Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή πούλησα τον   SSD μου και έμεινα με τον HDD του ειχα κανει 1 partition για να μην χασω και τα παλια μου τα αρχεία παω να κανω φορματ τωρα και μου λεει δεν γινεται γιατι τα partition μου ειναι σε "Dynamic" mode  κάτι τέτοιο,και είναι και τα 3 τι μπορώ να κάνω τώρα? δεν με αφήνει να τον κάνω φορματ τίποτα...

Δημοσ.

Πήγαινει στην διαχείρηση δίσκων απο το computer management στο control panel και δοκίμασε να τον κάνεις απο εκει format

Δημοσ.

Δεν εχω αλλο δισκο να το δουλεψω δεν λειτουργει ο υπολογιστης γιαυτο ρωταω.... Βαζω το cd για το format  και γινεται αυτο που γραφω πανω,αποτι ειδα πρεπει να κανω convert το partition απο Dynamik σε Basic άλλα πώς να το κάνω αυτό αφου δεν μπορώ να μπω στον υπολογιστή... μήπως γίνεται από κανά bios?

Δημοσ.

Όταν βάζεις το cd των windows για εγκατάσταση οταν σου βγάζει τους δίσκους δεν σε αφήνει να τον κάνεις delete ή format ?

Δημοσ.

Δοκιμασε τοτε να κάνεις το παραπάνω που σου ειπα τοποθετώντας τον σε ενα αλλο pc σαν 2ο

Δημοσ.

Δεν έχω άλλο pc αυτό είναι το πρόβλημα.... Κάτι άλλο δεν γίνεται να κάνω μέσω του υπολογιστή μου?

Δημοσ.

Κι εγώ βρήκα λύση χωρίς να χάσεις τα δεδομένα σου αλλά θες δευτερο PC. Δε ξέρω αν υπάρχει κάποιο εργαλείο να το κάνεις Boot από USB (αλλά πάλι θες δευτερο υπολογιστη για να φτιαξεις το USB)

Δημοσ.

Μωρε δεν με νοιαζει τοσο να χασω η να μην χασω τα αρχεια,απλα θελω αμεσα να φτιαξω τον υπολογιστη μου,και δεν εχω δευτερο pc μονο laptop.

http://pcnetresource.blogspot.gr/2012/03/convert-dynamic-disk-to-basic-disk.html

ακολουθοντας αυτο εδω ,το κανω αλλα δεν με αφηνει να τον γυρισω σε basic γιατι έχει αρχεία μέσα

Δημοσ.

Μα δε μπορει να μη σε αφηνει να κανεις delete  :blink:

Αν δε σε νοιαζουν τα αρχεια ισως θα μπορουσες απο το cd των windows να τρεξεις MS DOS και να σβησεις χειροκινητα ολα τα παρτιτιονς με diskpart. (ειναι περιπλοκη διαδικασια, κοιτα στο ιντερνετ για οδηγιες να τα εχεις μπροστα σου εκεινη τη στιγμη)

Δημοσ.

https://www.techhack.co.uk/2011/03/31/format-a-hard-drive-with-command-prompt/

http://pcnetresource.blogspot.gr/2012/03/convert-dynamic-disk-to-basic-disk.html

Παιδιά εντάξει τον καθάρισα το δίσκο κρίμα είχα πολύ πράμα μέσα.... αλλά δεν πειράζει τι να κάνουμε από το να μείνω χωρίς υπολογιστή....

Παραπάνω έχω προσθέσει τα 2 links που με βοήθησαν στην όλη διαδικασία.... Τώρα κάνω εγκατάσταση τα Windows 7,για να τρέξει και να μπορώ να το δουλέψω... σκέφτομαι όμως να κατεβάσω τα Windows 8.1 και να τα κάνω εγκατάσταση,τι λέτε να το τολμήσω?

Δημοσ.

Όταν είχα βάλει τον SSD είχα το Bios σε AHCI mode μήπως πρέπει να το ξαναγύρισω τώρα που δουλεύω με τον HDD?

Δημοσ.

Όταν είχα βάλει τον SSD είχα το Bios σε AHCI mode μήπως πρέπει να το ξαναγύρισω τώρα που δουλεύω με τον HDD?

Όχι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...