Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@ramarg τι δίλλημα;

Αν θες μερικά εκατομμύρια προγράμματα,καλύτερα χαρακτηριστικά, ενοποιημένο store, Xbox games, περισσότερες δυνατότητες και αργότερα Windows 10 με Cortana πας σε surface

Αν θες να παίζεις angry birds μονο θα σου έλεγα πάρε iPad, αλλά αν δεν κάνω λάθος ακριβότερο ειναι και προσφέρει πολύ λιγότερα για την τιμή του.

Το δίλλημα σου λύθηκε

κανένα δίλημα δεν βλέπω εγώ ... ;p καλό χρυσο (απαθή πολλές φορές) το οικοσύστημα της Apple αλλά εδώ πλέον έχουμε ολοκρηρωμένες λύσεις.

Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που έχεις σε ένα ipad τα οποία όμως δεν τα έχεις σε surface με windows.. Το δίλημμα που αναφέρω είναι καθαρά τιμολογιακό ανάμεσα στο air2 και στο surface,τίποτα το εξειδικευμένο.Για μένα είναι θέμα τα 10άρια που θα καθιερωθούν σε λίγο καιρό και δεν με έχουν εντυπωσιάσει στις τελευταίες build,αν και είναι θετικό το ότι έχει συμμαζευτεί σημαντικά το λειτουργικό. Από εκεί και πέρα η cortana μιας και την ανέφερες δεν είναι καν αντάξια  του siri προς το παρόν τουλάχιστον. Σκέψου ότι αυτή τη στιγμή δεν τρέχει καν στην Ελλάδα,όταν θα τρέξει θα είναι μόνο στα αγγλικά και θα πάρει αρκετά χρόνια να βελτιωθεί όσο το siri. Το siri σύντομα θα παρέχει ελληνικά στα nea beta's , έχει ήδη άψογο greek dictation. Το touch id είναι επίσης μία σημαντική απουσία για το surface αυτή τη στιγμή για εμένα,ειδικά όταν το έχεις συνηθήσει και γλιτώνεις συνεχώς χρόνο από απλά πράγματα...Εν πάσει περιπτώσει είναι πολλοί οι λόγοι,και βαριέμαι να τους αναλύσω κιόλας ! Σε κάθε περίπτωση,όποιο από τα 2 και να διαλέξεις θα συμβιβαστείς με κάποιες ελλείψεις και κάποια πλεονεκτήματα. Παραμένω λοιπόν στο σχόλιο που έκανα εξ'αρχής ότι η ms έχει κάνει πολύ αξιόλογη δουλειά,και με την νέα τιμολογιακή της πολιτική θα φέρει σίγουρα σε δίλημα πολλούς ενδιαφερόμενους

πο ρε σκεύτομαι σοβαρά να δώσω το retina γι αυτο..

Αμαρτάνεις που το λές αυτό ! Πιστεύεις πως ένα surface με 4gb ram,μικρό ssd,oθόνη με μικρότερη ανάλυση κ.τ.λ θα ανταποκριθεί καλά όσο το ρέτινα σου ? Εκτός αν έχεις από τα πρώτα retina που βγήκαν , τα οποία δεν νομίζω να έχουν προβλήματα επιδόσεων,εκτός από τα ui-graphic lags που είχαν τα πρώτα retina.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό που διαπιστώνω ότι για ακόμα μια φορά είναι ότι ο κόσμος συγκρίνει το ipad με το surface… Σαν να συγκρίνουμε τα πινέλα με τα πανέρια ένα πράγμα…

Η γνώμη μου μιάς και έχω και το ipad αλλά και το surface καμία μα καμία σχέση δεν έχουν σαν συσκευές. Άλλη δουλειά κάνουν, άλλες ανάγκες εξυπηρετούν και μάλλον και σε άλλο κοινό απευθύνονται. 

Για εμένα πάντως το tablet είναι το ipad. 

Το Surface (το PRO) είναι ένας ισχυρός υπολογιστής στο μέγεθος περίπου του ipad (α ορίστε βρήκα μια στο περίπου ομοιότητα). 

Το ipad θα το αγοράσει κάποιος για να κάνει browsing, games, youtube, lite σημειώσεις και ορισμένα apps (όχι ιδιαίτερα παραγωγικά σε σχέση με ένα desktop).

Το surface θα το αγοράσει κάποιος που θέλει όλα τα παραπάνω αλλά επιπρόσθετα αποζητά συμβατότητα, επεκτασιμότητα (USB , Mini Displayport, MicroSD) και να μπορεί να τρέξει πραγματικά βαριές εφαρμογές και να μπορεί αν χρειαστεί να κάνει  full παραγωγική δουλειά  σαν να ήταν στο  desktop του.

Υγ : Μη ξεχνάμε ότι με το docking station  του Surface και εξωτερική οθόνη κυριολεκτικά ξεχνάς ότι δεν δουλεύεις σε σταθερό υπολογιστή.

Και για να προλάβω τους haters, το main pc μου είναι Mac.

Δημοσ.

Στο αντίστοιχο γαλλικό γερμανικό είναι στα 719 ευρώ που εξίσου στέλνουν εδώ.

Μέσα στο καλοκαίρι με αρχές φθινοπώρου ολο και θα παίξουν κάποιες προσφορές όπως συνέβη στο μεγάλο μετά ένα τρίμηνο κυκλοφορία. 

H τιμή πάντως στο site της Microsoft Ιρλανδίας (που στελνει κανονικά Ελλάδα) είναι στα 730€ για την έκδοση με 128gb και 4gb ram

http://www.microsoftstore.com/store/mseea/en_IE/pdp/productID.314948400

Δημοσ.

καπέλο 150 ευρώ από την τιμή της Αμερικής δηλαδή, εντάξει δεν στο στέλνει, αλλά και πάλι, άσε που το rate είναι τώρα στο 1.10.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...