Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το οτι ενας επεξεργαστης που εχει 8 πυρινες αποδιδει χειροτερα απο εναν που εχει 4 φυσικους και 4 εικονικους για να το πω πολυ απλα δεν θα επρεπε να μας λεει κατι? Το οτι τα προγραμματα ειναι γραμμενα με τοσο αρχαιο κωδικα που τωρα ξεκιναν να εκμεταλευονται τους πυρινες-νήματα? Με τα windows 10 και το dx12 ισως αλλαξει λιγο ο τροπος που βλεπουμε καποια πραγματα. Για την ωρα οι intel εχει το πανω χερι και κανεις δεν μπορει να το αμφισβητήσει αυτο. Το οτι ενας επεξεργαστης amd δεν θα σου κανει τη δουλεια σου αυτο μπορει να αμφισβητηθεί.
Σε καμια περιπτωση δεν θα εδινα τον συγκεκριμενο i5 οπου ειναι ακομα μεσα στην εγγυηση για να παρω οτιδηποτε, ποσο μαλλον socket am3  :-)

• Like 1
  • Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν δυνατοί και αδύναμοι πυρήνες, υπάρχουν μόνο κατασκευαστικές ανοχές αποδεκτές εντός ενός ορισμένου ορίου και πράγμα που ισχύει για όλα τα προϊόντα μαζικής παραγωγής και όχι μόνο για τους επεξεργαστές.

Αν υποθέσουμε όμως ότι υπήρχαν δυνατοί και αδύναμοι πυρήνες, τότε οι αδύναμοι ανήκουν μάλλον στην Intel που ως επι το πλείστον δεν μπορούν να σηκώσουν τόσο εύκολα συχνότητα overclocking όπως σηκώνουν οι AMD και οι δυνατοί πυρήνες μάλλον ανήκουν στην AMD που μπορούν και κλοκάρονται πιο εύκολα σηκώνοντας περισσότερη συχνότητα και χωρίς ιδιαίτερη αύξηση του βολτάζ και σε πολλές περιπτώσεις με μηδενική αύξηση βολτάζ.

Έλα, έβαλα και βελάκια για να σε βοηθήσω για τους αδύναμους πυρήνες της φωτιάς..

post-185414-0-19167400-1427871582_thumb.png

Επίσης μπράβο για το παράδειγμα με το τσιμέντο, ήταν κάπως fail αν σκεφτείς οτι λες οτι,

είμαι πτυχιούχος Computer Engineering από το εξωτερικό, είμαι 47 ετών, έχω χτίσει αναρίθμητα PC και ασχολούμαι με υπολογιστές εδώ και 2 σχεδόν δεκαετίες.

αλλά είχα βαρεθεί να διαβάζω παραδείγματα με αυτοκίνητα. :-)

• Like 5
Δημοσ.

Ουτε ο πιο φανατικός fanboy της amd δεν θα τα λεγε αυτά.

Μπορεί να μην έχω τις πολλές γνώσεις πάνω στους η/υ αλλά ξέρω όταν ένας πυρήνας σε χαμηλότερα ghz δίνει καλύτερα αποτελέσματα από έναν σε υψηλότερα ghz τότε απλά ο πρώτος είναι καλύτερος.

Γενικά δύναμη δεν είναι τα πόσα ghz σηκώνει ένας πυρήνας,τι να τον κάνω ένα πυρήνα που στα 5ghz αποδίδει χειρότερα από έναν άλλο στα 3ghz;

Ειδικά και όταν ο τελευταίος είναι και πιο ολιγαρκής σε κατανάλωση.

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ενας πυρήνας της amd ακόμα και ο πιο καινούριος της (steamroller) είναι πιο αδύναμος σε σύγκριση με τον τελευταίο πυρήνα της intel (haswell).

Από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να κάνει τη δουλειά του με τους επεξεργαστές και των δύο εταιριών μια χαρά αλλά είναι γνωστό ότι στα high end cpu η intel έχει ξεφύγει πολύ μπροστά και παίζει μπάλα μόνη της όποιος το αρνείται απλά εθελοτυφλεί.

Φίλε μου είσαι γεννηθείς το 1990 και είμαι γεννηθείς το 1968.

Καταλαβαίνεις φαντάζομαι ποιος μπορεί να έιναι fanboy από τους δύο μας.

