AMD Expert Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό εδώ : http://www.skroutz.gr/s/335640/Yamaha-YST-SW030.html?keyphrase=yst-sw030και να το "ταιριάσω" μαζί με :Διότι δυνατά είναι άλλα η απόδοση μπάσου δεν με ξετρελαίνει, ακόμη και με ακουστικά ψείρες που μπαίνουν μες στο αυτί καλύτερο μπάσο έχω Υπάρχει καμιά καλύτερη πρόταση σ'αυτά τα λεφτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christaras1990 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 εχει εξοδο για συνδεση με sub το aiwa? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMD Expert Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 εχει εξοδο για συνδεση με sub το aiwa? Ναι έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMD Expert Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δεν ξέρω αν έκανα χαζομάρα, με'γεια μου πλέον, πήρα το YST-SW030 και η διαφορά μέχρι στιγμής χαοτική. Δεν ξέρω αν υπήρχε κάτι που να αξίζει περισσότερο πάντως για το υπνοδωμάτιό μου με υπερ-καλύπτουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα