Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδω μερικοι δεν εχουν καταλαβη σε ποια τεχνολογια ειναι η amd σε νανομετρα σε σχεση με την intel και αντη να δουν οτι και ακομα και με τετοια διαφορα σε αρκετα πραγματα η amd κοντραρη χαλαρα την intel πανηγυριζουν για το single core perfomance και για κατι αλλα χαζουλικα benches για να νιώσουν το e-penis τους μεγαλύτερο.

'Oντως ο εξαπύρηνος της amd κοντράρει στα ίσα τον διπύρηνο i3.H ανεβασμένη τιμή του i3 οφείλεται στο οτι είναι τεχνολογικά ανώτεροι η πυρήνες της intel αλλα και πάλι δέν δικαιολογείτε η τιμή τους.

• Like 1
  • Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

N3k21

Αν αναφέρεσαι σε εμένα, εγώ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΑ ποτέ FX 83xx με i5 σε απευθείας συγκριση για επιλογή μεταξύ των δύο σε νέο σύστημα. Μιλησα για FX 6300 vs i3 που έχουν ιδια τιμή, και αναφέρθηκα σε άτομα που λένε "παρε i3 αντι για FX6300". Ιδια λεφτά έχουν. Οκ?

Ξέρω τώρα θα μου πείτε για upgrade path, αλλά αυτό σημαίνει ότι θα πάρεις ι3 και πιθανώς μετά από μήνες θα πάρεις κάτι ταχύτερο, κάτι που κάνει το κόστος να μην είναι πλέον συγκρίσιμο, γιατί με τον FX 6300 το πιθανότερο είναι να σε βγάλει αρκετά ώστε να αλλάξεις cpu μαζί με την πλατφόρμα. Αν ισχύσει το ίδιο και στην περίπτωση του i3 (δηλαδή να αλλάξεις cpu όταν έρθουν οι skylake) τότε το κόστος ναι μεν είναι συγκρίσιμο, αλλά όχι οι επιδόσεις. Στα games εξαρτάται, αλλά οι διαφορές θα είναι μικρές έτσι κι αλλιως. Σε εφαρμογές ο FX θα είναι ταχύτερος στις περισσότερες εξ αυτών διότι είναι multithreaded.

http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2068221/dispelling-myths-surrounding-amd-intel.html

Δημοσ.

απλα παιρνεις εξ αρχης ι5 +z97 και τελειωνει η υποθεση

δωσε μου τα λεφτα εσυ που δεν εχω για να παρω ι5 και ζ97 μητρικη κυριε εξυπνε.

το θεμα ειναι να φτιαξεις οτι καλυτερο μπορεις με τα λεφτα που διαθέτης.

στις οικονομικες προτασης πας σε 6300 που να χτυπας τον πωπο σου κατω.

εκτος αν εισαι τοσο με παρωπίδες και δεν ξερεις και πας και παρεις κανα ι3.

• Like 1
Δημοσ.

εδω μερικοι δεν εχουν καταλαβη σε ποια τεχνολογια ειναι η amd σε νανομετρα σε σχεση με την intel και αντη να δουν οτι και ακομα και με τετοια διαφορα σε αρκετα πραγματα η amd κοντραρη χαλαρα την intel πανηγυριζουν για το single core perfomance και για κατι αλλα χαζουλικα benches για να νιώσουν το e-penis τους μεγαλύτερο.

Φίλε μου:

Η AMD πάντα κόντραρε στα ίσα την Intel ειδικά όσον αφορά το value for money των επεξεργαστών της, ενώ αργότερα, όταν κυκλοφόρησε τον πρώτο Athlon, πήρε και την πρωτιά στις επιδόσεις. Μια πρωτιά που διατήρησε για περίπου 8 χρόνια. Ήταν η πρώτη εταιρεία που έσπασε το φράγμα του 1 Ghz, που κυκλοφόρησε 64 bit consumer επεξεργαστή και πραγματικό multicore design.

