Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Storm και alldaynews  σας παρακαλώ να πάτε στο ανάλογο thread να συνεχίσετε ,έχω 3 σακούλες ποπ κόρν ακόμα δεν θα μου την κάνετε χαλάστρα εσείς..

• Like 4
Δημοσ.

Storm και alldaynews  σας παρακαλώ να πάτε στο ανάλογο thread να συνεχίσετε ,έχω 3 σακούλες ποπ κόρν ακόμα δεν θα μου την κάνετε χαλάστρα εσείς..

OK και μια από μένα...

images?q=tbn:ANd9GcT-HOO_M2-u0pQb79zL80b

• Like 4
Δημοσ.

Τον Intel να πάρει είναι καλύτερος :devil:

Ποιον intel καλέ?

Τον 4100 να πάρει :devil:, να τα παίζει όλα τάπα κι άμα λάχει streamάρει κιόλας.

• Like 1
Δημοσ.

IceFrog έχεις δίκιο, η ισορροπία είναι το παν σε ένα gaming σύστημα. Whitefanged, 4100 ftw :D.

Μια χαρα ειναι ο 4300, απλα δεν θα το αποκαλουσα αναβαθμιση απο αυτο που ειδη εχει τωρα. Και δεν υπαρχει και λογος να παρει κατι δυνατοτερο, ειτε αυτο ειναι 8320 ειτε ι5, αφου η καρτα θα τον κοβει ετσι και αλλιως. Οποτε θα σημφωνησω με την ισορροπια.

Το να παρει κανεις κακη/μετρια καρτα και πολυ καλο επεξεργαστη, ειναι λογικο μονο σε ενα σεναριο. Δηλαδη μονο αν καποιος παιζει ΜΜΟ που σχεδον κανενα δεν εχει απαιτησεις απο γραφικα. Με οτι καρτα και να βαλεις, αρκει να ειναι καμια 5850/5870 και πανω η στην χειροτερη καμμια 4870 (50fps στο ΑΙΟΝ btw) , δεν θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα.

PS: Ειχα εναν γνωστο στο ΑΙΟΝ πριν σταματησω, το παιδι ειχε παρει ενα alienware με τον 4960χ νομιζω (η μπορει να ηταν και ο 5960χ) και ειχε μεσα tri sli gtx 980's, και επαιζε μονο ΑΙΟΝ και εκανε streaming. Και μετα μας ελεγε για το ποσο καλο συστημα εχει και κουραφεξαλα. Ενω ενας αλλος ειχε εναν 4790κ με μια gtx 750ti και εβγαζε τα ιδια fps ΚΑΙ με λιγοτερα fps drops. Οτι ναναι δηλαδη. ~food for thought

• Like 4
Δημοσ.

Πραγματικα παιδια,το παιδι ηθελε να δει απο κοντα και 9 σελιδες τωρα διαβαζω μονο VS τιποτα αλλο,το βλεπω για flame post παλι να γινετε,πραγματικα ολοι ειδημων ειναι εδω μεσα.

Δημοσ.

Πω πω να έχει πάρει κάποιος κανέναν 9590 και να πάει να δεί αυτό......

attachicon.gifgtav_vhigh_cpu.png

Μα αν ισχύει αυτό η λογική αντίδραση δεν είναι να κατηγορήσουμε εκείνους που έχουν AMD. Είναι να κατηγορήσουμε τους devs που για να παίξει καλούτσικα ένα παιχνίδια χρειάζεσαι 200€ (Intel 4430) CPU και 380€ κάρτα γραφικών (970 oc), σύνολο δηλαδή 580€ σε σχετικά χαμηλή ανάλυση 1920x1080.

Είμαι από τους πρώτους που λέμε ότι δεν κάνουμε δικαστήριο και σημασία έχει το αποτέλεσμα, αλλά αυτό είναι τρελό.

• Like 1
Δημοσ.

Χθες βράδυ battlefield online 1920Χ1080 60 fps και τα μυαλά στα κάγκελα!!!!!!! :devil:  :devil:  :devil: 8370 μάνα μου να βρεις την υγεια σου.Πυρήνες θές έχει Ghz θές έχει overclock θέλεις έχει και τι δεν έχει.Ουτε το ΑΜΑΝ teleshoping δεν έχει τόσα μάνα μου

Και δεν κυκλοφορεί και συχνά στην πιάτσα.

• Like 4
Δημοσ.

Και ξανά τα ίδια διαβάζω και δω.

amd vs intel.

ανάθεμα και αν κάποιος έχει μπει στον κόπο να σκεφτεί Ποια εφαρμογή για την x δουλειά θα δουλεύει - συνεργάζεται καλύτερα με τον υπολογιστή του.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...