Και τις δύο αυτές εταιρείες επεξεργαστών τις δουλεύω χρόνια...ε...εντάξει βλέπω τι γίνεται και από ισχύ επεξεργαστών και από θερμοκρασίες λειτουργίας.

Δεν είμαι το εικοσάχρονο παιδάκι που διάβασε 2-3  reviews, έσκασε και κάποια λεφτά και νομίζει ότι έφτιαξε το υπερσύστημα.

Τώρα τα περί αδύναμων πυρήνων πολλών MHz ή δυνατών πυρήνων λιγότερων MHz (και γενικότερα περί αδύναμων ή δυνατών πυρήνων) τα λένε απλά όσοι διαβάζουν διάφορα reviews που σέρνονται στο διαδίκτυο από άγνωστα άτομα αμφιβόλου τεχνικών γνώσεων που αναρτούν ιστοσελίδες και γράφουν και καλά reviews.

'Ακου εκεί...αδύναμοι και δυνατοί πυρήνες. Ούτε η ίδια η Intel δεν τα λέει αυτά που προτιμά να δίνει λιγότερα MHz και περισσότερο memory bandwidth σε σχέση με την AMD που προτιμά ακριβώς το ανάποδο.

• Like 1
Δημοσ.

Ως μεγαλύτερος και σοφότερος θα επρεπε να ξερεις οτι η ηλικια δεν φερνει απαραιτητα γνωση. Δεν υπαρχει λογος να πηγαινει το θεμα στο προσωπικο. Ο καθενας εχει την αποψη του και για τον υπολογιστη του μπορει να διαλεξει οτι θελει. Απλα εχει γινει μοδα εδω και καποια χρονια στο ιντερνετ ο καθενας να προσπαθει να θαψει ενα προιον ωστε με αυτο τον τροπο να προσπαθησει να κανει αποδεκτη την αγορα που εκανε πρωτα πρωτα στον ιδιο του τον εαυτο και στη δυνεχεια να κερδισει την αποδοχη της κοινότητας. Νομιζω οτι δεν υπαρχει κανενας λογος να ερχόμαστε σε αντιπαραθεση. 

Δημοσ.

Και τις δύο αυτές εταιρείες επεξεργαστών τις δουλεύω χρόνια...ε...εντάξει βλέπω τι γίνεται και από ισχύ επεξεργαστών και από θερμοκρασίες λειτουργίας.

Δεν είμαι το εικοσάχρονο παιδάκι που διάβασε 2-3  reviews, έσκασε και κάποια λεφτά και νομίζει ότι έφτιαξε το υπερσύστημα.

Τώρα τα περί αδύναμων πυρήνων πολλών MHz ή δυνατών πυρήνων λιγότερων MHz (και γενικότερα περί αδύναμων ή δυνατών πυρήνων) τα λένε απλά όσοι διαβάζουν διάφορα reviews που σέρνονται στο διαδίκτυο από άγνωστα άτομα αμφιβόλου τεχνικών γνώσεων που αναρτούν ιστοσελίδες και γράφουν και καλά reviews.

'Ακου εκεί...αδύναμοι και δυνατοί πυρήνες. Ούτε η ίδια η Intel δεν τα λέει αυτά που προτιμά να δίνει λιγότερα MHz και περισσότερο memory bandwidth σε σχέση με την AMD που προτιμά ακριβώς το ανάποδο.

Μια συμβουλή, αν μου επιτρέπεις.

Η επίκληση στην αυθεντία, σε εκ του μακρόθεν ανταλλαγές απόψεων δεν προσδίδει κανενός είδους βαρύτητα

στα γραφόμενα, καθώς οι συμμετέχοντες αγνοούν την πραγματική θέση των υπολοίπων.

Αντίθετα η επίκληση ευρέως αποδεκτών μετρήσεων είναι ίσως ο μόνος τρόπος ισχυροποίησης ενός επιχειρήματος.