Επίσης πολεμήθηκε αβέρτα από φανμπόηδες και καρτέλ. Πρόσφατα βγήκαν στη φόρα στοιχεία για "στημένα" από την Intel benchmarks και "κάτω απ' το τραπέζι" μονοπωλιακές συμφωνίες με ΟΕΜs.

Όμως, για να λέμε τα σύκα - σύκα και τη σκάφη - σκάφη, έχει κάνει και ουκ ολίγες μαρκετινίστικες μ@λ@κίες. Εν προκειμένω, αυτό που γράφεις για τα νανόμετρα είναι άστοχο για αρκετούς λόγους. Εξηγούμαι:

1) Όπως ισχύει και για τις συχνότητες λειτουργίας, δεν μπορείς να συγκρίνεις δύο εντελώς διαφορετικές αρχιτεκτονικές βάσει της λιθογραφικής μεθόδου κατασκευής των επεξεργαστών.

2) Τα 32 nm πρακτικά έχουν λειτουργήσει υπέρ της AMD στους Bulldozer/Piledriver, επιτρέποντας την παροχή υψηλού voltage και κατά συνέπεια τον υψηλό χρονισμό. Διότι χωρίς υψηλούς χρονισμούς (και turbo core) οι επεξεργαστές της AMD θα έπασχαν στο per core performance. Χοντρικά τα γράφω αυτά, σίγουρα δεν είναι και για επιστημονικό paper, με πιάνεις όμως πιστεύω.

3) Θεωρητικά πάντα, ένας επεξεργαστής κατασκευασμένος σε π.χ. σε 90nm SOI, θα μπορούσε να είναι ταχύτερος/αποδοτικότερος από κάποιον άλλο σε 65nm. Αυτό πάντα ίσχυε. Εξαρτάται από το τι θες να κάνεις με το εκάστοτε design, σε τι TDP στοχεύεις και πόσο "χώρο" έχεις στη διάθεσή σου για να στήσεις τη CPU. Για παράδειγμα, ένας Athlon 64 x2 στα 90nm ήταν γρηγορότερος από κάποιο Pentium 4/D στα 65nm. Μια βελτιωμένη λιθογραφική μέθοδος λοιπόν σίγουρα συμβάλει στην αύξηση των επιδόσεων, αλλά όχι περισσότερο από την αρχιτεκτονική αυτή καθαυτή. Δες τι κάνει η Intel με τα "tics" και "tocs" επίσης. Δεν αυξάνονται οπωσδήποτε οι επιδόσεις με κάθε refresh, απλά οι επεξεργαστές γίνονται λιγότερο ενεργοβόροι και εκλύουν λιγότερη θερμότητα. 

EDIT:

@Formation:

Γενικότερα τα έγραψα, επειδή θεώρησα πως καταλήγουμε σε ατέρμονο versus σχετικά με τις επιδόσεις, ενώ στην πραγματικότητα το vfm είναι σημαντικότερη παράμετρος αγοράς IMHO.

Από εκεί και πέρα σεβαστή η άποψή σου, προσωπικά δεν είμαι εναντίον της χρήσης του 6300 σε budget gaming συστήματα, παρότι βέβαια θεωρώ πως και οι ισχυρισμοί του Whitefanged είναι απολύτως λογικοί και έχουν βάση στην πραγματικότητα. Στο φινάλε καταθέτουμε όλοι την άποψή μας και όποιος διαβάζει το thread καταλήγει στο τι είναι καλύτερο γι' αυτόν βάσει των οικονομικών δυνατοτήτων του.

• Like 2
Δημοσ.

Φίλε μου:

Η AMD πάντα κόντραρε στα ίσα την Intel ειδικά όσον αφορά το value for money των επεξεργαστών της, ενώ αργότερα, όταν κυκλοφόρησε τον πρώτο Athlon, πήρε και την πρωτιά στις επιδόσεις. Μια πρωτιά που διατήρησε για περίπου 8 χρόνια. Ήταν η πρώτη εταιρεία που έσπασε το φράγμα του 1 Ghz, που κυκλοφόρησε 64 bit consumer επεξεργαστή και πραγματικό multicore design.

