Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το δώρο στον γιο μου που έρχεται. Θα το στήσω, βέβαια, εγώ πρώτα για να το παραλάβει έτοιμο.

Μν ξεχάσεις να το τεστάρεις μερικούς ... μήνες για να είσαι σίγουρος ότι παίζει καλά. ;)

• Like 3
Δημοσ.

600 ευρώ preorder σε Γερμανία και Αγγλία και ...Ισπανία.Τι φάση;Η ισοτιμία ευρώ δολλαρίου μας τα κανε λίγο @#@$; Ή απλά το preorder κοστίζει παραπάνω;Ελπίζω το δεύτερο..

Απλά η ισοτιμία ευρώ-δολλάριο στο 1.07 τώρα και 1.05 πριν μερικές μέρες από 1.30+ που ήταν δε μπορεί πλέον να καλύψει το ΦΠΑ της Ευρώπης σε σχέση με τις ΗΠΑ. Γενικά αν μείνουμε με τέτοια ισοτιμια σε όλα τα αντίστοιχα προϊόντα θα μπαίνει καπέλο... :(

Δημοσ.

Στο εσωτερικό συναντάμε τον 64bit τετραπύρηνο επεξεργαστή x7-Z8700, χρονισμένο στο 1.6GHz, με ανώτερο χρονισμό τα 2.4GHz, μέλος της νέας σειράς Cherry Trail, των Intel Atom επεξεργαστών.

Σε σχέση με την άλλη σειρά επεξεργαστών, των Core M, τι λένε από απόδοση; Υπάρχει κάποιο συγκριτικό;

Δημοσ.

Μόνο για το πληκτρολόγιο η συσκευή είναι fail για εμένα. Ότι πιο τραγικό έχω δοκιμάσει.

Δημοσ.

νταξει η Microsoft εχει ξεφυγει κατα πολυ..φοβερο το surface 3,τα windows 10 απο οσο εχω δοκιμασει θα ειναι αψογα,τα κινητα της ποιοτικα...οσο παει καλυτερευει και περισσοτερο.

Δημοσ.

και αυτό το πράγμα τώρα θα το πουλάνε για tablet... με Win8.1 μεσα?  Χαχαχαχα... κλαιω! Λοβοτομή πρεπει να με κάνει καποιος για να το πάρω... Δεν υπάρχει η παραμικρή σύγκριση με την πλατφόρμα του Android. Μονο τιποτα παιδάκια θα το πάρουν, θα μπαίνουν σε desktop mode και θα χαίρονται που τρέχουν desktop σε ταμπλετα. Ποιο fail πεθαίνεις.

Οταν καταλάβει η MS τι ειναι ενα τάμπλετ και ποια ειναι τα ποιοτίκα χαρακτηριστικά που το ξεχωρίζουν, ξυπνήστε με να αγοράσω και γω.

• Like 1
Δημοσ.

άριστο. έτη μπροστά από ipad/androis κλπ ;)

Ποια ειναι τα ετη διαφορας μπροστα?Μπορεις να εισαι πιο συγκεκριμενος?

Δημοσ.

Nομιζω παιζει και total war το surface pro? καλα το πιο φτηνο αυτο εδω ειναι πολυ ενδιαφερον λαπτοπ touch . πολυ ωραιο ..και γω νομιζω οτι απεχει απο τα tablet .. αν θελει κανεις απλα ιντερνετ και multimedia τα ipad μια χαρα ειναι ..αλλα windows με δυνατα cpu ειναι δελεαρ πως να το κανουμε

Δημοσ.

και αυτό το πράγμα τώρα θα το πουλάνε για tablet... με Win8.1 μεσα?  Χαχαχαχα... κλαιω! Λοβοτομή πρεπει να με κάνει καποιος για να το πάρω... Δεν υπάρχει η παραμικρή σύγκριση με την πλατφόρμα του Android. Μονο τιποτα παιδάκια θα το πάρουν, θα μπαίνουν σε desktop mode και θα χαίρονται που τρέχουν desktop σε ταμπλετα. Ποιο fail πεθαίνεις.

Οταν καταλάβει η MS τι ειναι ενα τάμπλετ και ποια ειναι τα ποιοτίκα χαρακτηριστικά που το ξεχωρίζουν, ξυπνήστε με να αγοράσω και γω.

Ντριιιιιιιιιιιιιιιιν.... (Ξυπνητήρι)

Ξύπνα!

• Like 20

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...