TheELF Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Εγώ πάλι θα πρότεινα να πάει σε nvdia γιατί όσο θα είναι με τον pentium(ή μέχρι να βγουν παιχνίδια mantle/dx12) θα του παίζει καλύτερα αφού τα driver της amd δεσμεύουν αρκετά μεγάλο μέρος του επεξεργαστή σε πάρα πολλά παιχνίδια. Βέβαια βάλθηκαν να το φτιάξουν αλλά λογικά θα αργήσει να πραγματοποιηθεί. http://www.zdnet.com/article/amd-hiring-cpu-engineer-to-improve-gpu-drivers/ Και κυκλοφορούν ακόμα μεγαλύτερες καφρίλες κατά της Ιντέλας. Αλλά είναι που είναι φευγάτο το thread, μην το κανιβαλίσουμε εντελώς. Δεν είναι καφρίλες αφού γίνανε όντως δικαστικές κινήσεις, καφρίλα είναι που το υπέρ φουσκώνουν μερικοί για να περάσει το δικό τους. Οι εταιρίες τα βρήκαν μεταξύ τους εδώ και χρόνια αλλά τα fanboys επιμένουν στο ότι συνεχίζεται να γίνεται το ίδιο κατά κόρον ακόμα και σήμερα. Που τόσο χαζή δεν είναι η amd,αν συνέχιζε να κάνει τέτοια η intel θα συνέχιζε να της παίρνει λεφτά η amd. http://www.amd.com/Documents/AMD_Intel_Settlement_Agreement_-_Full.pdf
TheELF Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 τι λεει το παραπανο link? Οι εταιρίες τα βρήκαν μεταξύ τους εδώ και χρόνια
Thanos1972 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 αυτο δεν αναιρει οτι εκανε φουστιες. αλλα ετσι ειναι...οταν εχεις τα χρηματα...
sotos gtx 650 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 μαλιστα...σιγουρα τα βρικανε στα χαρτια αλλα οπως και να το κανεις ειναι ανταγωνιστες
agisilaosko Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Παιδια καλησπερα,εφτιαξα ενα νεο συστημα με επεξεργαστη τον fx 6300 και εβαλα τη ψηκτρα coolermaster tx3 evo.Η θερμοκρασιες σε οχι τοσο βαρια χρηση ειναι καπου στους 40 και λιγο βαθμους.Ειναι καλη θερμοκρασια γτ οταν εβαζα την ψυκτρα ειδα οτι δεν καλυπτε ολη την επιφανεια του επεξεργαστει .Μηπως πρεπει να την κανω να παταει ακριβως στο κεντρο;
cabdik Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 αν την εχεις τοποθετησει σωστα (εννοειται και με θερμοαγωγιμη... εε...?), τοτε πρεπει να κατεβασεις ενα προγραμμα, και να στρεσσαρεις τον επεξεργαστη για κανα 15-20 λεπτα, για να δεις ποια ειναι τα ορια που θα φτασει..! ετσι θα δεις αν αποδιδει η οχι η ψυκτρα σου. οι 40β δεν ειναι πολυ (για LOAD), ουτε λιγο (για IDLE). πρεπει να δεις που φτανει η θερμοκρασια σε stress test, ωστε να βρεις τα ορια του..! μεχρι 50-55, παντως θα εισαι καλα..! πχ OCCT
agisilaosko Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 εχω βαλει θερμοαγωγιμη παστα αυτη που ειχε μαζι με τη ψυκτρα.Τελικα το ελενξα παλι και ειναι σωστα τοποθετημενη.αλλα κραταει θερμοκρασιες παλι.Nα και ενα screenshot http://prntscr.com/7iy0ph
cabdik Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 φιλε μου, και παλι δεν διευκρινιζεις, ποτε εχεις 50β.......??????? σε idle ή σε load?
agisilaosko Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 οταν επιασε 50 εκανα εγκατασταση το avira και ειχα ανοιχτο το browser me 3-4 παραθυρα.
cabdik Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 ωραια..! εκανες ενα στρες τεστ, να δεις που φτανει...?
agisilaosko Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Έκανα αλλά το σταμάτησα στα 4 λεπτά γτ ανεβεναι πάνω από 55 και φοβήθηκα να τ συνεχίσω..
iSwearSheWas18 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Nα σου πω και γω την ιστορια μου.Πριν 9 χρονια εφτιαξα ενα συστημα τεραs(5κ ευρω)με intel 2 extreme qx 6700,2x gtx 8800,8gb ram,nvidia 680i sli,5 fanakia μεσα στο pc +2 μεγαλα,τροφοδοτικο 750w gold τις silverstone,2x 256 gb hd ενωμενους μαζι.Εκτος απο τις καρτες γραφικων που καηκαν περυσι(αγορασα μια gtx 750 ti 2gb oc για αντικαταστατη),το pc δεν εχει παρουσιασει κανενα αλλο προβλημα.Με ενα full καθαρισμα που του κανω καθε 6μηνο και αλλαγη thermal paste καθε χρονο,το pc μου δεν καταλαβαινει τιποτα.Παιζω battlefield 4 στα ultra,dying light στα high,the witcher 3 στα high και ολα τα παιχνιδια απο 2013-2015 τουλαχιστον στα high.Που θελω να καταληξω.Στο γεγονος οτι οι intel εχουν μεγαλυτερη αντοχη/ζωη.Ειμαι απο βολο.Θα κατεβω βολο σε κανα μηνα.Αμα θες στειλε μηνυμα να ερθεις απο το σπιτι να δεις τις επιδοσεις μονος σου.
cabdik Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 και που κολλαει το παραπανω μηνυμα? καλα.... δεν το καταλαβες? ειναι το Thread που λεει ο καθενας τον πονο του.....!!!! Έκανα αλλά το σταμάτησα στα 4 λεπτά γτ ανεβεναι πάνω από 55 και φοβήθηκα να τ συνεχίσω.. κακως το σταματησες. αστο κανα τεταρτο, και δες τι θερμοκρασιες θα πιασει. Μην φοβασαι. αν περασει το οριο ασφαλειας, απλα θα κλεισει το πισι...!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα