Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται όμορφη παρέα. Έχω ασχοληθεί αρκετά θα έλεγα με την πλατφόρμα blogspot , κυρίως για προσωπική χρήση , και έχω αρκετές γνώσεις πάνω σε αυτή. Να ξεκαθαρίσω πως δεν ξέρω να φτιάχνω δικά μου template , αλλά υπάρχουν χιλιάδες εκεί έξω είτε free είτε με συμβολικά ποσά.

Θα ήθελα να μάθω η όλη διαδικασία , δηλαδή να στήσω το blog , πόσο θα μπορούσε να χρεωθεί ? Ξανά λέω πως δεν δημιουργώ δικά μου html αρχεία! Παρ'όλα αυτά έχω γνώσεις και τροποποιώ τα αρχεία συνεπώς και την όλη εμφάνιση του blog . Γνωρίζω πολύ καλά photoshop και τα στολίζω ενώ μπορώ να φτιάξω και διάφορα λογότυπα κτλπ.

Γνωρίζω πως αν δεν δημιουργήσεις δικό σου template  τότε ουσιαστικά δεν είναι πολλά τα λεφτά . Υπάρχουν άνθρωποι όμως που δεν έχουν ιδέα και θα έδιναν κάποιο ποσό σε κάποιον που ξέρει να τους το δημιουργήσει το blog και τα λοιπά.. 

Σύμφωνα με τα παραπάνω , τι τιμή θα θεωρούσατε πως μπορεί κάποιος να χρεώσει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

Δημοσ.

Θεωρητικά αλλά και πρακτικά, για μένα πάντα, δεν μπορείς να χρεώσεις κάποιον για να του δημιουργήσεις ένα blogspot.Είναι σαν να μου λες ότι θα σε πληρώσει ο άλλος για να του κάνεις ένα facebook λογαριασμό etc. Για τον μόνο λόγο που θα μπορούσες να τον χρεώσεις είναι για το λογότυπο. Αλλά δεν νομίζω ποτέ κάποιος να πληρώσει για να κάνει ένα blogspot.

Δημοσ.

βασικά ο te0ne ξεφεύγει νομίζω χωρίς παρεξήγηση. Το παιδί παραπάνω δεν εννοεί να βάλει απλά ένα Template άλλα να το φέρει στα μέτρα τα οποία κάποιος μπορεί να θέλει και να μην έχει ιδέα πως τι και γιατί. Πάντως για μένα πιστεύω πως απλά θα έβγαζες κάποιο χαρτζιλίκι μέσα από αυτό και όχι κάτι ιδιαίτερο. Πάντα ανάλογα με την δουλεία που ρίχνεις βέβαια και τις τροποποιήσεις που κάνεις γιατί εκτός από το να αλλάξεις το Design και να τροποποιήσεις το Tempalte σε θέμα ομορφιάς θα μπορούσες πχ να ασχοληθείς και με την λειτουργικότητα του blog αυτού πχ πόσο γρήγορα μπορεί να φορτώσει η σελίδα η το κάτα πόσο φιλική είναι προς τις μηχανές αναζήτησης και αν μπορεί να ανέβει στον τομέα της..

Το θέμα είναι ότι ακόμα και για μια άκρως ολοκληρωμένη δουλειά , για ένα blogspot και πάλι δεν μπορείς να ζητήσεις πιστεύω ούτε τα μισά από αυτά που θα έδινε κάποιος σε έναν επαγγελματία.

Δημοσ.

Κατάλαβα φίλοι μου . Απλά φοιτητής άνθρωπος ειμαι , χαρτζιλίκι προσπαθώ να βγάλω :P ! Αλλα απο ότι καταλαβαίνω η μόνη λύση είναι γκαρσόν σε καφετέρεια! χαχα

Δημοσ.

Ακόμα και default να το άφηνε πάλι μπορεί να ζητήσει κάτι λίγο.

Σίγουρα όχι αντίστοιχα ενός επαγγελματία που θα το έστηνε από την αρχή.

Και δεν έχει να κάνει με το αν είναι free το blogspot και τα themes κτλ κτλ αλλά με το χρόνο του.

Αν ο πελάτης το θέλει τσάμπα ας το κάνει μόνος του. Ακόμα και αν ξέρει πώς γίνεται και πόση ώρα χρειάζεται κτλ κτλ δε σημαίνει ότι δε πρέπει να πληρωθεί για το χρόνο του.

Απλά το γκαρσόν σε καφετέρια έχει πιο σίγουρη δουλειά και μπουρμπουαρ ενώ σαν web designer δε ξέρεις πότε θα σου έρθει ο επόμενος πελάτης.

• Like 2
Δημοσ.

βασικά ο te0ne ξεφεύγει νομίζω χωρίς παρεξήγηση. Το παιδί παραπάνω δεν εννοεί να βάλει απλά ένα Template άλλα να το φέρει στα μέτρα τα οποία κάποιος μπορεί να θέλει και να μην έχει ιδέα πως τι και γιατί. Πάντως για μένα πιστεύω πως απλά θα έβγαζες κάποιο χαρτζιλίκι μέσα από αυτό και όχι κάτι ιδιαίτερο. Πάντα ανάλογα με την δουλεία που ρίχνεις βέβαια και τις τροποποιήσεις που κάνεις γιατί εκτός από το να αλλάξεις το Design και να τροποποιήσεις το Tempalte σε θέμα ομορφιάς θα μπορούσες πχ να ασχοληθείς και με την λειτουργικότητα του blog αυτού πχ πόσο γρήγορα μπορεί να φορτώσει η σελίδα η το κάτα πόσο φιλική είναι προς τις μηχανές αναζήτησης και αν μπορεί να ανέβει στον τομέα της..

Το θέμα είναι ότι ακόμα και για μια άκρως ολοκληρωμένη δουλειά , για ένα blogspot και πάλι δεν μπορείς να ζητήσεις πιστεύω ούτε τα μισά από αυτά που θα έδινε κάποιος σε έναν επαγγελματία.

Κατάλαβα λάθος.Είχα καταλάβει απλά να δημιουργήσει έναν λογαριασμό...

Ακόμα και default να το άφηνε πάλι μπορεί να ζητήσει κάτι λίγο.

Σίγουρα όχι αντίστοιχα ενός επαγγελματία που θα το έστηνε από την αρχή.

Και δεν έχει να κάνει με το αν είναι free το blogspot και τα themes κτλ κτλ αλλά με το χρόνο του.

Αν ο πελάτης το θέλει τσάμπα ας το κάνει μόνος του. Ακόμα και αν ξέρει πώς γίνεται και πόση ώρα χρειάζεται κτλ κτλ δε σημαίνει ότι δε πρέπει να πληρωθεί για το χρόνο του.

Απλά το γκαρσόν σε καφετέρια έχει πιο σίγουρη δουλειά και μπουρμπουαρ ενώ σαν web designer δε ξέρεις πότε θα σου έρθει ο επόμενος πελάτης.

Εντάξει ναι αυτό εννοείται συμφωνώ στο ότι θα πρέπει να πληρώνετε κάποιος για το χρόνο του.Έστω θα είναι πολύ λίγα τα λεφτά.

Δημοσ.

Κατάλαβα φίλοι μου . Απλά φοιτητής άνθρωπος ειμαι , χαρτζιλίκι προσπαθώ να βγάλω :P ! Αλλα απο ότι καταλαβαίνω η μόνη λύση είναι γκαρσόν σε καφετέρεια! χαχα

Από προγραμματισμό πως πάμε;

Αν θες ψιλά σου σιστύνω:

1. Να σουλέψεις στο ΚΔΕ (Κέντρο Διαχείρησης Εργαστηρίων) ή στο Κέντρο Διαχείρησης Δικτύου της σχολής σου.
  2. Να ποιάζεις μια freelance δουλειά είτε σε Odesk είτε μεω freelancer.com
  3. Να μάθεις τουλάχιστον frontend Development. Αν δεν ξέρεις άρχισε με http://codeacademy.com
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από προγραμματισμό πως πάμε;

Αν θες ψιλά σου σιστύνω:

1. Να σουλέψεις στο ΚΔΕ (Κέντρο Διαχείρησης Εργαστηρίων) ή στο Κέντρο Διαχείρησης Δικτύου της σχολής σου.
  2. Να ποιάζεις μια freelance δουλειά είτε σε Odesk είτε μεω freelancer.com
  3. Να μάθεις τουλάχιστον frontend Development. Αν δεν ξέρεις άρχισε με http://codeacademy.com

Η αλήθεια είναι πως του χρόνου μπαίνω στην σχολή . Προς το παρόν κάθομαι (έχω τελειώσει σχολείο κτλπ) και ότι γνώσεις έχω τις έχω μάθει μόνος μου. Οπότε προγραμματισμό όχι πολλά πράγματα ακόμα . Έχω ασχοληθεί με το web design (οχι development) , logos κτλπ , αλλα το μονο site που συμμετήχα ήταν το designcrowd.com ... 

Θα ξεκινήσω με HTML (όπου ξέρω κάποια βασικά) και CSS και στη συνέχεια βλέπουμε!

Να κάνω μια ερώητησ παρεπιτόντως .. Όταν σας ζητηθεί να δημιουργήσετε μια σελίδα , με όποιο γλώσσα και αν διαλέξετε , γραφετε των κωδικα απο την αρχη? ή χρησιμοποιείται κάποιο μέσω για εξοικονόμηση χρόνου?

Επεξ/σία από PavlaraS18
Δημοσ.

Και εγω το ψαχνω οπως εσυ νομιζω μαξ κανα 50-60 ευρω μπορεις να χρεωσεις, αν μπορεις μαθε wordpress εχει πιο πολλα λεφτα.

Δημοσ.

Και εγω το ψαχνω οπως εσυ νομιζω μαξ κανα 50-60 ευρω μπορεις να χρεωσεις, αν μπορεις μαθε wordpress εχει πιο πολλα λεφτα.

Το άλλο θέμα είναι το που να στραφώ για να βρω πελάτες :P !

Δημοσ.

Ξεκινα απο τον φιλικο σου κυκλο με καποιον που εχει μαγαζι πχ 

Δημοσ.

http://odesk.comκαι http://freelancer.com

Η αλήθεια είναι πως του χρόνου μπαίνω στην σχολή . Προς το παρόν κάθομαι (έχω τελειώσει σχολείο κτλπ) και ότι γνώσεις έχω τις έχω μάθει μόνος μου. Οπότε προγραμματισμό όχι πολλά πράγματα ακόμα . Έχω ασχοληθεί με το web design (οχι development) , logos κτλπ , αλλα το μονο site που συμμετήχα ήταν το designcrowd.com ... 

Θα ξεκινήσω με HTML (όπου ξέρω κάποια βασικά) και CSS και στη συνέχεια βλέπουμε!

Να κάνω μια ερώητησ παρεπιτόντως .. Όταν σας ζητηθεί να δημιουργήσετε μια σελίδα , με όποιο γλώσσα και αν διαλέξετε , γραφετε των κωδικα απο την αρχη? ή χρησιμοποιείται κάποιο μέσω για εξοικονόμηση χρόνου?

Αναλόγως εσύ τώρα μπορείς να πας για web desihgner δοκίμασε πως να παίζεις Bootstrap kai Foundation για Responsive sites. Μετά πήγαινε σε Javascript και μετά php. Εφόσον το forntend μπορείς και το κατέχεις.

Μάθε Html CSS από το http://codeacademy.comκαι μετά μάθε Bootstrap ή foundation και πως να κανεις Responsive sites και πως μπορείς να κάνεις wordpress και Joomla theming, για ένα χαρτζιλίκι θα είναι αρκετά καλό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...