Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι καταλαβα τ εννοεις δεν ασχολουμε με τετοιου ιδους παιχνιδια εγω nfs ,call of duty ,bf ,medal of honor και τετοια ιδους παιχνιδια παιζω σε αυτα δενεχω δει να εχουν καποιο θεμα το sigle thread δεν με ενδιαφερει δεν ειμαι τοσο τον bench δλδ δεν με νοιαζει αν σε καποια bench single χανει, σε συνολικη αποψη πειστευω ειναι οτι χριαζετε καποιος μεσος χριστεις και καποιος gamer με χαμιλο χρηματικο ποσο στην διαθεση του

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι ειναι τοσο κακο να προτεινεις Intel επεξεργαστες..... Στο 90%περιπου των περιπτωσεων που πετυχαινα και πιο παλια στα νεα συστηματα,κυριως για Gaming PC,ελαχιστοι εως καθολου θα ασχολιουνταν με το Oc,αρα γιατι να πανε σε 8320-8350 και οχι σε ενα κλειδωμενο I5. Και παρολο που τωρα τα πραγματα ειναι καπως λογω των τιμων,και πιο παλια οταν ο φθηνοτερος i5 4440 κοστιζε 160 ευρω παλια τα ιδια γραφοντουσαν.

Θες να κανεις Oc αλλα δεν μπορεις να αγορασεις τον i5 4690k,πηγαινε σε FX εννοειται και εισαι κυριος και για oc και για παιχνιδια. Δεν θες να ασχοληθεις με Oc πηγαινε στον φθηνοτερο i5. Τοσο απλα ειναι τα πραγματα.

• Like 3
Δημοσ.

οχι δεν μπλεχτηκα το περιμενα οτι θα γινει κατι τετοιο καποια στιγμη :P ειχα διαβασει αρκετα για τους amd και ειδα πολα σε video απλα δεν ειχε πεσει καποιος στα χερια μου για να δω τι γινετε....εγω αυτο που πειστευω ειναι:οτι η ιντελ ειναι ποιο μπροστα σε τεχνολογια γιαυτο πουλαει οσο θελει...δεν ξερω για την amd αν εχει καποιον ασο στο μανικη της η απλα προσπαθει να εξαντλισει καθε τι που μπορει απο τους 32νμ και μετα να κυκλοφορισει κατι νεο για λογους μαρκετινκ ...αυτο που ξερω και εχω δει εγω ειναι πως για χαμιλα buget ο amd εχει την πρωτια ακομα και σε ποιο μεσεα buget .....απλα επιδι ολος ο ντορος γινετε για το gaming τα 2-4 fps που μπορει να παρει καποιος με εναν ι5 υποθετικα(αναλογα το παιχνιδι και αναλιση γιατι οσο ποιο μικρη ειναι τοσο μεγαλητερη η διαφορα ) μιλοντας απο εναν 50 ευρο ποιο φθινο amd 8320 το 50ευρο αν παει σε καρτα γραφεικων που ειναι ο κυριος παραγοντας τα αποτελεσματα ειναι ποιο θεμαματικα ....ενιμεροτικα ειχα εναν ι5 3470 και τωρα εχω εναν g2030  η διαφορα για εμενα στο παιχνιδι καμια οτι επεζα πριν παιζω και τωρα με την ιδια ευκολια με την 650 που ειναι και δυο χρονων καρτα στα καινουρια παιχνιδια οντως εχει θεμα ο g2030 π.χ call of duty advance

Αρχηγέ μου:

Επειδή το χέσαμε με τη θεωρία και το versus, σου προτείνω κάτι ουσιαστικό IMHO πριν κλειδωθεί το thread.

Μην πάρεις ούτε τον 6300, ούτε κάποιον i3 εφόσον έχεις ήδη τον g2030. Τζάμπα λεφτά θα δώσεις και θα τα κλαις αργότερα. Δεν έχει νόημα να πας από μια low end cpu σε μια...λιγότερο low end. Στην περίπτωσή σου δεν έχει καμία απολύτως σημασία το ποιος αποδίδει 2-3 fps παραπάνω.

Αν πραγματικά θες να επενδύσεις, τσίμπα τουλάχιστον έναν 8320/i5. Όχι γιατί θα δεις άμεση διαφορά στις επιδόσεις, αλλά γιατί οι συγκεκριμένοι επεξεργαστές είναι περισσότερο future proof. Αν δε σου φτάνουν τα γκαφρά, ε, απλά περίμενε λίγο ακόμα. Που ξέρεις, μπορεί να γίνει και κανένα price drop ως τότε και να βρεις 8320 σε προ Χριστουγέννων τιμή.