Επίσης πολεμήθηκε αβέρτα από φανμπόηδες και καρτέλ. Πρόσφατα βγήκαν στη φόρα στοιχεία για "στημένα" από την Intel benchmarks και "κάτω απ' το τραπέζι" μονοπωλιακές συμφωνίες με ΟΕΜs.

Όμως, για να λέμε τα σύκα - σύκα και τη σκάφη - σκάφη, έχει κάνει και ουκ ολίγες μαρκετινίστικες μ@λ@κίες. Εν προκειμένω, αυτό που γράφεις για τα νανόμετρα είναι άστοχο για αρκετούς λόγους. Εξηγούμαι:

1) Όπως ισχύει και για τις συχνότητες λειτουργίας, δεν μπορείς να συγκρίνεις δύο εντελώς διαφορετικές αρχιτεκτονικές βάσει της λιθογραφικής μεθόδου κατασκευής των επεξεργαστών.

2) Τα 32 nm πρακτικά έχουν λειτουργήσει υπέρ της AMD στους Bulldozer/Piledriver, επιτρέποντας την παροχή υψηλού voltage και κατά συνέπεια τον υψηλό χρονισμό. Διότι χωρίς υψηλούς χρονισμούς (και turbo core) οι επεξεργαστές της AMD θα έπασχαν στο per core performance. Χοντρικά τα γράφω αυτά, σίγουρα δεν είναι και για επιστημονικό paper, με πιάνεις όμως πιστεύω.

3) Θεωρητικά πάντα, ένας επεξεργαστής κατασκευασμένος σε π.χ. σε 90nm SOI, θα μπορούσε να είναι ταχύτερος/αποδοτικότερος από κάποιον άλλο σε 65nm. Αυτό πάντα ίσχυε. Εξαρτάται από το τι θες να κάνεις με το εκάστοτε design, σε τι TDP στοχεύεις και πόσο "χώρο" έχεις στη διάθεσή σου για να στήσεις τη CPU. Για παράδειγμα, ένας Athlon 64 x2 στα 90nm ήταν γρηγορότερος από κάποιο Pentium 4/D στα 65nm. Μια βελτιωμένη λιθογραφική μέθοδος λοιπόν σίγουρα συμβάλει στην αύξηση των επιδόσεων, αλλά όχι περισσότερο από την αρχιτεκτονική αυτή καθαυτή. Δες τι κάνει η Intel με τα "tics" και "tocs" επίσης. Δεν αυξάνονται οπωσδήποτε οι επιδόσεις με κάθε refresh, απλά οι επεξεργαστές γίνονται λιγότερο ενεργοβόροι και εκλύουν λιγότερη θερμότητα. 

δεν κανω benchmarks ολοι μερα στο pc μου για να με ενδιαφερουν αριθμη και μετρισεις σε προγραματα που δεν θα χρησημοποιησο ποτε.ναι μπορει να χριαζεται καλυτερος επεξεργαστης σε καποια παιχνιδια οπως η ιντελ αλλα ουτε αυτα θα παιξω σε σουπερ ντουπερ 4κ αναλυση με 2 980gtx sli ti crossfire .κανενας μεσως χρηστης δεν τα χριαζεται αυτα.ναι αν εχεις τα λεφτα και θελεις να το παρεις και εγω μαζι σου.

ποσοι απο το φορουμ εχουν τα φραγκα να παρουν 4790κ 4670κ  και μια μητρικη ζ97 στα 150 ευρω με μια 980 νωμιζεις ;;;;;; πολυ λιγοι.

περισοτερη ειναι σε μπατζετ συστηματα που το 70 60 % να παρει εναν 6300 με καλυτερη καρτα και το 30 40 % εναν 4460 με χειροτερη καρτα.

Δημοσ.

