tsetsekos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Kαλήμερα παιδιά και συγχαρητήρια για το forum πριν κάτι ήμερες αγόρασα μια μητρική κάρτα τις GIGABYTE GA-B85M-D3H και έχω τα εξής προβλήματα. 1:Oταν τερματίζω το pc η κάρτα δικτύου και το ποντίκι παραμένουν ανοιχτά 2: Oταν ανοίγω το pc το ποντίκι κολλάει και η κάρτα δικτύου δεν δουλεύει δεν πιάνει καθόλου σήμα.
k_skidrow Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 εχεις κανει εγκατασταση ολους τους drivers της μητρικης σου;
tsetsekos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 καλήμερα τα έχω κάνει όλα το ποντίκι δεν είχε driver. να περιγράψω το μηχάνημα. cpu i5 4690k,τροφοδοτικό cooler master g650m,8g ram.όταν τερματίζω τον υπολογιστή μου κρατάνε ρεύμα η θύρες usb .
k_skidrow Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 αν εννοεις οτι οταν κανεις τερματισμο καποια φωτακια που μπορει να εχει το ποντικι σου πανω παραμενουν ανοιχτα ειναι απολυτως φυσιολογικο. τωρα για την καρτα δικτυου που λες οτι παραμενει ανοιχτη δεν το καταλαβαινω.
tsetsekos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 θέλω να πω ότι η πίσω θύρες έχουν μονίμως ρεύμα ακόμα και όταν κλείνω το pc. και όταν τον ανοίγω δεν βλέπει το ποντίκι και κολλάει στην επιφάνεια εργασίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα