mike299 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Πριν λίγες μέρες παρατήρησα ότι για άγνωστο λόγο, η GPU (ASUS GTX 580 direct CU-II) λειτουργεί στο 94% χωρίς αιτία. Αυτό συμβαίνει μετά από 15 περίπου λεπτά από την είσοδο στα windows. Μέχρι εκείνη την στιγμή είναι στο 0% και χωρίς να ανοίξω καμία εφαρμογή. Κατέβασα το process explorer και δεν μου εμφανίζει τίποτα που να χρησιμοποιεί GPU. Εντωμεταξύ την ίδια στιγμή η CPU κυμαίνεται στο 0-1% Έκανα έλεγχο για ιούς με eset online scanner και Malwarebytes Anti-Malware χωρίς να βρουν κάτι. Καθάρισα τον driver με DDU και εγκατέστησα τον τελευταίο χωρίς καμία αλλαγή. Ότι βοήθεια ευπρόσδεκτη γιατί είμαι στο σημείο που πρέπει να κάνω restart κάθε 20 λεπτά καθότι τα FPS στα παιχνίδια πέφτουν στα τάρταρα.
IceFrog Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δεν μου ακουγεται σαν ιος. Εχω να δω ιο που χρησιμοποιει gpu αρκετο καιρο. Δοκιμασε να βαλεις προηγουμενη εκδοση απο τους οδηγους της καρτας.
Ailuros Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δεν μου ακουγεται σαν ιος. Εχω να δω ιο που χρησιμοποιει gpu αρκετο καιρο. Δοκιμασε να βαλεις προηγουμενη εκδοση απο τους οδηγους της καρτας. Και μένα για οδηγό μου ακούγεται ή και κάποια τρίτη εφαρμογή που πιθανόν να είχε χρησιμοποιήσει για υπερχρονισμό.
TheELF Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Κυκλοφόρησε τώρα τελευταία ένας bitcoin miner που ανεβάζει την gpu,δεν φαίνεται στο process explorer σαν να δουλεύει την gpu και ούτε φαίνεται σαν ιός,μάλλον επειδή περνάει σαν «επιλογή» με κάποιο παιχνίδι από τον θείο. (αλλά και το τελευταίο utorrent έχει bitcoin miner) Ρίξε μια ματιά εδώ,μπορεί να εμφανιστεί με διάφορα ονόματα αλλά το reversed στην διαδρομή φακέλου φαίνεται να υπάρχει πάντα. Μπορείς με το πρόγραμμα everything να ψάξεις για τέτοιο φάκελο. https://steamcommunity.com/discussions/forum/1/35221584425122691/?l=greek 3
mike299 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Τελικά βρέθηκε ο υπεύθυνος. ήταν το αρχείο steam.exe στο φάκελο \Users\user\AppData\Roaming\fltk.org\CODEXi\ Διέγραψα τον φάκελο, καθώς και τις εγγραφές σε μητρωo και system32\tasks και δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί. Καλά να πάθω πάντως, μετά από 1+ χρόνο μακριά από τον θειο και την πάτησα σαν noob @ELF σε ευχαριστώ ιδιαίτερα καθότι το δικό σου post με κατεύθυνε στην σωστή πορεία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα