Προς το περιεχόμενο

xperia e1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας έχω το xperia e1 και μου εσβησεΚαι όταν πήγα να το ανάψω μου έδειχνε το μαιμουδακι Του android ξαπλωμένο και ένα τρίγωνο από πάνω με ένα θαυμαστικό μέσα τι μπορώ να κάνω για να το φτιάξω

92780d1384906685t-kitkat-crashed-my-moto

Δημοσ.

Φιλε μου δοκιμασε το χαρντ ρεσετ. Volume up + power button κρατημενα για καποια δευτερα. Αν μπει στο recovery menu επιλεγεις με πληκτρα φωνης wipe cache και ενεργοποιεις με power button. Μετα wipe data- factory reset με ιδιο τροπο.

Δημοσ.

Χμμμ.... Τοτε δοκιμασε με το φλαστουλ της σονυ και την ρομ του τηλεφωνου σου ακριβως να την ξαναφλασαρεις. Δεν ειναι μπρικ..διορθωνεται

Δημοσ.

ναι την σωστη εβαλα ελεγε D2005_20.1.A.0.47_RU στο recovery δεν μπαίνει καθολου αφου δεν ανάβει ουτε κάνει δόνηση ούτε φωτάκια αναβουν, τίποτα .Ειναι σαν νεκρό.

αμα το παω σε κανα μαγαζι να το φτιαξουν λες να μπορούν η δεν γινεται τίποτα 

Δημοσ.

Τι ποσοστο ειχε η μπαταρια πριν το φλασαρεις;;;σε download mode μπαινει;;

Το ειχες πειραξει πριν το κινητο με τιποτα καστομ ρεκοβερυ και ρομ ;;

Δημοσ.

Απο θεμα μη φορτισμενης μπαταριας δεν ειναι... Download ή αλλιως flash mode

Εχεις το pc companion στο pc σου;;

Ακολουθησε εδω με το pc companion.talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Ion/Detailed-Software-Repair-Instructions-using-Pc-Companion-Win-or/td-p/249946 . μην συνδεσεις το τηλ. πριν πατησεις repair

Δημοσ.

Το έχω αλλά Δεν μου βρίσκει το κινητό είναι σαν να είναι σβηστό και δεν ανάβει καθόλου κάνει μόνο τον ήχο όταν το βαζω το υσβ.λες άμα το πάω σε κανένα μαγαζί για σέρβις να το φτιάξουν η έχει χαλάσει εντελώς?

Δημοσ.

Θα το κάνω τώρα αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα που το pc companion δεν βρίσκει το κινητό επίσης το κινητό δεν μπαίνει σε flashmode Θα το προσπάθησΩ και θα σου Πω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...