Προς το περιεχόμενο

Κουτί υπολογιστή

reklam741

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα ,

Δημιούργησα αυτό το θέμα επειδή θέλω να φτιάξω ένα custom case με δικό μου λογότυπο πάνω αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά που κατασκευάζονται.Μήπως έχει κάποιος καμία ιδέα.Το κουτι το θέλω για εμπορική χρήση

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα

Τα κουτιά κατασκευάζονται στην Κίνα, δεν νομίζω να ασχοληθεί κανένας για κάτω από 10.000 τμχ παραγγελία . Μπορείς να κάνεις σαν το Πλαίσιο απλό rebadge αλλά πάλι θα πρέπει να αγοράσεις 1000 τμχ.

το καλυτερο που χεις να κανεις ειναι να αγορασεις ενακουτι και να το modαρεις οπως θελεις εσυ,αν πιανουν τα χερια σου φυσικα και εχεις ιδεες!

σαν θέμα όπως το άνοιξες είναι παρα πολυ ασαφές για να καταλάβω τι εννοείς

α. είναι θεμα case modding? Aν ναι πηγαίνεις αγοράζεις ενα κουτι που σου ταιριάζει σε διαστάσεις υλικό και αν πιάνουν τα χέρια σου αρχίζεις και το φτιάχνεις όπως σου αρέσει με οτι λογότυπο θες, ΑΝ δεν ελισαι σίγουρός βρές ένα παλιό κουτι απο υπολογιστή ρημάδι και δοκίμασε την τύχη σου εκεί αρχικά και δές αν μπορείς να φτάσεις στο αποτέλεσμα που το είχες στο μυαλό δου, ΑΝ δεν και έχεις κάποιους φίλους να σε βοηθήσουν μπορείς να κάνεις ΠΟΛΛΑ πράγματα αλλά χρειάζεσαι χρόνο, εργαλεία και όχι βιασύνες, το κόστος μπορεί να είναι αρκετά μεγάλο αν θέλεις κάτι όμορφο πραγματικά μοπρείς να κάνεις μέχρι και custom κατασκευή απο το μηδεν να χρησιμοποιήσεις plexi αλουμίνιο, ηλεκτροστατικές κοκ

β. Αν θέλεις να κάνεις εμπόριο με έτοιμα cases με το ονομα σου επάνω κάτι σαν tuvlo xi ή nommaterator και δεν θέλεις ενα έτοιμο case του 20αρικου με αυτοκόλλητο επάνω, τότε το κόστος θα είναι αρκετές χιλιάδες ευρώ, επίσης πρέπει να έχεις μια κανονικη εταιρία, με όλα οσα την συνοδεύει (εναρξη, εφορίεσ, ταμεία, εγγραφή στο μητρώο εισαγωγέων, εγγυήσεις κάποιων χιλιάδων ευρώ κλπ) και επίσης οι παραγγελίες εκεί κοστίζουν μερικές χιλιάδες ευρώ και μιλούν με τεμάχια μερικές εκατοντάδες κατ ελάχιστο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...