Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και ποιος ο λόγος να προτιμήσει κανείς έναν επεξεργαστή τεχνολογίας του 2011 για παιχνίδια, όταν μπορεί να αγοράσει με λίγα παραπάνω χρήματα έναν i5 4690k, που είναι σπίρτο για τα παιχνίδια και γενικότερα καλύτερο all around.

FX 8320: 149 ευρώ

i5 4690: 244 ευρώ

Μικρή διαφορά; Δεν θα το έλεγα. Με το κόστος του i5 παίρνεις FX και ένα καλούτσικο board μαζί.

Υ.Γ. Για τα +40 fps του i5 έναντι του FX σε games, προτιμώ να μην σχολιάσω.

• Like 3
  • Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μηδαμινή η διαφορά από τα 80 στα 120 fps δεν είναι, είναι μια διαφορά 50% περισσοτέρων fps υπερ του intel στο συγκεκριμένο τυχαίο παράδειγμα. Σε άλλους ανθρώπους η διαφορά είναι ορατή πάνω από τα 100 fps, σε άλλους πάλι όχι, κάθε μάτι αντιλαμβάνεται διαφορετικά αυτό που βλέπει. Ωστόσο αυτή η διαφορά είναι πολύτιμη για όσους παίζουν σε monitors των 120hz και των 144hz, που εκεί αυτή η μηδαμινή όπως λες διαφορά είναι υποχρεωτική. Στο photoshop αλλά και σε οποιοδήποτε πρόγραμμα κάνει κάποιος αρκετά πράγματα, πίστεψέ με η ταχύτητα έχει πρωτεύοντα ρόλο. Και ποιος ο λόγος να προτιμήσει κανείς έναν επεξεργαστή τεχνολογίας του 2011 για παιχνίδια, όταν μπορεί να αγοράσει με λίγα παραπάνω χρήματα έναν i5 4690k, που είναι σπίρτο για τα παιχνίδια και γενικότερα καλύτερο all around. Η τεχνολογία προχωράει, δεν βρίσκω λόγο ο αγοραστής και ειδικά ο gamer να μένει στάσιμος σε μια όχι τόσο αποδοτική τουλάχιστον στα παιχνίδια αρχιτεκτονική.

Άστο ρε φιλαράκο πόσοι πάιζουν σε τόσα hz; Οι πιο πολλοί παίζουν σε 1920x1080 60hz. Πήγαινε στο Steam να δείς, 9 εκατομμύρια παίκτες είναι αυτοί.

4690k=244 euro

FX-8320=150 euro

Λίγο παραπάνω; Άστο και εσύ δεν το έχεις...

Δημοσ.

Αναφερόμουν μεταξύ των fx 8370 και i5 4690k, εξού και τα λίγα παραπάνω χρήματα. Το αν το έχω ή δεν το έχω το ξέρω πολύ καλά και περί hz μίλησα για τις ελάχιστες εξαιρέσεις στις οποίες οι amd πολύ απλά δεν θα βάσταγαν πάνω από 100 fps. Γνωρίζω το ότι η πλειοψηφία των gamers παίζει στα 60hz, τα περισσότερα hz αποτελούν ακριβό sport ;)

Δημοσ.

Tα 64 λεπτά του fx πως τα υπολόγισες?

ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ είναι. Ότι κάνει ο Intel, +4 sec o AMD. 60 λεπτά ο Intel; +4 sec ο AMD...120 λεπτά ο Intel; + 8 sec o AΜD...Άσε που ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ 5 ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ PHOTOSHOP;;; ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; Έλεος...Απλα τα πράγματα το benchmark βγάζει αυτό το αποτέλεσμα. ΜΗΝ πας να το το μεγαλώσεις.

Δημοσ.

FX 8320: 149 ευρώ

i5 4690: 244 ευρώ

Μικρή διαφορά; Δεν θα το έλεγα. Με το κόστος του i5 παίρνεις FX και ένα καλούτσικο board μαζί.Υ.Γ. Για τα +40 fps του i5 έναντι του FX σε games, προτιμώ να μην σχολιάσω.

Να πω την αλήθεια πριν κάτι μήνες που πήρα νέο PC ήμουν ανάμεσα στον fx8350 και i5 4690 4590 κλπ

Οι διαφορές στο μάτι δεν θα φανούν γιατί είναι είτε λίγα fps που φτάνουν και 20+ αλλά και η ανταπόκριση τους σε διάφορα προγράμματα μικρή. ΑΛΛΆ με τον καιρό θα φαίνονται όλο και πιο πολύ..και σίγουρα υπερτερεί σε πολλά ο i5. Οι διαφορές φαίνονται στα benchmark γιατι με γυμνο ματι μόνο το νούμερο των fps αλλάζει

Όπως προείπα ότι πληρώνεις παίρνεις.

Δημοσ.

Να πω την αλήθεια πριν κάτι μήνες που πήρα νέο PC ήμουν ανάμεσα στον fx8350 και i5 4690 4590 κλπ

Οι διαφορές στο μάτι δεν θα φανούν γιατί είναι είτε λίγα fps που φτάνουν και 20+ αλλά και η ανταπόκριση τους σε διάφορα προγράμματα μικρή. ΑΛΛΆ με τον καιρό θα φαίνονται όλο και πιο πολύ..και σίγουρα υπερτερεί σε πολλά ο i5. Οι διαφορές φαίνονται στα benchmark γιατι με γυμνο ματι μόνο το νούμερο των fps αλλάζει

Όπως προείπα ότι πληρώνεις παίρνεις.

Έχω 8 πύρηνο και έχεις 4 πύρηνο...Έχω 16 mb cache και έχεις 7...Ότι πληρώνεις πάιρνεις κατά τα άλλα...

Δημοσ.

Έχω 8 πύρηνο και έχεις 4 πύρηνο...Έχω 16 mb cache και έχεις 7...Ότι πληρώνεις πάιρνεις κατά τα άλλα...

Μάθε και τίποτα φίλε μου καλό είναι να διαβάζουμε να μαθαίνουμε να ενημερωνόμαστε να είμαστε ανοιχτόμυαλοι..

http://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i5-4690-vs-AMD-FX-8350/2311vs1489

Και η mediatek 8 πυρήνες αλλά είναι πίσω απο snapdragon με 4 πυρήνες.. Διαβάστε να ενημερωνόμαστε και λίγο

Δημοσ.

ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ είναι. Ότι κάνει ο Intel *, +4 sec o AMD. 60 λεπτά ο Intel; +4 sec ο AMD...120 λεπτά ο Intel; + 8 sec o AΜD...Άσε που ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ 5 ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ PHOTOSHOP;;; ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; Έλεος...Απλα τα πράγματα το benchmark βγάζει αυτό το αποτέλεσμα. ΜΗΝ πας να το το μεγαλώσεις.

*κάθε 10sec.Μεγάλη διαφορά.Τα 60 λεπτά που λες δε ξέρω που τα βρήκες.Στο είπα και πριν ο intel δεν είναι 4 δευτερόλεπτα πιο γρήγορος, είναι 30%.Με ένα πολλαπλασιασμό βρίσκεις πόση ώρα γλυτώνεις,

Το 5 ώρες που ανέφερα ήταν παράδειγμα.Βάλε όσο χρόνο θες.Η διαφορά θα είναι ακόμα -30% για τον i5.

Δημοσ.

*κάθε 10sec.Μεγάλη διαφορά.Τα 60 λεπτά που λες δε ξέρω που τα βρήκες.Στο είπα και πριν ο intel δεν είναι 4 δευτερόλεπτα πιο γρήγορος, είναι 30%.Με ένα πολλαπλασιασμό βρίσκεις πόση ώρα γλυτώνεις,

Το 5 ώρες που ανέφερα ήταν παράδειγμα.Βάλε όσο χρόνο θες.Η διαφορά θα είναι ακόμα -30% για τον i5.

Ότι πείς εσύ 5 ώρες κάνει ο ιντελας 6,5 ο ΑΜD.  Μόνο που αυτό θα ίσχυε αν ήταν ο άλλος AMD Χ2 5000+ απο τους παλιούς...Λοιπον για να τελειώνουμε οι AMD είναι ΣΚΑΤΑ και οι Intel είναι ΚΛΑΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...