμματα και στις ακριβές και στις φθηνές ασφαλιστικές. Γι αυτό είναι χρήσιμοι (ακόμη) οι ασφαλιστές. Κι όσο πιο "λαμόγιο" ο ασφαλιστής σου τόσο το καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα