Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Bitrate

datanet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιω το πακετο Gordian Knot, δηλαδη με τη σειρα DVD2AVI, SwiftAVS (GUI), VirtualDub Mod για την συμπιεση της εικονας. Εκδοσεις δεν θυμαμαι τωρα, αλλα αμα θελει καποιος μπορω να κοιταξω

Εχω και ενα Guide που ελεγε να κανω στο SwiftAVS -> Manual Crop

και Α:R resize , τις καταλληλες ρυθμισεις καθε φορα!

- Οταν ΔΕΝ τις εκανα, αλλα αφηνα τα αντιστοιχα AutoCrop και No Resize , οι ταινιες μετα την συμπιεση με το VirualDub Mod, ειχαν σχεδον τα Bitrate που εβαζα στις ρυθμισεις στο codec. Βεβαια δεν ειχαν το σωστο Aspect Ratio, και επρεπε να τα αλλαζω με τον BSplayer.

- Οταν τις εκανα τις ρυθμισεις δηλ. επελεγα Manual Crop και

Α:R resize , τοτε ΟΛΑ ηταν ΟΚ, αλλα οταν εβαζα

στο VirtualDub Mod -> Ρυθμισεις Codec, Bitrate κατω απο 1550 η ταινια εβγαινε εκει περιπου. Οταν ομως εβαζα π.χ. 1800(bitrate) τοτε δεν το πηγαινε πανω απο 1550(bitrate).

- Για codec χρησιμοποιω το Xvid

Τι φταιει? Βεβαια δεν εχω δοκιμασει το καινουργιο Gordian Knot...

Δημοσ.

Aplos me giro sta 1550 to codec eixe termatisei.

Oso bitrate kai na tou valeis i kai mono pass me quintizer 2 pali peripou to idio megethos arxeiou tha sou dosei.

Poli simipesimi tainia diladi.

crAss

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Αν κανω ενα μικρο κομματακι απο την ταινια, π.χ. 39 δευτερολεπτα ....μου κανει στο bitrate που του λεω 1637.

Γιατι δεν πιανει για ολη την ταινια?

Εννοειται οτι οσο μεγαλυτερο Bitrate...τοσο καλυτερη ποιοτητα και μικροτερη συμπιεση. ε? οποτε δεν στεκει αυτο που λες.....

Δημοσ.

to palio gordian den eixe epilogh na metatrepei to bitrate analoga me ton xwro pou h8eles na pianei h tainia?? den eimai sigouros alla prepei na exei. gi ayto pou les den 3erw na se voh8hsw den to eixa polipsa3ei dioti anava8misa kapaki se autogk molis vrhke. kai profanws 8a sto proteinw na to dokimaseis.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...