tarantules Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Προσπαθώ να φτοιάξω ένα bootable USB στικάκι με 3 αρχεία ISO όπου όταν κάνει boot να έχω αντίστοιχα 3 επιλογές και να διαλέγω. Το πρόβλημα είναι οτι ενώ έχω δοκιμάσει αρκετά multiboot maker utilities όπως το xboot,SARDU,YUMI, δεν έχω καταφέρει να το φτοιάξω. Οι μόνες επιλογές που έχω είναι να κατεβάσει τα δικά του ISO και να δημιουργήσει το bootable USB.Δεν βρίσκω κάποια επιλογή να βάλω τα δικά μου ISO. Έχει κανείς ασχοληθεί να μου δώσει μια βοήθεια;
TheELF Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Το Yumi τέρμα κάτω στης επιλογές έχει για unlisted iso και έχει επιλογές για syslinux, grub και grub μέσου ram. Το ότι ένα iso είναι bootable όμως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα δουλέψει κιόλα με αυτόν τον τρόπο.
tarantules Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Το δοκίμασα και όντως δεν υποστηρίζει το 1ο ISO που του έβαλα. Άλλος τρόπος να τα περάσω δεν υπάρχει;
tarantules Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 http://www.easy2boot.com/ Αυτό δοκίμαζα πριν λίγο αλλά και πάλι δεν κατάφερα κάτι.Έκανα όλη τη διαδικασία που λέει στο video αλλά δεν μπουτάρει καν από το usb αν και το έχω επιλέξει από το BIOS.Διαβάζει λίγο στην αρχή,σταματά και μετά φορτώνουν κανονικά τα windows από τον HDD. Ευχαριστώ πάντως.
TheELF Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Πρέπει να πεις τι είναι αυτό που θες να ξεκινάει,μπας και κάποιος το έχει δοκιμάσει/ψάξει πριν ή μπορεί να ξέρει τον τρόπο εκκίνησης που έχει,για να σου πει αν καν είναι δυνατόν ή όχι κάτι τέτοιο.
tarantules Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Κοίτα.Bootable USB ξέρω να κάνω και έχω φτοιάξει στο παρελθόν, αλλά μόνο ένα ISO. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να βάλω 3 ISO σε ένα USB στικάκι και να βάλω μέσα ένα Acronis True Image , ένα Hirens και μια διανομή Windows 7 και να επιλέγω όποιο θέλω ανα περίπτωση.Πχ για φτοιάχνω κάποιο pc φίλου και να τα έχω όλα σε ένα στικάκι. Απότι είδα το easy2boot υποστηρίζει κάτι τέτοιο , απλά δεν ξέρω τον λόγο για τον οποίο ενώ έκανα όλη τη διαδικασία σωστά δεν μου δούλεψε.
TheELF Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Το yumi υποστηρίζει και τα τρία,γιατί δεν τα περνάς απλά με την κανονική επιλογή και θες να τα περάσεις με μορφή iso;
tarantules Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Γιατί το Acronis είναι cracked έκδοση , και τα windows ultimate pre-activated.Μόνο το Hirens είναι free.
tarantules Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Θα δοκιμάσω αυτό που λέει ο Elf εφόσον τα έχει μέσα.Όσον αφορά την pre-activated έκδοση , το κάνω και χειροκίνητα με τον Loader εκ των υστέρων. Ευχαριστώ πάντως.
GeorgeVasil Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 http://www.sarducd.it/ Με αυτο εφτιαξα Hirens + Windows + Parted Magic. 1
micos000 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Το hirens έχει μια σπέσιαλ έκδοση που περιλαμβάνει νομίζω και το acronis. Ψάξε για hirens restored edition dvd στα γνωστά/άγνωστα μαγαζάκια στα λιμάνια και εκεί που κόβουν κώλους. 2
TheELF Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Το hirens έχει μια σπέσιαλ έκδοση που περιλαμβάνει νομίζω και το acronis. Είναι special; Οι παλιότερες εκδόσεις είχαν τα πάντα από παράνομα,τώρα μάλλον την είδε νόμιμος και βάζει μόνο free (εκτός από το miniXP)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα