Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μονο 16 ευρω διαφορα εχει απο την u2414h.οποτε για μενα καλυτερα ειναι να παρεις την u2414h και λογω design και λογω Usb 3 και γιατι ειναι καλιμπραρισμενη απο το εργοστασιο και αποδιδει καλυτερα το πανελ.

Δημοσ.

μονο 16 ευρω διαφορα εχει απο την u2414h.οποτε για μενα καλυτερα ειναι να παρεις την u2414h και λογω design και λογω Usb 3 και γιατι ειναι καλιμπραρισμενη απο το εργοστασιο και αποδιδει καλυτερα το πανελ.

Τελικά πήρα την u2414h. Το βράδυ θα την συνδέσω, ελπίζω να αξίζει τα λεφτά της ..Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια!

Δημοσ.

Από ποιο μαγαζι την πηρες; Γραψε εντυπώσεις γιατι ενδιαφέρομαι επισης...Επισης τσεκαρε για καμμενα πιχελς

Δημοσ.

Από ποιο μαγαζι την πηρες; Γραψε εντυπώσεις γιατι ενδιαφέρομαι επισης...Επισης τσεκαρε για καμμενα πιχελς

Πως διακρίνουμε τα καμένα πιχελς;

Δημοσ.

Τελικά πήρα την u2414h. Το βράδυ θα την συνδέσω, ελπίζω να αξίζει τα λεφτά της ..Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια!

Εκανες την καλυτερη επιλογη σε αυτα τα χρηματα. Ειναι μια οθονη που δεν θα σε απογοητευσηει τοσο σε εικονα οσο και σε gaming. Ερχετε και δενει το γλυκο με τα 3 χρονια εγγυηση της. Καλοριζικη.

Δημοσ.

Από Msystems την πήρα. Νομίζω ότι όντως πρόκειται για την καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα όπως λέει και ο φίλος Zergoulini και τα 3 χρόνια εγγύηση σου δίνουν μια ασφάλεια..Όσον αφορά την ευκρίνεια και τα χρώματα η οθόνη φυσάει. Κανένα καμένο πίξελ όλα μια χαρά.

Σκέφτηκα ότι αν έπαιρνα την p2414h θα έπρεπε να πάρω και καλώδιο dvi οπότε στα ίδια χρήματα θα ερχόταν και βγήκα κερδισμένος για τα έξτρα χαρακτηριστικά που αναφέρεις.

Δεν την τσέκαρα ακόμα σε gaming και video editing αλλά είμαι σίγουρος ότι θα με αφήσει κάτι παραπάνω από ικανοποιημένο.

Υ.Γ Η βάση της οθόνης μου έχει κάνει πολύ θετική εντύπωση. Μόνο μειονέκτημα ίσως τα κουμπιά αφής που δεν έχουν και την καλύτερη απόκριση,

Δημοσ.

Ξεθάβω το θέμα, αν μπορεί να το πει κανείς, για να ρωτήσω το εξής:
Επειδή από όσο διαβάζω εδώ μέσα, όλοι σχεδόν είναι ευχαριστημένοι με την u2414h,

γιατί η βαθμολογία Link.png Site: εδώ

είναι στο 4,9;για ποιο λόγο μπορεί να παίρνει τέτοια βαθμολογία; 

Στα 200-250 ευρώ σκέφτομαι για αγορά οθόνης για pc,προτεινόμενες οθόνες εκτός από dell 

ποιες άλλες είναι;

Δημοσ.

πηρα και εγω την u2414h απο το my systems προσφατα. Οντως η οθονη ειναι εξαιρετικη και σε χρωματα και σε ολα.

Με ενα τεραστιο μειονεκτημα. Μεχρι στιγμης εχω αλλαξει 2 λογο backlight bleeding. Μιλαμε ομως για σοβαρο προβλημα.Αλλο χρωμα η αριστερη κατω γωνια και αλλο η δεξια. Μαλιστα η δευτερη μου εχει και ενα πολυ ασπρο φως στο πανω μερος σαν να εχει μικρα προβολακια να φανταστειτε.

Το ανησυχητικο ειναι οτι σε επικοινωνια που ειχα με την dell ο ανθρωπος στο service με προετρεψε να ξανασκεφτω μηπως αλλαξω μοντελο γιατι οι ips εχουν ολες bleeding και οι ειδικα οι "χαμηλου κοστους σαν την u2414h".Οποτε ειναι σαν να μου λεει μην περιμενεις να παρεις οθονη χωρις καθολου bleeding.

Παντως το after sales service και της dell και του μαγαζιου ηταν εξαιρετικο.Τωρα σταυρωνω τα δαχτυλα μου και περιμενω την νεα οθονη απο το εργοστασιο της dell κατευθειαν μηπως ειχε καποιο προβλημα η συγκεκριμενη σειρα παραγωγης που ειχε το μαγαζι.

Εν κατακλειδι εξαιρετικη οθονη σε πολυ καλη τιμη αλλα να εισαι προετοιμασμενος για ταλαιπωρια μιας και ειναι αμφιβολο το ποσες θα πρεπει να αλλαξεις για να βρεις ενα νορμαλ κομματι. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ που μένω Πάτρα θα πρέπει να πληρώνω μεταφορικά κάθε φορά για να κάνω αλλαγή?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...