Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω με τον 6300 στα 4.7ghz παντως κλαιω οταν πέφτω σε κακο console port που παιζει με δυο πυρήνες και εχω fps drops ενω με εναν pentium του 50αρικου θα τα επαιζα καλύτερα τα συγκεκριμένα που θελουν single core performance..

φυσικα εγω που χρειάζομαι πολους πυρινες για video editing και recording 2 cores δεν θα μου φτανανε,

μιλάω συγκεκριμένα για κακογραμμενα games που και μετα το directx12 αυτα θα συνεχισουν να ειναι με 9-10-11 ζητώντας 1-2 cores.

αρα εαν θες να παιζεις τα παντα κακα και καλα παιχνιδια παίρνεις i5+ και single core και αρκετοι cores

φυσικα εχει 200€+ οτι πληρωνεις παιρνει ομως

ακολουθει το αγαπημένο μου swf

οτι γραφω τα γραφω μονο και μονο για να μην παραπληροφορείτε κοσμος ο οποιος δεν εχει γνώσεις και θελει να μαθει δυο-τρεια πραγματα μεσα απο ενα φορουμ.

• Like 3
  • Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πέστα πραγματικά, το single core των fx αποτελεί πρόβλημα για αρκετά παιχνίδια. Ώρες ώρες σκέφτομαι ότι θα ήμουν καλύτερα με έναν g3258, ωστόσο και εγώ κάνω multitasking και κάνα convert σε ταινία, οπότε είναι δίλημμα κατά μία έννοια το g3258-a8 6600k στην περίπτωσή μου. Στερείσαι πράγματα και από τους δύο, από τον pentium το single core και την χαμηλή κατανάλωση και από τον athlon την καλύτερη multithreaded εμπειρία που προσφέρει. Για αυτό i5 all the way αν θες το καλύτερο all around cpu. Αυτά να τα βλέπει ο pc neon και να μην νομίζει ότι ο cpu του είναι μάπα, έχει ένα διαμάντι και δεν το ξέρει ;).

• Like 2
Δημοσ.

Ο ασχετος δεν ειχε τιποτα να πει για το ποστ μου και βρηκε να σχολιασει τα Ελληνικα μου επειδη ειπα "τρολλαρισμα".

Dear friend, you are completely and utterly ridiculous. And by now, it is clear to most of us that the only reason you've suddenly appeared in our beloved forum is because you probably have nothing better to do, you have no actual job and nobody appreciates you, so you look for recognition from complete strangers and thus you have have decided that it's time to either troll, or boast your vast knowledge regarding computers and microprocessors to the members of this forum. Prior to doing what you've done, you should have considered the fact that many of the members of insomnia.gr are rather knowledgeable and the chances of fooling them with your senseless blabbering are rather slim. Your words do not amuse us nor do they provide any helpful information to the starter of this thread.

I do sincerely hope that you are going to take my words as a piece of advice and stop humiliating yourself.

A concerned member of insomnia.gr

The end.

Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!

Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!

Δημοσ.

Λοιπόν φίλε μου, θα σε συμβούλευα να πάρεις ότι σου αρέσει εσένα καλύτερα.

Αστειο να υποθεσω ? πρωταπριλιατικο ? μιλαω για ολο το ποστ...

Πεθανα στο γελιο ...καλο αλλα μπορουσες και καλυτερα...:-)

Δημοσ.

Κακώς assholeίστε παιδες....

οχι να σου πω κατι, ακομα και να τρολλαρει (πολυ πυθανο) το προβλημα ειναι οτι καποιος θα το διαβασει και θα το παρει στα σοβαρά..

• Like 1
Δημοσ.

Όλο βλακείες είστε, ποια intel, η amd είναι μακράν καλύτερη σε single core performance και δεν το λέω αυτό γιατί έχω amd...

αν και λίγο αργά καλό μήνα :P

• Like 1
Δημοσ.

Μα εννοείται ότι η amd έχει το καλύτερο single core :P, τρένο τον πάει τον pentium 4 ο athlon xp 2000+ με μια 500αρα λιγότερα mhz. Ουπς, δεν είναι πρωταπριλιά του 2002 :D.

• Like 1
Δημοσ.

Σοβαρά; Μόνο αυτό είπε ο Moore;

Για ποιο λόγο θα διπλασιάζονται δεν είπε ε;

Είπε τουλάχιστον αν τα τρανζιστορ θα διπλασιάζονται στους επεξεργαστές ή στα ραδιόφωνα ή σε άλλες ηλεκτρονικές συσκευές;

Ε τότε κι εγώ λέω ότι σε μερικά χρόνια δεν θα υπάρχουν τρανζίστορ στους επεξεργαστές, αλλά δεν λέω με τι θα αντικατασταθούν.

