Προς το περιεχόμενο

macs fan condrol

Fouls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μπορεί κάποιος να m πάει αν είναι φυσιολογικό αυτό εδώ? δουλεύει συνεχεια 2100 rpm

και βαριά χρήση να γίνει ανεβαίνει η θερμοκρασία στον 61 βαθμούς

1427792913.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η apple εχει δωσει προτεραιοτητα στην αθορυβη λειτουργια και οχι στις θερμοκρασιες ωστε να ειναι πιο ανετο το μηχανημα στα ποδια του χρηστη και γενικοτερα να μην ζοριζεται το μηχανημα.

Οποτε, μπορεις χειροκινητα να ορισεις υψηλοτερες στροφες.

αυτό που με κάνει εντύπωση είναι ότι δουλεύει στης 2155 rpm και είναι 27 βαθμούς και όταν φτάνει 68 βαθμούς τα rpm μένουν τα ίδια

εγω το βλεπω φισιολογικο. δεν ξερω αν οντως ετσι πρεπει να δουλευει αλλα και στο δικο μου συνηθως κατα τους 75 -80 αρχιζει και τα χωνει, και δεν παει παλι full rpm. εγω το βαζω φουλ για να πεσει στους 70.

Οι υψηλες θερμοκρασιες γενικοτερα δεν κανουν καλο στην μακροζωια του μηχανηματος.

Επισης, μπορει να σε ενοχλει οταν το ακουμπας στα ποδια σου οταν ανεβαζει θερμοκρασιες. Σε ενοχλει λοιπον στα ποδια σου οταν ειναι στους 68 βαθμους;

Εγώ έχω σκάσει 300 ευρώ να αλλάξω κάρτα γραφικών σε imac late 2009 i5 ati 4850 512 απο το istat menus ανέβαζε η κάρτα θερμοκρασία και οι στροφές στα cooler δεν ανέβηκαν ποτέ . Τ'ωρα το macs fan control δεν το ξέρω αλλά απο τότε που την έπαθα δεν ξαναέβαλα τετοιες σαχλαμαρες προγράμματα.

Λογικά ναι. Το μηχάνημα έχει sensor και θα ανεβάσει στροφές όταν χρειαστεί. Κι εμένα δεν πήγε ποτέ το μυαλό μου οτι θα την πάθω έτσι μέχρι που επισκέφθηκα την iSystem για ένα μπουγιουρντί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...