zaropoulo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Χρειάζομαι βοήθεια. Είχα ένα λαπτοπ και μου άφησε χρόνους και θέλω βοήθεια για σύνθεση ενός desktop έτσι ώστε και με τη πάροδο των χρόνων να μπορώ να το αναβαθμίσω. Ποσό το οποίο διαθέτω : 600€-650€ Χρήση υπολογιστή: gaming και σχεδίαση. Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε : autocad, revit, photoshop. Όσο για το gaming για τωρινα παιχνίδια και κυρίως singleplayer. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη? : οθόνη δεν έχω (μιας και είχα λαπτοπ ). Η οθόνη που θα αγοράσω θα είναι εκτός αυτού του ποσού. Αν έχετε κάποια που να μου προτείνετε τόσο το καλύτερο. Γύρω στα 100-150€. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε πληκτρολόγιο, ηχεία, ποντίκι : ποντίκι και πληκτρολόγιο έχω. Ηχεία καλό θα ήταν να έχει η tv πάνω. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε : επαρχία και κοντά στη Πάτρα. Οι αγορές θα γίνουν κυρίως ηλεκτρονικά. Αν τα κομμάτια τα οποία θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά από διαφορετικά καταστήματα? : Δεν με νοιάζει. Αρκεί να έχουν κάποια εγγύηση. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθει το σύστημα από το κατάστημα ή από τον ενδιαφερομενο? : Από τον ενδιαφερομενο. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και ποιο.: Θα τα τοποθετήσει ο ενδιαφερομενος. Εχω δύο εξωτερικούς σκληρούς ( ένα 320 Gb και ένα 2 Τ. ) οπότε δεν δίνω τόση σημασία στους σκληρούς γιατί έχω για αποθήκευση. Όπως προαναφερθηκα χρειάζομαι ένα μηχάνημα στο οποίο να διατηρήσω το βασικό του κορμό και μετά να του προσθέσω μερικές βελτιώσεις (όπως διπλή κάρτα γραφικών,μνημες, ψύξη κ.α.) Σας ευχαριστώ για το πολύτιμο χρόνο και τη βοήθεια σας. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
sotos gtx 650 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Οταν λες στην παροδο των χρονων ...τ να αναβαθμισεις cpu η καρτα γραφεικων που θες να δοσεις εμφαση στο να παιζει παιχνιδια μακροπροθεσμα η κατι ποιο λιτε και ποιο καλο cpu?και αλλαγη καρτας στα 2 χρονια ? Η οθονη που σκοπευεις να αγωρασεις 1080p να υπολογιζετε?
zaropoulo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Τα κύρια μέρη να μου κρατήσουν μια πενταετία... Για κάρτα γραφικών ναι γύρω στα δύο χρόνια. Για Tv ναι. Μια χαρά είναι 1080p. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
sotos gtx 650 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 και για εμενα αυτο ειναι το καλητερο mid range καρτα γραγεικων να σου βγαλει μεχρει την καινουρια γενια ενο ενας καλος επεξεργαστης θα σου κρατισει ... αποτι ξερω για photoshop και αλλα τετοια ειναι καλητεροι οι amd 8core για τα λευτα τους σε αντιστιχια με ιντελ
zaropoulo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Σε διαφορά από αυτούς τους δύο στα περισσότερα φόρουμ οι πλειονότητα βαδίζει στα Intel. Τις κυρίως διαφορές δεν τις γνωρίζω απλά σε ότι έχει σχέση για gaming οι περισσότεροι λένε για Intel. Και στο λαπτοπ Intel είχα και έπαιζα παιχνίδια (batman arkam city, xcom, cod mw2.) αλλά έτρεχε και σχεδιαστικά (όχι φετινά αλλά ένα-δύο χρόνια πριν σίγουρα ) Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
sotos gtx 650 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 και ι3 να βαλεις παλια μια χαρα θα εισαι θα την κανεις την δουλεια σου απλος αν δεν σε ενδιαδερει η επιδοση στο προγραμα απλα να τ τρεχει και να κανεις την δουλεια σου για εμενα amd fx 6300 6πυρινο fx8320 8πυρινος δεν χριαζεσε μεγαλητερο απο αυτον οι αλοι ειναι το ιδιο σε διαφορετικο χρονισμο αναφερομαι σε 8350 8370 .....fx 8320 150E FX 6300 105E ι3 110-120+Ε ι5 200+ Ε .αν μου λες επαιζεσες σε λαπτοπ να φανταστω χαμιλα γραφεικα και αναλυση τοτε και με τον 6300 εισαι καλημενος ιδικα απο παιχνιδια και σε MULTITASKING αλλα αν θες βαζεις 8320 μια φορα και πορευεσε οσο σου βγαλει και αλλαζεις μονο καρτες γραφεικων για εμενα αυτο ειναι το καλητερο γιατι οι καρτεσ βγενουνε καθε τρις και λιγο και με νεες τεχνολογιεσ που αν παρεις π.χ ρ9 290 300 ευρο ναι μεν θα σου παιζει για χρωνια παιχνιδια αλλαα σε ενα δυο χρονια τα παιχνιδια μπορει να εχουνε σιγουρα βασικα και αλλα φιλτρα και η καρτα σου να μην το υποστιριζει οποτε μια τιπου r9 270-280 που και παλι θα σου βγαλει αρκετο καιρο... καλο για εμενα θα ητανε να εβαζες και εναν ssd εγω απο τους παραπανο θα σου προτινα 8320 50 ευρω λιγοτερα απο ι5 μικρες διαφορεσ σε παιχνιδια σε 1080p και αυτες οι μεγαλες φιαφορες γινοντε με καρτες γραφεικων τερατα...και σε multitasking και για τα προγραματα που ειπες θα σου δουλεψει καλητερα ο 8320...εισαι 50 ευρο κατω και εχεις δυνατοτιτα oc
zaropoulo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Και εγώ για κάτι τέτοιο φανταζόμουν. Κοίταζα βέβαια για τον i5 που στοιχίζει γύρω στα 200€ αλλά θα έπρεπε να ρίξω τη γραφικών λόγω χρημάτων. Για αυτό και έλεγα με την προσθήκη μακροπροθεσμα γραφικών κ. λ.π.. Για αυτό και θέλω ένα καλό επεξεργαστή, μια καλή μητρική και μια αξιόλογη κάρτα γραφικών. Όσο για το ssd έλεγα να βάλω ένα απλό στην αρχή και μετέπειτα να πρόσθετα ένα ssd. Ουσιαστικά πάνω σε αυτά θα έκανα αναβαθμίσεις όπως έλεγα και στην αρχή. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
sotos gtx 650 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μαλιστα τοτε για αρχη περνεις ενα καλο κουτι με καλο aerflow και ενα καλο τροφοδοτικο που θα τ εχεις στανταρ μετα σε επεξεργαστη και λιπα..
Whitefanged Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 και ι3 να βαλεις παλια μια χαρα θα εισαι θα την κανεις την δουλεια σου απλος αν δεν σε ενδιαδερει η επιδοση στο προγραμα απλα να τ τρεχει και να κανεις την δουλεια σου για εμενα amd fx 6300 6πυρινο fx8320 8πυρινος δεν χριαζεσε μεγαλητερο απο αυτον οι αλοι ειναι το ιδιο σε διαφορετικο χρονισμο αναφερομαι σε 8350 8370 .....fx 8320 150E FX 6300 105E ι3 110-120+Ε ι5 200+ Ε .αν μου λες επαιζεσες σε λαπτοπ να φανταστω χαμιλα γραφεικα και αναλυση τοτε και με τον 6300 εισαι καλημενος ιδικα απο παιχνιδια και σε MULTITASKING αλλα αν θες βαζεις 8320 μια φορα και πορευεσε οσο σου βγαλει και αλλαζεις μονο καρτες γραφεικων για εμενα αυτο ειναι το καλητερο γιατι οι καρτεσ βγενουνε καθε τρις και λιγο και με νεες τεχνολογιεσ που αν παρεις π.χ ρ9 290 300 ευρο ναι μεν θα σου παιζει για χρωνια παιχνιδια αλλαα σε ενα δυο χρονια τα παιχνιδια μπορει να εχουνε σιγουρα βασικα και αλλα φιλτρα και η καρτα σου να μην το υποστιριζει οποτε μια τιπου r9 270-280 που και παλι θα σου βγαλει αρκετο καιρο... καλο για εμενα θα ητανε να εβαζες και εναν ssd εγω απο τους παραπανο θα σου προτινα 8320 50 ευρω λιγοτερα απο ι5 μικρες διαφορεσ σε παιχνιδια σε 1080p και αυτες οι μεγαλες φιαφορες γινοντε με καρτες γραφεικων τερατα...και σε multitasking και για τα προγραματα που ειπες θα σου δουλεψει καλητερα ο 8320...εισαι 50 ευρο κατω και εχεις δυνατοτιτα oc Αδερφέ χθες έψαχνες σπίτι στον Βόλο να δεις έναν FX από κοντά για να δεις πως πάει . Μου φαίνεται πως βρήκες και σε ένα απόγευμα έγινες και ειδικός. Καλύτερα να περιοριστείς στο spammάρισμα από νήματα που ξεκίνησες από το πρωί, για να μην πετάξει κατα λάθος πουθενά τα χρήματα του, όποιος σε πάρει στα σοβαρά. edit* Κάνε μια προσπάθεια να γράφεις λίγο πιο ανθρώπινα, αν γίνεται. 1
sotos gtx 650 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Το αν οτι ηθελα εγω να δω απο κοντα ειναι αλλο θεμα γιατι ηθελα να το συνγκρινω στις δικες μου απετισεις...αρκετα ατομα εχουν αγωρασει ενα fx και τα σχολεια τους ειναι θετικα και δεν νομιζω πως ξαποιος πεταει τα λευτα του αν παρει εναν 6300 αντι για ι5 και δοσει τα 100 ευρο παραπανο σε μια καρτα γραφεικων που θα του κανει πολυ περισοτερο δουλεια στο gaming
Whitefanged Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Το αν οτι ηθελα εγω να δω απο κοντα ειναι αλλο θεμα γιατι ηθελα να το συνγκρινω στις δικες μου απετισεις...αρκετα ατομα εχουν αγωρασει ενα fx και τα σχολεια τους ειναι θετικα και δεν νομιζω πως ξαποιος πεταει τα λευτα του αν παρει εναν 6300 αντι για ι5 και δοσει τα 100 ευρο παραπανο σε μια καρτα γραφεικων που θα του κανει πολυ περισοτερο δουλεια στο gaming Μέχρι κι ο Μπάγιεβιτς τα πάει καλύτερα με τα Ελληνικά. Από Σεμπρένιτσα βολεύει καλύτερα η Θεσσαλονίκη από το Βόλο.
babisflou7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μέχρι κι ο Μπάγιεβιτς τα πάει καλύτερα με τα Ελληνικά. Από Σεμπρένιτσα βολεύει καλύτερα η Θεσσαλονίκη από το Βόλο.
sotos gtx 650 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Χαχαχα πολυ γελειο :ρ τεσπα δεν σπαζομαι αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσο αστειο αν καποιος δεν γραφει σωστα ενα γραμμα η αν κανει καποιο ορθογραφικο λαθος
babisflou7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 γελαω με την ατακα φιλε μου ''περι Μπαεβιτς'' δεν εχω λογο να γελασω εις βαρος σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα