Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Απο 8320 σε 4570 το συστήνεται?

Αν χρειάζεσαι το single core πήγαινε, αλλά αν δεν σε ενδιαφέρει το single core υποβάθμιση θα κάνεις και όχι αναβάθμιση, στο λέω επειδή φίλος πήγε από 4570 σε 8320 και δεν το μετάνιωσε, μιας και ήθελε την ισχύ του 8320.

• Like 4
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ ο trane ρώτησε γενικά και δεν μας ξεκαθάρισε για ποιο ακριβώς λόγο θέλει να αλλάξει και ακόμη περιμένουμε απάντησή του, του είπα πάνω κάτω τι παίζει και σε ποια περίπτωση αξίζει να τον δώσει και σε ποια να τον κρατήσει και από εκεί και έπειτα το μόνο που βλέπω είναι ατεκμηρίωτα σχόλια υπέρ του i5. Και ιδού η απορία, έχει κανείς σας κάνει δοκιμές ή έτσι γενικά και αόριστα υποστηρίζετε στα τυφλά τον 4570 ; Γιατί είμαι 1000% σίγουρος πως ελάχιστοι πραγματικά ξέρουμε τι παίζει μεταξύ i5 και 8320 και το πως αποδίδει ο καθένας από αυτούς τους επεξεργαστές, όλα τα υπόλοιπα είναι αερολογίες. Αλλά ξέρω το έργο το έχουμε ξαναδεί και θα το δούμε πολλές φορές, οι περισσότεροι προτείνουν intel επειδή είναι intel και επειδή το σούπερ ουάου marketing της εταιρείας μπορεί να πείσει πανεύκολα ότι οι επεξεργαστές της αξίζουν πολύ περισσότερο από ότι αξίζουν. Αλλά βέβαια εγώ έχω μεγάλη φαντασία όπως θα πουν οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι, όταν κάποιοι εδώ μέσα γράφαμε ότι ο 8320 αξίζει περισσότερο σε overall ισχύ σε σχέση με haswell i5 μόνο που δεν μας έβγαλαν τρελούς και fanboys. Και να πω ότι δεν ξεκαθαρίσαμε ότι ο 8320 υστερεί σε single core, το ξεκαθαρίσαμε αλλά εκεί η προκατάληψη παραμένει μιας και το τείχος που έχει χτίσει η προπαγάνδα της intel είναι αδιαπέραστο. Και εγώ κάποτε, για να μην παρεξηγιόμαστε, πίστευα ότι οι intel σκίζανε, ότι ήταν όπως τους παρουσίαζαν και υποστήριζα πάντα i5 σε gaming builds, πίστευα στο ότι καλύτεροι gaming επεξεργαστές από τους i5 δεν υπάρχουν, έλα που όμως δοκίμασα και 8320 και είδα πως στο μόνο που υπερέχει ο 4690k και ο 4570 που δοκίμασα ήταν το single core, η λίγο λιγότερη κατανάλωση, η τιμή και οι θερμοκρασίες, σε οτιδήποτε άλλο ο fx μου άφησε θετικότατες εντυπώσεις.

Συγνώμη για το κατεβατό αλλά κουράστηκα πια να διαβάζω φανφάρες, κουράστηκα να βλέπω πράγματα για τους fx που μόλις τα βλέπεις λες wtf ημιμάθεια / αμάθεια full, στο τέλος θα μας πούνε κιόλας ότι οι amd φταίνε για το φαινόμενο του θερμοκηπίου και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο :-(.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...