EDIT:

Μη σου πω μείνε με τον g2030, αντικατέστησε την 650 με μια 260x ή ίσως 750 ti και δες για ολική αναβάθμιση cpu/πλατφόρμας σε κανένα χρόνο από τώρα.

• Like 1
Δημοσ.

οντως οταν ειχανε απο 160 ευρο οι ι5 λεγανε για καποιον που δεν κανει oc αλλα τωρα το 50ρικο για καποιον που δεν του περισευουνε θα παει σε καποιο αλλο εξαρτιμα πχ 1tb σκλυρο

Αρχηγέ μου:

Επειδή το χέσαμε με τη θεωρία και το versus, σου προτείνω κάτι ουσιαστικό IMHO πριν κλειδωθεί το thread.

Μην πάρεις ούτε τον 6300, ούτε κάποιον i3 εφόσον έχεις ήδη τον g2030. Τζάμπα λεφτά θα δώσεις και θα τα κλαις αργότερα. Δεν έχει νόημα να πας από μια low end cpu σε μια...λιγότερο low end. Στην περίπτωσή σου δεν έχει καμία απολύτως σημασία το ποιος αποδίδει 2-3 fps παραπάνω.

Αν πραγματικά θες να επενδύσεις, τσίμπα τουλάχιστον έναν 8320/i5. Όχι γιατί θα δεις άμεση διαφορά στις επιδόσεις, αλλά γιατί οι συγκεκριμένοι επεξεργαστές είναι περισσότερο future proof. Αν δε σου φτάνουν τα γκαφρά, ε, απλά περίμενε λίγο ακόμα. Που ξέρεις, μπορεί να γίνει και κανένα price drop ως τότε και να βρεις 8320 σε προ Χριστουγέννων τιμή.

η για 6300 η για 8320 ειμαι

εκτος απο χρονιζμο αν δεν κανω λαθος 8320/8350/8370 το ιδιο δεν ειναι?

θελω και μιτρικη γιατι ειναι σατα2 και ο σσδ σατα3 cpu καλα ηταν μεχρι τωρα αλλα σε call od duty advance βγαζει μηνυμα για την cpu και βαραει 100ρια  :-D

Δημοσ.

6300 να πάρεις που έχει 110 ευρώ και είναι και 95w. Eίναι η καλύτερη περίπτωση budget gaming (και όχι μόνο) cpu στα 100-110 ευρώ price range. 
Ρίξε την διαφορά στην gpu, και άσε τους να λένε. Αν θες να είσαι εσύ ο κερδισμένος.

Best gaming cpu's - April 2015 update

Best Gaming CPU for $100: Honorable Mention AMD FX-6300  - Budget Multi-Core Gaming Alternative

The FX-6300 fares well in gaming tests, presumably thanks to better multi-core utilization and optimization for AMD's architecture over time. While Intel's Core i3-4160 offers slightly more performance in your favorite titles, you'll have a difficult time telling the difference. Meanwhile, the FX-6300 costs less, sports an unlocked ratio multiplier and features six integer cores that improve performance in threaded desktop applications.

Aϊντε γειά.

Δημοσ.

η για 6300 η για 8320 ειμαι

6300 να πάρεις που έχει 110 ευρώ και είναι και 95w. Eίναι η καλύτερη περίπτωση budget gaming (και όχι μόνο) cpu στα 100-110 ευρώ price range. 

Ρίξε την διαφορά στην gpu, και άσε τους να λένε. Αν θες να είσαι εσύ ο κερδισμένος.

Best Gaming CPU for $100: Honorable Mention AMD FX-6300  - Budget Multi-Core Gaming Alternative

The FX-6300 fares well in gaming tests, presumably thanks to better multi-core utilization and optimization for AMD's architecture over time. While Intel's Core i3-4160 offers slightly more performance in your favorite titles, you'll have a difficult time telling the difference. Meanwhile, the FX-6300 costs less, sports an unlocked ratio multiplier and features six integer cores that improve performance in threaded desktop applications.

Aϊντε γειά.

Να πάρεις 6300, στο λέει ο άνθρωπος που τον επέλεξε.

Ώχ συγγνώμη λάθος, 8320 πήρε.

Αν παίζεις πιο πολύ single player κάνε οικονομία το (περίπου) 90άρι της διαφoράς από 8320

σε 4300 ή Athlon 860k και ρίξτο σε gpu. Και οι τρεις casual gaming επεξεργαστές είναι με τον

6300 να έχει παραπάνω (άχρηστο για σένα) multitasking. Ή μείνε όπως είσαι με τον Pentium

και τα σπρώχνεις αργότερα για πιο βαρβάτο σύστημα.