δεν κανω benchmarks ολοι μερα στο pc μου για να με ενδιαφερουν αριθμη και μετρισεις σε προγραματα που δεν θα χρησημοποιησο ποτε.ναι μπορει να χριαζεται καλυτερος επεξεργαστης σε καποια παιχνιδια οπως η ιντελ αλλα ουτε αυτα θα παιξω σε σουπερ ντουπερ 4κ αναλυση με 2 980gtx sli ti crossfire .κανενας μεσως χρηστης δεν τα χριαζεται αυτα.ναι αν εχεις τα λεφτα και θελεις να το παρεις και εγω μαζι σου.

ποσοι απο το φορουμ εχουν τα φραγκα να παρουν 4790κ 4670κ  και μια μητρικη ζ97 στα 150 ευρω με μια 980 νωμιζεις ;;;;;; πολυ λιγοι.

περισοτερη ειναι σε μπατζετ συστηματα που το 70 60 % να παρει εναν 6300 με καλυτερη καρτα και το 30 40 % εναν 4460 με χειροτερη καρτα.

Δεκτά όλα τα παραπάνω! Άλλωστε κι εγώ σε budget σύστημα είμαι.

Απλά διευκρίνισα πως το ότι η AMD κοντράρει την Intel παρά την πεπαλαιωμένη λιθογραφική μέθοδο της, δεν αποτελεί τελικά κατόρθωμα, πόσο μάλλον κριτήριο επιλογής επεξεργαστή. 

Δημοσ.

@Formation:

Γενικότερα τα έγραψα, επειδή θεώρησα πως καταλήγουμε σε ατέρμονο versus σχετικά με τις επιδόσεις, ενώ στην πραγματικότητα το vfm είναι σημαντικότερη παράμετρος αγοράς IMHO.

Από εκεί και πέρα σεβαστή η άποψή σου, προσωπικά δεν είμαι εναντίον της χρήσης του 6300 σε budget gaming συστήματα, παρότι βέβαια θεωρώ πως και οι ισχυρισμοί του Whitefanged είναι απολύτως λογικοί και έχουν βάση στην πραγματικότητα. Στο φινάλε καταθέτουμε όλοι την άποψή μας και όποιος διαβάζει το thread καταλήγει στο τι είναι καλύτερο γι' αυτόν βάσει των οικονομικών δυνατοτήτων του.

Νο πρόμπλεμ. Εγώ θεωρώ ότι το άτομο που ανέφερες λέει πράγματα που δεν ισχύουν. Τι να κάνουμε τώρα;

Εγώ το είπα πιο πριν πάντως. Όποιος θέλει ας φέρει ένα σύστημα με i3 να το συγκρίνουμε με FX 6300 να δούμε με τα ματάκια μας ποιον συμφέρει να αγοράσει κανείς. Να τρέξουμε κανα 3dsmax & Maya render, κανα Premiere render μαζι με after effects, κανά Photoshop, τίποτε Sony Vegas και να αρχίσουμε να κάνουμε non linear editing σε 3-4 sources ταυτόχρονα του 1gb το κάθε ένα, να τρέξουμε και games σύγχρονα (Watchdogs, Unity, Dying light, Metro, TR, κ.λ.π.) και να δούμε ρε παιδί μου τι συμφέρει τελικά.

Όχι benchmarks. Real games & real apps. Εχω κάτι προτζεκτάκια σε 3ds max κατάλληλα για cpu render. Και εκεί θα δεις γέλωτας που θα πέσει. Ελεος δλδ. Δεν είπα ποτέ μου να πάρει κάποιος 8320 έναντι i5. Αλλά βγαίνει ο κάθε ένας τώρα και μας λέει ότι ο FX 6300 δεν κάνει για gaming, έλεος αυτό είναι επικός μύθος.

• Like 6
Δημοσ.

