Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Όπως λέει το θέμα, πρόκειται για το σύστημα της υπογραφής μου. Μέχρι στιγμής με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών αργότερα θα πάω μάλλον προς gtx 960 οπότε παίζουμε πάντα στα 1920*1080.

Το μπάτζετ αυξήθηκε και έτσι πάμε στα 200 ευρώ. Η οθόνη προορίζεται για video editing, παιχνίδια και προβολή ταινιών.. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος καθώς πρόκειται για άμεση αγορά αφού έχω μείνει χωρίς οθόνη στο βασικό σύστημα. 

Για αυτήν τι λέτε?

Επεξ/σία από Arjuna
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Όπως λέει το θέμα, πρόκειται για το σύστημα της υπογραφής μου. Μέχρι στιγμής με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών αργότερα θα πάω μάλλον προς gtx 960 οπότε παίζουμε πάντα στα 1920*1080.

Το μπάτζετ αυξήθηκε και έτσι πάμε στα 200 ευρώ. Η οθόνη προορίζεται για video editing, παιχνίδια και προβολή ταινιών.. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος καθώς πρόκειται για άμεση αγορά αφού έχω μείνει χωρίς οθόνη στο βασικό σύστημα. 

Για αυτήν τι λέτε?

Οθοναρα. Προχωρα αφοβα.

Δημοσ.

Αρχικά να σου πω ότι δεν κατέχω το θέμα. Αυτό που θέλω είναι να μην χάνει σε ανάλυση. H μητρική μου έχει θύρα Display Port απ'ότι βλέπω οπότε δεν χάνω κάτι που δεν έχει hdmi η συγκεκριμένη Dell έτσι?

Επίσης μόλις διαπίστωσα ότι η οθόνη πήγε 212 ευρώ στο σκρουτζ σήμερα.. Καλά σε μια μέρα αλλάζουν οι τιμές?

http://www.skroutz.gr/s/3908645/Dell-P2414H.html

Δημοσ.

Ναι Dispay Port περναει και αναλογικο σημα και ψηφιακο καθως και ηχο. Ανεβαινει λογου οτι υπαρχει ψιλο ελλειψη. Και 212 τα αξιζει τα λεφτα της. Ασε που μπορει και δουλευει στα 80 hz.

Δημοσ.

Ποια μητρικη εχεις? Δυσκολο να εχει Display Port, μαλλον HDMI θα ειναι.

Edit: Δυστηχως δεν εχει

Παρολο αυτα δεν εχεις να φοβηθεις κατι καθως εχει DVI. Δεν υπαρχει καποια διαφορα για σενα ετσι και αλλιως δεν εχει ενσωματομενα ηχεια το Monitor.

post-220897-0-67840000-1427982214_thumb.jpg

Δημοσ.

Ποια μητρικη εχεις? Δυσκολο να εχει Display Port, μαλλον HDMI θα ειναι.

Edit: Δυστηχως δεν εχει

Παρολο αυτα δεν εχεις να φοβηθεις κατι καθως εχει DVI. Δεν υπαρχει καποια διαφορα για σενα ετσι και αλλιως δεν εχει ενσωματομενα ηχεια το Monitor.

attachicon.gifASUS_H97-PLUS_1.jpg

Σε ευχαριστώ πολύ! Οπότε προχωράω με την Dell.

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι τελευταίο.. Καλώδιο dvi έχει η συγκεκριμένη οθόνη ή παίρνω εγώ? Αυτό για παράδειγμα κάνει?

http://www.skroutz.gr/s/4173261/Roline-DVI-Cable-DVI-D-male-DVI-D-male-2m-S3641-50.html

Η συγκεκριμενη δεν εχει καλωδιο DVI. Οποτε πρεπει να αγορασεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...