Προς το περιεχόμενο

iphone 5s ή 6/6plus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα , θα ήθελα την βοήθειά σας για να επιλέξω.

Ήμουν παλιά κάτοχος του iphone 4 και πολύ ευχαριστημένος. Ήρθε ο καιρός να ξαναγυρίσω στην apple και θέλω να μου πείτε ποιο από τα iphone του τίτλου θεωρείτε ότι θα είναι πιο αξιόλογο από πλευρά διαφόρων bugs που κατά καιρούς διαβάζουμε.

Έχω ακούσει για διάφορα προβλήματα με την μπαταρία του 5s μετά από τις τελευταίες αναβαθμίσεις πχ. 

Το κινητό το θέλω για επαγγελματικό τηλέφωνο όπου θα έχω push mail από 3 λογαριασμούς , ανοιχτά δεδομένα συνεχώς και 2 ώρες περίπου κλήσεις την ημέρα. Το απαιτητό είναι να μπορεί να βγάλει την ημέρα χωρίς φόρτιση. 

Κάθε γνώμη καλοδεχούμενη :)

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Αστο φιλε και γω κατοχος iphone ειμαι αλλα κανενα δεν θα σε ικανοποιησει για τις απαιτησεις σου εκτος αν παρεισ power bank ή αλλαξεις μαρκα.....μια πολυ καλη λυση ειναι το note 3....!!

Δημοσ.

Ψάχνω να βρω τι μέγεθος μπαταρίας έχει το 6+ αλλά δεν το βρίσκω. Ξέρει κανείς ; 

Δεν θα ήθελα να πάω σε android , τώρα έχω ένα s4 που με ταλαιπωρεί και την apple την εμπιστεύομαι πιο πολύ σε internet banking. Τώρα απλά κάνω tether στο τάμπλετ για αυτές τις δουλειές και το βρίσκω κουραστικό κ ενεργοβόρο. 

Μάλλον για το 6+ θα πάω από ότι βλέπω.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα , θα ήθελα την βοήθειά σας για να επιλέξω.

Ήμουν παλιά κάτοχος του iphone 4 και πολύ ευχαριστημένος. Ήρθε ο καιρός να ξαναγυρίσω στην apple και θέλω να μου πείτε ποιο από τα iphone του τίτλου θεωρείτε ότι θα είναι πιο αξιόλογο από πλευρά διαφόρων bugs που κατά καιρούς διαβάζουμε.

Έχω ακούσει για διάφορα προβλήματα με την μπαταρία του 5s μετά από τις τελευταίες αναβαθμίσεις πχ. 

Το κινητό το θέλω για επαγγελματικό τηλέφωνο όπου θα έχω push mail από 3 λογαριασμούς , ανοιχτά δεδομένα συνεχώς και 2 ώρες περίπου κλήσεις την ημέρα. Το απαιτητό είναι να μπορεί να βγάλει την ημέρα χωρίς φόρτιση. 

Κάθε γνώμη καλοδεχούμενη :)

Ευχαριστώ πολύ

iPhone 6 + mophie juice plus

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...