απλα παιρνεις εξ αρχης ι5 +z97 και τελειωνει η υποθεση

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΥΤΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΙΣΕ ΟΥΤΕ ΜΕ Ι5 ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ Ι7 ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΓΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ best value for money οποτε κοιτας το οικονομικοτερο με της καλυτερες επιδοσειςγτ με 180 ευρο που πενρεις 6300 και μιτρικη με αλλα 120 300δλδ εχεις παρει cpu mobo kai gpu 260x η 750  η αν εβγενε το buget για 270 θα πηγενε σε 280 και παει λεγοντας(δεν λεω οτι ι5 δεν ειναι καλος αλλα η αλιθεια ειναι πως η διαφορα που θα δει με την καρτα θα ειναι πολυ μεγαλητερη και αξιζει πολυ περισοτερο κατι τετοιο για gaming)

Δημοσ.

Είχα τον FX 6300 για 2 χρόνια (107 ευρω τοτε) με τη καρτα της υπογραφης μου,πριν δύο μήνες τον έδωσα,απλα γιατί βρήκα τον 8320 μεταχειρισμενο σε πολύ καλή τιμή!

Λοιπόν,προσωπικά έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος και σε παιχνιδια και σε Κάθε άλλη καθημερινή χρηση...Εχω παίξει πολλά απαιτητικά παιχνίδια οπως bf4,cod,dying light,crisis 3 και δεν είδα πότε τον επεξεργαστη να μην τα καταφέρνει!

Έχει ανέβει καπως η τιμή του τωρα αλλα και πάλι παίζει ΜΟΝΟΣ του σ'αυτα λεφτα!Είναι ανώτερος συνολικά από οποιονδήποτε i3 σ'αυτό το χρηματικό ποσο!

• Like 2
Δημοσ.

Τρώς video στη μάπα και μας λες για frame drops όταν σε Team Deathmatch με 64 players και μαζί με recording o 4100 δεν κολλαγε πουθενά. Στριμώχνεσαι και αρχίζουν οι κωλοτούμπες:  "Ααααα ο 6300 σερνότανε, αλλά όχι σε TD αλλά σε Cοnquest μόνο, και με 64 players μόνο" (και συμπληρώνω εγώ "μονο όμως κάθε τρίτη, πέμπτη, σάββατο, και μονο τις μονές μέρες. Επίσης μόνο όταν ειχα φάει λαδερό και μετά από φραπέ"). 

Πρώτη γελοιότητα.

Το παιχνίδι ότι απαιτήσεις έχει σε 64mp σε DM έχει και σε CNQ. 

Δεύτερη γελοιότητα: μιλάς για τα Maps ενώ τα Maps δεν παιζουν ρόλο. Τι βλακείες λες; Δλδ σε TD ας πούμε ο 6300 ηταν οκ αλλά σε CNQ στο ΙΔΙΟ map, όχι; ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΣ;;;;

Και χωρίς να αποδεικνύεις τίποτα λες "εγώ έχω δικιο".

Το μέγεθος της άγνοιας σου ήταν πρόδηλο μόνο από τα link που περέθεσες (single player LOL). Τώρα το τερμάτισες.

Πραγματικά όποιος έχει παίξει το παιχνίδι (εσύ προφανέστατα όχι) μπορεί εύκολα να διαπιστώσει το μέγεθος της παπάτζας.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ MAP ΑΣΧΕΤΕ. ΜΟΝΟ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ MAP EINAI ΙΔΙΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ TD ΚΑΙ CONQUEST.

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΠΑΙΞΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΛΑ ΜΕΤΑ.

Είσαι ψεύτης βασικά. Το λέω δημόσια λες ΨΕΜΑΤΑ. Και φαίνεται από τις κωλοτούμπες που κάνεις στα κειμενα σου. "Δεν εννοουσα αυτό εννοούσα κάτι άλλο".  Σαν κλασικός φραπεδοτσιφτετέλληνας, μια ζωή θα ψάχνεις υπεκφυγές. Αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι είσαι ασόβαρος.

Αϊντε γιατί μιλάς πολύ άσχημα εδώ και πολλά ποστς και οι moderators σε κοιτάνε.

ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ 6300 στο BF3. Aπατεώνα. Δείξτο μας.

