Προς το περιεχόμενο

[TV] Toshiba 50" LED Full HD @Public 399€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν τα Χριστούγεννα είχε ο Κώτσος την Toshiba 48L1433DG 399.

Δε συγκρίνετε η ποιότητα εικόνας με άλλες αλλά για 400 ευρώ είναι καλή επιλογή για πολλές ίντσες.

Δημοσ.

θελω για το δωματιο μια τηλεοραση αξιζει αυτη η να παω σε  Τηλεόραση Samsung UE40H6200AW 40 Smart 3D h σε Τηλεόραση Sony KDL-40W605B 40" Smart LED Full ,το σμαρτ και το 3d δεν με ενδιαφερει οριο τα 400€ ειχα μια lg 42 5200 που ημουν ευχαριστημενος αλλα την εδωσα για κατι καλυτερο( θελω να πιστευω)

Δημοσ.

θελω για το δωματιο μια τηλεοραση αξιζει αυτη η να παω σε  [/size]Τηλεόραση Samsung UE40H6200AW 40 Smart 3D h σε Τηλεόραση Sony KDL-40W605B 40" Smart LED Full ,το σμαρτ και το 3d δεν με ενδιαφερει οριο τα 400€ ειχα μια lg 42 5200 που ημουν ευχαριστημενος αλλα την εδωσα για κατι καλυτερο( θελω να πιστευω)

Πάρε μια Samsung 6200 στα 393 αλλά δεν νομίζω ότι είναι το σωστό τοπικ

Δημοσ.

εχω απο το παμπλικ και 10% εκπτωση μεχρι τελος της μερας δεν προλαβα αυτη TV SAMSUNG 40", UE40HU6900, Smart TV, LED , ULTRA HD, 200 HZ την εδινε 500 και με την εκπτωση πηγαινε 450.

ναι εχεις δικαιο ειμαι σε λαθος section αλλα επειδη με πιεζει ο χρονος αναφερθηκα εδω που εχει περισσοτερη κινηση.ευχαριστω παντως

Δημοσ.

Εγώ ήθελα να ρωτήσω το εξής:

Δύο χρόνια έχει εγγύηση αντιπροσωπίας και άλλα πέντε έξτρα ?

Δηλάδή σύνολο ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ...???

Δημοσ.

Αν και η πενταετής εγγυήση public ειναι ανεξάρτητη απο την εγγύση αντιπροσωπείας..

Λογικά θα ξεκινάνε να μετράνε 5 χρόνια απο την ημέρα αγοράς

Ουσιαστικά στα 2 πρώτα χρόνια θα χεις κατι σαν διπλή εγγύηση!

Δημοσ.

Δεν το διευκρινίζουν..Αλλά όταν λέει επέκταση εγγύησης για 5 χρόνια έπρεπε να είναι για 5 χρόνια επιπλέον.

http://www.public.gr/safety-net/

Βλέπω πχ στα smartphones έχει δυο έτη..Απο τη στιγμή που τα πιο πολλά smartphones έχουν ήδη 2 έτη δε θα είχε νόημα να προσφέρουν την επέκταση..

Φοβάμαι πάντως οτι μιλούν για την συνολική εγγύηση.

Δημοσ.

οταν τους πηρα τηλεφωνο μου ειπαν ειναι τα δυο της αντιπροσωπειας + 5 τα δικα τους συνολο 7.

το θεμα ειναι τι γινεται αμα χαλασει στην τριετια θα το δεχτουνε η θα πουνε δε σας καλυπτει η εγγυηση λογω υγρασιας

Δημοσ.

Δεν το διευκρινίζουν..Αλλά όταν λέει επέκταση εγγύησης για 5 χρόνια έπρεπε να είναι για 5 χρόνια επιπλέον.

http://www.public.gr/safety-net/

Βλέπω πχ στα smartphones έχει δυο έτη..Απο τη στιγμή που τα πιο πολλά smartphones έχουν ήδη 2 έτη δε θα είχε νόημα να προσφέρουν την επέκταση..

Φοβάμαι πάντως οτι μιλούν για την συνολική εγγύηση.

5ετης δικια τους εγγυηση απο την ημερα αγορας οχι δεν παει 7 γιατι προσφερουν καποιες παραπανω υπηρεσιες και τα πρωτα 2 χρονια οπως προιον προσωρινης αντικαταστασης. Στα smartphone καλυπτουν το σπασιμο οθονης για 2 χρονια ουσιαστικα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...