• Like 1
Δημοσ.

cpu καλα ηταν μεχρι τωρα αλλα σε call od duty advance βγαζει μηνυμα για την cpu και βαραει 100ρια  :-D

Για το cod aw βγάλανε ενημέρωση το νοέμβρη για να παίζει και σε dual.

Περίπου ίδια δυνατή cpu έχω,δες εδώ βίντεο

100άρια πρέπει να βαράει ένας επεξεργαστής (εκτός και αν λες θερμοκρασία) θες κάθε σου ευρό να μετατρέπεται σε εργασία και όχι σε ποσοστά που θα είναι idle.

Δημοσ.

Aϊντε γειά.

Δες ομως τι προτεινει αυτο το αρθρο στα 120$ :P

Δημοσ.

Για το cod aw βγάλανε ενημέρωση το νοέμβρη για να παίζει και σε dual.

Περίπου ίδια δυνατή cpu έχω,δες εδώ βίντεο

100άρια πρέπει να βαράει ένας επεξεργαστής (εκτός και αν λες θερμοκρασία) θες κάθε σου ευρό να μετατρέπεται σε εργασία και όχι σε ποσοστά που θα είναι idle.

Αν μας ελεγες και τι αναλυση τρεχεις το παιχνιδι..

Δημοσ.

Αν μας ελεγες και τι αναλυση τρεχεις το παιχνιδι..

Τα νήματα και το αν θα τρέξει ή όχι το παιχνίδι δεν αλλάζουν με την ανάλυση.

Η ποιότητα των γραφικών ναι,θα επηρεάσουν την ανάλυση με την οποία θα μπορείς να παίζεις(στα ίδια fps) .

Δημοσ.

να πω και εγω τον πονο μου χαχαχα,τι fx να παρω μπας και μπορεσει να οδηγησει το cross se 280x?γτ τωρα τα βρισκει δυσκολα ο 6300 (4.6 clock)

Δημοσ.

να πω και εγω τον πονο μου χαχαχα,τι fx να παρω μπας και μπορεσει να οδηγησει το cross se 280x?γτ τωρα τα βρισκει δυσκολα ο 6300 (4.6 clock)

8320 προφανως,που γλυτωνεις χρηματα αν και θα σου προτεινα να αλλαζες πρωτα το Monitor αν ισχυει αυτο της υπογραφης. Κριμα ειναι να κοστιζει ακριβοτερα η ψυξη του επεξεργαστη απο  την οθονη :P

Δημοσ.

Τώρα 150 κοστίζει μόνο ο επεξεργαστής σε κάποια σκρουτζoμάγαζα. Η "street price" του κυμαίνεται γύρω στα 170 ευρώ. Αν θες και ψύκτρα (που θες, αφήστε τα σάπια), πας κοντά στη 200άρα. Έχεις ήδη μπει σε άλλη κατηγορία τιμών, δεν μιλάς πλέον για budget build. Γιατί λοιπόν να μην πάρεις i5 για 20 ευρώ παραπάνω; Τι κάνει πια τόσο δελεαστική την πρόταση της AMD;

Δεν χρειάζεσαι ψύκτρα στους FX83xx. Η ψύξη είναι επαρκής και η φασαρία σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Σε FX6300 ίσως χρειάζεται, αλλά όχι πάλι απαραιτήτως. Στον FX6300 δεν έχει καν Heatpipes.

Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι ειναι τοσο κακο να προτεινεις Intel επεξεργαστες..... Στο 90%περιπου των περιπτωσεων που πετυχαινα και πιο παλια στα νεα συστηματα,κυριως για Gaming PC,ελαχιστοι εως καθολου θα ασχολιουνταν με το Oc,αρα γιατι να πανε σε 8320-8350 και οχι σε ενα κλειδωμενο I5. Και παρολο που τωρα τα πραγματα ειναι καπως λογω των τιμων,και πιο παλια οταν ο φθηνοτερος i5 4440 κοστιζε 160 ευρω παλια τα ιδια γραφοντουσαν.

Θες να κανεις Oc αλλα δεν μπορεις να αγορασεις τον i5 4690k,πηγαινε σε FX εννοειται και εισαι κυριος και για oc και για παιχνιδια. Δεν θες να ασχοληθεις με Oc πηγαινε στον φθηνοτερο i5. Τοσο απλα ειναι τα πραγματα.

Εγώ συνήθως Intel προτείνω για διάφορους λόγους.

Ένας από αυτούς είναι η κάρτα γραφικών. Σου τυχαίνει βλάβη παίζεις με την ενσωματωμένη του CPU.

Intel i5 και πάνω όμως, όχι i3.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...