Τους χαρακτηρισμούς, τους ξεκίνησες εσύ, γράφοντας για ''γραφικά φαινόμενα''.

Εγώ απλώς προσαρμόζω το επίπεδο, στο επίπεδο του συνομιλητή. Στις παραπάνω

χυδαιολογίες αλλά και σε αυτές που έκανες edit (καραγκιοζάκο, γελοίε κ.α.) δεν θα

ακολουθήσω καθώς δεν το βρίσκω πολύ αντρικό να διατυπώνονται πίσω από πληκτρολόγια.

Όσο για τις αποδείξεις, εγώ είχα και τον επεξεργαστή και το παιχνίδι. Εσύ κανένα από τα δύο.

Τα frame drops είναι κοινός τόπος για όσους έχουν την παραμικρή σχέση με το άθλημα,

εσύ κάνεις το λάθος να αναγάγεις τον δικό σου gaming μικρόκοσμο σε θεωρία των πάντων.

Εκτός από τυφλός είσαι και βλάκας; Εγώ έχω 8350 εδώ και 3 χρόνια και δεν χρειάστηκε να τον αλλάξω όπως κάτι βλακέντιοι που νομίζουν ότι κάτι κάνανε χώνοντας 1000 ευρώ σε cpu's τα τελευταια 3-4 χρόνια.

Αλήθεια γιατί δεν πήρες τον 6300? Μήπως έκανες αυτό που περιγράφω εδώ και 100 posts?

Οσο για τα video του youtube που δεν είναι ενδεικτικά της απόδοσης ενός συστήματος.. Ναι προφανώς, όταν δεν βολεύει το αποτέλεσμα. Όταν όμως θέλετε να μας δείξετε κανα ιντέλ, τότε τα youtube videos και τα γραφήματα είναι αξιόπιστα.

Το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός που παίζεις δεν σε έχει αφήσει να κατανοήσεις ότι εδώ και δυό σελίδες

αναφέρομαι σε amd vs amd επιλογές.

Δεν έχω τοποθετηθεί πουθενά για i3 vs 6300 ή κάτι ανάλογο. 

Για την αξία των video του youtube αναφέρθηκα προηγουμένως.

Αν δεν θες να καταλάβεις το προφανές (που δεν θες) δεν μπορώ να προσθέσω κάτι άλλο.

Είσαι ΤΟΣΟ καμμένος που δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι μιλάμε για το BF3 και όχι για το BF4. To αρχικό video ήταν από το BF3. Προφανώς παρατηρείς πολύ..... προσεκτικά τα posts.

Στα προγούμενα posts αναφέρομαι ''στα παιχνίδια''. Επειδή τα τσουβάλιασες με τα διάφορα links,

ανταποκρίθηκα για οικονομία του λόγου.

Για το αν αξίζει να πάρει κανείς 6300 ή i3 έναντι των αντίστοιχων επιλογών, έχεις να πεις κάτι?

Ή πάνω στην fanboyστικη αγωνία σου εκτέθηκες και μετά το ίδιο ερώτημα το κάνεις γαργάρα εδώ και κάμποσα post?

• Like 1
Δημοσ.

sotos gtx650 , τελικα κατεληξες η' μπλεχτηκες?