Μιλώντας για μετρήσεις λοιπόν, ακόμα και αν δεν εμπιστεύεσαι κανένα site/reviewer (δεν μπορεί να είναι όλοι τσαρλατάνοι)

μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνος σου, κάνοντας τις δικές σου μετρήσεις, ότι σε gaming περιβάλλον υπερτερούν

οι επεξεργαστές της intel.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό είναι το κριτήριο δηλαδή;

Εγώ ξέρω πολλούς fanboy και πολιτικών κομμάτων και αθλητικών ομάδων που είναι ποιο μεγάλης ηλικίας ακόμα και από την δικιά σου.

Το IPC στην ταχύτητα εκτέλεσης προγραμμάτων παίζει πολύ μεγάλο ρόλο,όσα χρόνια και να (μας) δουλεύεις εσύ. 

• Like 5
Δημοσ.

Λοιπόν φίλε μου, θα σε συμβούλευα να πάρεις ότι σου αρέσει εσένα καλύτερα.

Τώρα πέρα από αυτά να πω ότι δεν εκφράζω απλά προσωπική γνώμη, αλλά είμαι πτυχιούχος Computer Engineering από το εξωτερικό, είμαι 47 ετών, έχω χτίσει αναρίθμητα PC και ασχολούμαι με υπολογιστές εδώ και 2 σχεδόν δεκαετίες.

Δεν μπορώ να ακούω ανυπόστατα πράγματα περί αδύναμων πυρήνων της AMD, είτε περί ψευτο-6πύρηνων ή ψευτο-8πύρηνων FX και γενικώς ότι γράφεται και σέρνεται στο διαδίκτυο από διάφορους, ακόμα και από κάποιες ιστοσελίδες που το παίζουν reviewers κ.λ.π.

Ο καθένας είναι εύκολο να σηκώσει μια ιστοσελίδα και να το παίζει expert και reviewer και πολύ περισσότεροι είναι αυτοί που θα διαβάσουν και θα υιοθετήσουν τις απόψεις κάποιου αγνώστου ποιόν και τεχνικής-επιστημονικής κατάρτισης ατόμου.

Δεν υπάρχουν δυνατοί και αδύναμοι πυρήνες, υπάρχουν μόνο κατασκευαστικές ανοχές αποδεκτές εντός ενός ορισμένου ορίου και πράγμα που ισχύει για όλα τα προϊόντα μαζικής παραγωγής και όχι μόνο για τους επεξεργαστές.

Αν υποθέσουμε όμως ότι υπήρχαν δυνατοί και αδύναμοι πυρήνες, τότε οι αδύναμοι ανήκουν μάλλον στην Intel που ως επι το πλείστον δεν μπορούν να σηκώσουν τόσο εύκολα συχνότητα overclocking όπως σηκώνουν οι AMD και οι δυνατοί πυρήνες μάλλον ανήκουν στην AMD που μπορούν και κλοκάρονται πιο εύκολα σηκώνοντας περισσότερη συχνότητα και χωρίς ιδιαίτερη αύξηση του βολτάζ και σε πολλές περιπτώσεις με μηδενική αύξηση βολτάζ. Ποιος σηκώνει πιο εύκολα π.χ 2 τσουβάλια τσιμέντο, ένας αδύναμος ή ένας πιο δυνατός;

'Ενας αδύναμος λοιπόν πυρήνας, δεν μπορεί να σηκώσει εύκολα αρκετή συχνότητα και χωρίς την τροφοδοσία αξιοσημείωτου ποσοστού βολτάζ.

Τώρα για το τι πρέπει να προτιμήσεις εσύ, η συμβουλή μου είναι να ρίξεις μια ματιά τόσο στο insomnia όσο και σε διάφορες άλλες παρεμφερής ιστοσελίδες και θα καταλάβεις μόνος σου ποιοι επεξεργαστές πουλιούνται περισσότερο ως μεταχειρισμένοι και ποιοι λιγότερο.

Πολύ περισσότεροι είναι Intel ως μεταχειρισμένοι απ΄ότι οι AMD, πράγμα που δείχνει ότι είναι περισσότεροι αυτοί που ξεφορτώνονται τους Intel (είτε λόγω δυσαρέσκειας συγκεκριμένου μοντέλου, είτε λόγω αναγκαιότητας αναβάθμισης σε κάποιο μεγαλύτερο μοντέλο ακόμα και πάλι σε Intel) από αυτούς που ξεφορτώνονται τους AMD (είτε για να πάρουν κάποιο ανώτερο AMD μοντέλο είτε να πάνε στο αντίπερα στρατόπεδο της Intel).

Σε ότι αφορά το AM3+ socket, ε...δεν είναι τυχαίο που βγαίνει ακόμα και σε πληθώρα μοντέλων μάλιστα.

Αποδεδειγμένα πλέον σταθερό και αξιόπιστο socket αφού έχει υποστεί όλες τις πλέον τυχόν μικροβελτιώσεις με την πάροδο των χρόνων και έχει φτάσει πια στην πιο ολοκληρωμένη και τελειοποιημένη μορφή του.

Χρόνια δουλεύω και τις δύο αυτές μάρκες επεξεργαστών και προσωπικά θα προτιμήσω AMD.

Από την άλλη όμως αν είχα ήδη δώσει κάποια χρήματα σε ένα σύστημα, είτε αυτό λέγεται Intel, είτε AMD, τότε θα έμενα σε αυτό τουλάχιστον μέχρι να κάνω κάποια απόσβεση χρημάτων.

Ωραίο το τρολοπόστ εαν εσυ ασχολείσαι με υπολογιστές 2 δεκαετίες και δηλώνεις γνώστης περι αρχιτεκτονικής cpu και κάνεις τέτοια επιστημονική ανάλυση τότε εγω είμαι ο Iron man

Μήπως θελείς να πείς (με την όποια λογική σου) οτι καλύτερος σε απόδοση είναι π.χ. απο την ίδια εταιρία ιντελ είναι ο pentium 975EE αντί του core 2 duo Χ6800, λόγω του ότι ανεβάζει συχνότητα και θερμοκρασίε στα ύψη ενω αποδίδει κατα μέσο ορο 40% χειρότερα, ΕΛΕΟΣ, αυτές τις ανοησίες που γράφεις θα πρέπει να σβηστούν διοτι παραπληροφορείς κόσμο που προσπαθεί να αποκτήσει γνώση.

• Like 4
Δημοσ.

<p>Λοιπόν φίλε μου, θα σε συμβούλευα να πάρεις ότι σου αρέσει εσένα καλύτερα.</p>

<p> </p>

<p>Τώρα πέρα από αυτά να πω ότι δεν εκφράζω απλά προσωπική γνώμη, αλλά είμαι πτυχιούχος Computer Engineering από το εξωτερικό, είμαι 47 ετών, έχω χτίσει αναρίθμητα PC και ασχολούμαι με υπολογιστές εδώ και 2 σχεδόν δεκαετίες.</p>

<p> </p>

<p>Δεν μπορώ να ακούω ανυπόστατα πράγματα περί αδύναμων πυρήνων της AMD, είτε περί ψευτο-6πύρηνων ή ψευτο-8πύρηνων FX και γενικώς ότι γράφεται και σέρνεται στο διαδίκτυο από διάφορους, ακόμα και από κάποιες ιστοσελίδες που το παίζουν reviewers κ.λ.π.</p>

<p>Ο καθένας είναι εύκολο να σηκώσει μια ιστοσελίδα και να το παίζει expert και reviewer και πολύ περισσότεροι είναι αυτοί που θα διαβάσουν και θα υιοθετήσουν τις απόψεις κάποιου αγνώστου ποιόν και τεχνικής-επιστημονικής κατάρτισης ατόμου.</p>

<p> </p>

<p>Δεν υπάρχουν δυνατοί και αδύναμοι πυρήνες, υπάρχουν μόνο κατασκευαστικές ανοχές αποδεκτές εντός ενός ορισμένου ορίου και πράγμα που ισχύει για όλα τα προϊόντα μαζικής παραγωγής και όχι μόνο για τους επεξεργαστές.</p>

<p>Αν υποθέσουμε όμως ότι υπήρχαν δυνατοί και αδύναμοι πυρήνες, τότε οι αδύναμοι ανήκουν μάλλον στην Intel που ως επι το πλείστον δεν μπορούν να σηκώσουν τόσο εύκολα συχνότητα overclocking όπως σηκώνουν οι AMD και οι δυνατοί πυρήνες μάλλον ανήκουν στην AMD που μπορούν και κλοκάρονται πιο εύκολα σηκώνοντας περισσότερη συχνότητα και χωρίς ιδιαίτερη αύξηση του βολτάζ και σε πολλές περιπτώσεις με μηδενική αύξηση βολτάζ. Ποιος σηκώνει πιο εύκολα π.χ 2 τσουβάλια τσιμέντο, ένας αδύναμος ή ένας πιο δυνατός;</p>

<p>'Ενας αδύναμος λοιπόν πυρήνας, δεν μπορεί να σηκώσει εύκολα αρκετή συχνότητα και χωρίς την τροφοδοσία αξιοσημείωτου ποσοστού βολτάζ.</p>

<p> </p>

<p>Τώρα για το τι πρέπει να προτιμήσεις εσύ, η συμβουλή μου είναι να ρίξεις μια ματιά τόσο στο insomnia όσο και σε διάφορες άλλες παρεμφερής ιστοσελίδες και θα καταλάβεις μόνος σου ποιοι επεξεργαστές πουλιούνται περισσότερο ως μεταχειρισμένοι και ποιοι λιγότερο.</p>

<p>Πολύ περισσότεροι είναι Intel ως μεταχειρισμένοι απ΄ότι οι AMD, πράγμα που δείχνει ότι είναι περισσότεροι αυτοί που ξεφορτώνονται τους Intel (είτε λόγω δυσαρέσκειας συγκεκριμένου μοντέλου, είτε λόγω αναγκαιότητας αναβάθμισης σε κάποιο μεγαλύτερο μοντέλο ακόμα και πάλι σε Intel) από αυτούς που ξεφορτώνονται τους AMD (είτε για να πάρουν κάποιο ανώτερο AMD μοντέλο είτε να πάνε στο αντίπερα στρατόπεδο της Intel).</p>

<p>Σε ότι αφορά το AM3+ socket, ε...δεν είναι τυχαίο που βγαίνει ακόμα και σε πληθώρα μοντέλων μάλιστα.</p>

<p>Αποδεδειγμένα πλέον σταθερό και αξιόπιστο socket αφού έχει υποστεί όλες τις πλέον τυχόν μικροβελτιώσεις με την πάροδο των χρόνων και έχει φτάσει πια στην πιο ολοκληρωμένη και τελειοποιημένη μορφή του.</p>

<p> </p>

<p>Χρόνια δουλεύω και τις δύο αυτές μάρκες επεξεργαστών και προσωπικά θα προτιμήσω AMD.</p>

<p>Από την άλλη όμως αν είχα ήδη δώσει κάποια χρήματα σε ένα σύστημα, είτε αυτό λέγεται Intel, είτε AMD, τότε θα έμενα σε αυτό τουλάχιστον μέχρι να κάνω κάποια απόσβεση χρημάτων.</p>

Μιλώντας για την αναφορα σου περι μεταχειρισμένων,το γεγονός οτι το 70-80% του πληθυσμού δουλεύει ιντελ δεν συνεπάγεται περισσοτερα μεταχειρισμένα?χωρις να μειωνω καμια απο τις 2 εταιριες καποια επιχειρήματα σου δεν έχουν βαση..

Δημοσ.

Μιλώντας για την αναφορα σου περι μεταχειρισμένων,το γεγονός οτι το 70-80% του πληθυσμού δουλεύει ιντελ δεν συνεπάγεται περισσοτερα μεταχειρισμένα?χωρις να μειωνω καμια απο τις 2 εταιριες καποια επιχειρήματα σου δεν έχουν βαση..

Προφανώς αυτή είναι η προσωπική σου άποψη.Αν το 70%-80% του πληθυσμού δουλεύει Intel όπως ισχυρίζεσαι, προφανώς τότε δεν είναι ευχαριστημένοι από τους επεξεργαστές τους και μπάινουν στον κόπο της αγοραπωλησίας.

Το δικό σου επιχείρημα λοιπόν περί  κατοχής Intel 70%-80% μοιάζει αβάσιμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραίο το τρολοπόστ εαν εσυ ασχολείσαι με υπολογιστές 2 δεκαετίες και δηλώνεις γνώστης περι αρχιτεκτονικής cpu και κάνεις τέτοια επιστημονική ανάλυση τότε εγω είμαι ο Iron man

Μήπως θελείς να πείς (με την όποια λογική σου) οτι καλύτερος σε απόδοση είναι π.χ. απο την ίδια εταιρία ιντελ είναι ο pentium 975EE αντί του core 2 duo Χ6800, λόγω του ότι ανεβάζει συχνότητα και θερμοκρασίε στα ύψη ενω αποδίδει κατα μέσο ορο 40% χειρότερα, ΕΛΕΟΣ, αυτές τις ανοησίες που γράφεις θα πρέπει να σβηστούν διοτι παραπληροφορείς κόσμο που προσπαθεί να αποκτήσει γνώση.

Mε τα λύπης μου παρατηρώ ότι την δική σου γνώση την απέκτησες μέσω reviews και γραφημάτων.

Εγώ την απέκτησα αλλιώς. Μπορείς βεβαίως να ζεις και να παραμένεις στην απόψή σου περί απόλυτης υπεροχής των Intel.

Δες όμως και κανένα άλλο γράφημα από αυτά που δεν έχεις συνηθίσει να βλέπεις όπως τα παρακάτω:

kav04.jpg

Επεξ/σία από ArchangelGT
  • Like 1
Δημοσ.

Αν υποθέσουμε όμως ότι υπήρχαν δυνατοί και αδύναμοι πυρήνες, τότε οι αδύναμοι ανήκουν μάλλον στην Intel που ως επι το πλείστον δεν μπορούν να σηκώσουν τόσο εύκολα συχνότητα overclocking όπως σηκώνουν οι AMD και οι δυνατοί πυρήνες μάλλον ανήκουν στην AMD που μπορούν και κλοκάρονται πιο εύκολα σηκώνοντας περισσότερη συχνότητα και χωρίς ιδιαίτερη αύξηση του βολτάζ και σε πολλές περιπτώσεις με μηδενική αύξηση βολτάζ. Ποιος σηκώνει πιο εύκολα π.χ 2 τσουβάλια τσιμέντο, ένας αδύναμος ή ένας πιο δυνατός;

'Ενας αδύναμος λοιπόν πυρήνας, δεν μπορεί να σηκώσει εύκολα αρκετή συχνότητα και χωρίς την τροφοδοσία αξιοσημείωτου ποσοστού βολτάζ.

Epic

giphy.gif

• Like 1
Δημοσ.

Mε τα λύπης μου παρατηρώ ότι την dik;h soy γνώση την απέκτησες μέσω reviews και γραφημάτων.

Εγώ την απέκτησα στο πανεπιστήμιο. Μπορείς βεβαίως να ζεις και να παραμένεις στον φανταστικό του σου κόσμο περί απόλυτης υπεροχής των Intel.

Σας μάθανε στο πανεπιστήμιο σχεδιασμό παιχνιδιών πάνω σε distributed computing πλατφόρμες;

Την επιρροή του hyperthreading πάνω στα παιχνίδια;Τον νόμο του moore, που δείχνει την σημασία της ταχύτητας του πυρήνα, έστω;

Βλέπω πάντως ότι τα greeklish σας τα μάθανε καλά στο πανεπιστήμιο.

Δημοσ.

Εγω παντως ακομα δεν εχω δει να αναφερεις την λεξη παιχνιδια,μιας και γιαυτο κανονικα θα επρεπε να απαντας στον ενδιαφερομενο του θεματος. Ωραια λοιπον ολα τα Sites λενε οτι να ναι, εχεις μηπως τρεξει καποια δικα σου test σε δημοφιλη παιχνιδια μεταξυ intel i5 επεξεργαστων και 8320-8350??? Αν οχι τοτε τι βαρυτητα εχουν αυτα που γραφεις για τον ενδιαφερομενο??

Ο ενδιαφερομενος ρωτησε συγκεκριμενα πραγματα οχι να γραψει ο καθενας το μακρυ και το κοντο του.

• Like 1
Δημοσ.

Mε τα λύπης μου παρατηρώ ότι την dik;h soy γνώση την απέκτησες μέσω reviews και γραφημάτων.

Εγώ την απέκτησα στο πανεπιστήμιο. Μπορείς βεβαίως να ζεις και να παραμένεις στον φανταστικό του σου κόσμο περί απόλυτης υπεροχής των Intel.

Τρέχατε benchmarks σε επεξεργαστές στο πανεπιστήμιο πριν τόσα χρόνια ; Καλή φάση.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...