Και τα αυτοκίνητα λέω επίσης, ότι δεν θα καίνε βενζίνη, αλλά δεν λέω τι καύσιμο θα καίνε αντί της βενζίνης.

Εσύ είσαι ο διασκεδαστικός που πας για μαλλί και βγαίνεις κουρεμένος.

Είσαι παντελώς άσχετος από computer και computing και το χειρότερο πορωμένος Ιντελάκιας...σκέτο ανέκδοτο δηλαδή.

gv0yY.png

Δημοσ.

Ο σχεδιασμός παιχνιδιών πάνω σε distributed computing platforms, απαιτεί και ικανότητα για καλό streaming από τον επεξεργαστή, πράγμα που οι AMD κάνουν καλύτερα και πράγμα που μάλλον δεν τον γνωρίζεις.

Τώρα σε ότι αφορά το hyperthreading, την κουταμάρα της Intel που προσπαθεί να την λανσάρει ως καινοτομία και πρωτοτυπία σε παραπέπμω στα παρακάτω άρθρο, αν ξέρεις βεβαίως να διαβάζεις αγγλικά και δεν πετάς απλώς από εδώ και απο εκεί αγγλικά subtechnical terms, που τα διαβάζεις σκόρπια στο διαδίκτυο.

http://www.pugetsystems.com/blog/2014/07/02/Hyper-Threading-may-be-Killing-your-Parallel-Performance-578/

Για τον πεπαλαιωμένο νόμο του 1970 (ο Θεός να τον κάνει νόμο) του Moore, αυτός δεν λέει τίποτα παραπάνω από το ότι θα αυξάνονται τα τρανζίστορ ενός επεξεργαστή όσο αυξάνει η συχνότητα λειτουργίας του και η αύξηση αυτή θα είναι αναλογική, δηλαδή διπλάσια MHz άρα και περίπου διπλάσια σε νούμερο τρανζιστορ. Αυτό δεν είναι νόμος, αυτό είναι διαπίστωση και το ξέρουμε ήδη και από μόνοι μας, δεν χρειάζεται να μας το πει ο Moore, που παρεπιπτόντως στα περισσότερα επιστημονικά βιβλία δεν υπάρχει καν, αλλά και όπου υπάρχει, υπάρχει ως απλή αναφορά και όχι προς διδαχή.

...

Moore’s Law is a computing term which originated around 1970; the simplified version of this law states that processor speeds, or overall processing power for computers will double every two years.  A quick check among technicians in different computer companies shows that the term is not very popular but the rule is still accepted.

To break down the law even further, it specifically stated that the number of transistors on an affordable CPU would double every two years (which is essentially the same thing that was stated before) but ‘more transistors’ is more accurate....

'Οταν συγκρίνετε επεξεργαστές να συγκρίνετε ομοειδή πράγματα, όχι ανόμοια.

Ο ι5 4670κ έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, πράγμα που δεν έχει ο FX-8320 και FX-8350.

'Αρα ο i5 4670K συγκρίνεται μόνο με τους αντίστοιχους APU της AMD.

Εδώ κάπου νομίζω ότι τελειώσαμε...και μάθετε ορισμένοι να μιλάτε ελληνικά...άκου εκεί "τρολλάρισμα"

Εδώ και κάποιες συγκρίσεις λοιπόν για τα παιχνίδια.

muse.png

cry.png

et2.png

van2.png

van3.png

van4.png

van1.png

cin2.png

et1.png

l4d.png

metro.png

jc2.png

Μετα απο το παραπανω εγω απλα τα παραταω(αλλωστε οπως ειπε και πιο πριν εχει στησει 10δες Pc). Αν ειναι ετσι πες του Ts να πουλησει τον i5 και να παει σε Apu.Να δω βεβαια τα καινουργια παιχνιδια πως θα τα τρεχει.

Φοβερο παντως το παραπανω για το Left for dead παιχνιδι 6ετιας.

Ειναι δεν ειναι πλακα η  ολη ιστορια μετα απο ενα σημειο κατανταει κουραστικο και βαρετο.

• Like 2
Δημοσ.

τι λετε ρε οι amd καιγονται στα κουτια τους παρτε ιντελ εγγυηση.....

Ναι το βλέπω...

Εσύ μπορείς πάντως να ψήνεις το τοστ σου πάνω στον επεξεργαστή σου.

Σίγουρα η Intel βγάζει τις καλύτερες τοστιέρες και μαγειρικά σκεύη

Εμένα πάντως ο FX-8350, με την stock ψύκτρα δουλεύει idle 30 Κελσίου και full load 64 Κελσίου.

Και με την Coolermaster TX3 δουλεύει 27-57 Κελσίου.

Ορίστε λοιπόν τα χάλια της Intel με επεξεργαστές με μικρότερο TDP υποτίθεται από αυτό των AMD.

idle.gif

load.gif

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...