οχι δεν μπλεχτηκα το περιμενα οτι θα γινει κατι τετοιο καποια στιγμη :P ειχα διαβασει αρκετα για τους amd και ειδα πολα σε video απλα δεν ειχε πεσει καποιος στα χερια μου για να δω τι γινετε....εγω αυτο που πειστευω ειναι:οτι η ιντελ ειναι ποιο μπροστα σε τεχνολογια γιαυτο πουλαει οσο θελει...δεν ξερω για την amd αν εχει καποιον ασο στο μανικη της η απλα προσπαθει να εξαντλισει καθε τι που μπορει απο τους 32νμ και μετα να κυκλοφορισει κατι νεο για λογους μαρκετινκ ...αυτο που ξερω και εχω δει εγω ειναι πως για χαμιλα buget ο amd εχει την πρωτια ακομα και σε ποιο μεσεα buget .....απλα επιδι ολος ο ντορος γινετε για το gaming τα 2-4 fps που μπορει να παρει καποιος με εναν ι5 υποθετικα(αναλογα το παιχνιδι και αναλιση γιατι οσο ποιο μικρη ειναι τοσο μεγαλητερη η διαφορα ) μιλοντας απο εναν 50 ευρο ποιο φθινο amd 8320 το 50ευρο αν παει σε καρτα γραφεικων που ειναι ο κυριος παραγοντας τα αποτελεσματα ειναι ποιο θεμαματικα ....ενιμεροτικα ειχα εναν ι5 3470 και τωρα εχω εναν g2030  η διαφορα για εμενα στο παιχνιδι καμια οτι επεζα πριν παιζω και τωρα με την ιδια ευκολια με την 650 που ειναι και δυο χρονων καρτα στα καινουρια παιχνιδια οντως εχει θεμα ο g2030 π.χ call of duty advance

Δημοσ.

Μιλώντας για gaming μηχανήματα, υπάρχουν διάφορες επιλογές επεξεργαστή. Καθένας ας επιλέξει αυτό που του ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του, σύμφωνα βέβαια με τα χρήματα που δίνει. Ο 6300 παίζει μπάλα μόνος του στα λεφτά του και στις επιδόσεις του και πολύ απλά έχει περισσότερη επεξεργαστική ισχύ από i3. Υστερεί σε single core, καταναλώνει περισσότερο ρεύμα, αλλά παίρνεις το καλύτερο πακέτο επιδόσεων για τα λεφτά σου με τον 6300. Αν δεν σε ενδιαφέρουν mmo και λοιπά παιχνίδια (όχι ότι δεν τα παίζει, απλά δεν αποδίδει τόσο καλά), στα υπόλοιπα θα είναι αστέρι. Δεν θα μασήσει σε multiplayer και βαριά παιχνίδια, ούτε σε βαρύ multitasking και rendering όπως θα πάσχιζε ένας i3. 

• Like 2
Δημοσ.

Μιλώντας για gaming μηχανήματα, υπάρχουν διάφορες επιλογές επεξεργαστή. Καθένας ας επιλέξει αυτό που του ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του, σύμφωνα βέβαια με τα χρήματα που δίνει. Ο 6300 παίζει μπάλα μόνος του στα λεφτά του και στις επιδόσεις του και πολύ απλά έχει περισσότερη επεξεργαστική ισχύ από i3. Υστερεί σε single core, καταναλώνει περισσότερο ρεύμα, αλλά παίρνεις το καλύτερο πακέτο επιδόσεων για τα λεφτά σου με τον 6300. Αν δεν σε ενδιαφέρουν mmo και λοιπά παιχνίδια (όχι ότι δεν τα παίζει, απλά δεν αποδίδει τόσο καλά), στα υπόλοιπα θα είναι αστέρι. Δεν θα μασήσει σε multiplayer και βαριά παιχνίδια, ούτε σε βαρύ multitasking και rendering. 

δεν παιζω multiplayer singlplayer παιζω ετσι για να περναει ωρα απλος οταν θα θελω να παιζω θελω να βλεπω το παιχνιδι με ολες του τις δυνατοτιτες ...οταν λες δεν θα αποδιδει τοσο καλα τι εννοεις?δεν εχω δει καποιο παιχνιδι να εχει θεμα σε video 

Δημοσ.

Αποδίδει λιγότερα fps σε παιχνίδια που απαιτούν 2 ή 1 πυρήνες αλλά δυνατούς. Υστερούν σε ανά πυρήνα απόδοση οι fx, αυτό είναι γνωστό. Δεν μιλάω για ελαφριά παιχνίδια όπως το λολ, αλλά διαφορετικά και ποιο απαιτητικά όπως το world of tanks. το war thunder κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...