InTheEnd Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Επειδή πούλησα τον SSD μου και έμεινα με τον HDD του ειχα κανει 1 partition για να μην χασω και τα παλια μου τα αρχεία παω να κανω φορματ τωρα και μου λεει δεν γινεται γιατι τα partition μου ειναι σε "Dynamic" mode κάτι τέτοιο,και είναι και τα 3 τι μπορώ να κάνω τώρα? δεν με αφήνει να τον κάνω φορματ τίποτα...
SPANK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Πήγαινει στην διαχείρηση δίσκων απο το computer management στο control panel και δοκίμασε να τον κάνεις απο εκει format
InTheEnd Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δεν εχω αλλο δισκο να το δουλεψω δεν λειτουργει ο υπολογιστης γιαυτο ρωταω.... Βαζω το cd για το format και γινεται αυτο που γραφω πανω,αποτι ειδα πρεπει να κανω convert το partition απο Dynamik σε Basic άλλα πώς να το κάνω αυτό αφου δεν μπορώ να μπω στον υπολογιστή... μήπως γίνεται από κανά bios?
SPANK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Όταν βάζεις το cd των windows για εγκατάσταση οταν σου βγάζει τους δίσκους δεν σε αφήνει να τον κάνεις delete ή format ?
SPANK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δοκιμασε τοτε να κάνεις το παραπάνω που σου ειπα τοποθετώντας τον σε ενα αλλο pc σαν 2ο
InTheEnd Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δεν έχω άλλο pc αυτό είναι το πρόβλημα.... Κάτι άλλο δεν γίνεται να κάνω μέσω του υπολογιστή μου?
.::NikoS::. Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Κι εγώ βρήκα λύση χωρίς να χάσεις τα δεδομένα σου αλλά θες δευτερο PC. Δε ξέρω αν υπάρχει κάποιο εργαλείο να το κάνεις Boot από USB (αλλά πάλι θες δευτερο υπολογιστη για να φτιαξεις το USB)
InTheEnd Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μωρε δεν με νοιαζει τοσο να χασω η να μην χασω τα αρχεια,απλα θελω αμεσα να φτιαξω τον υπολογιστη μου,και δεν εχω δευτερο pc μονο laptop. http://pcnetresource.blogspot.gr/2012/03/convert-dynamic-disk-to-basic-disk.html ακολουθοντας αυτο εδω ,το κανω αλλα δεν με αφηνει να τον γυρισω σε basic γιατι έχει αρχεία μέσα
.::NikoS::. Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μα δε μπορει να μη σε αφηνει να κανεις delete Αν δε σε νοιαζουν τα αρχεια ισως θα μπορουσες απο το cd των windows να τρεξεις MS DOS και να σβησεις χειροκινητα ολα τα παρτιτιονς με diskpart. (ειναι περιπλοκη διαδικασια, κοιτα στο ιντερνετ για οδηγιες να τα εχεις μπροστα σου εκεινη τη στιγμη)
InTheEnd Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 https://www.techhack.co.uk/2011/03/31/format-a-hard-drive-with-command-prompt/ http://pcnetresource.blogspot.gr/2012/03/convert-dynamic-disk-to-basic-disk.html Παιδιά εντάξει τον καθάρισα το δίσκο κρίμα είχα πολύ πράμα μέσα.... αλλά δεν πειράζει τι να κάνουμε από το να μείνω χωρίς υπολογιστή.... Παραπάνω έχω προσθέσει τα 2 links που με βοήθησαν στην όλη διαδικασία.... Τώρα κάνω εγκατάσταση τα Windows 7,για να τρέξει και να μπορώ να το δουλέψω... σκέφτομαι όμως να κατεβάσω τα Windows 8.1 και να τα κάνω εγκατάσταση,τι λέτε να το τολμήσω?
InTheEnd Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Όταν είχα βάλει τον SSD είχα το Bios σε AHCI mode μήπως πρέπει να το ξαναγύρισω τώρα που δουλεύω με τον HDD?
SPANK Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Όταν είχα βάλει τον SSD είχα το Bios σε AHCI mode μήπως πρέπει να το ξαναγύρισω τώρα που δουλεύω με τον HDD? Όχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα