alldaynews Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Τι άλλο περίμενες John-lamia.Είναι η κόντρα στο αίμα μας δυστυχώς.Τεκμηρίωση ελάχιστη και μάχη σαν τα κοκόρια για τον ποιος τον έχει καλύτερο. Τον επεξεργαστή!!!!
TheELF Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Ναι παιδια το ξερω οτι εχουν παρα πολυ αλλα το τι θεωορει καποιος γρηγορο η αργο ειναι αντικιμενικο απλος θα ηθελα ν δω με την χρισει που κανω εγω π.χ να δω πως δουλευει να δω απο κοντα ποση χρη σε παιχνιδια εχει παρολου που εχω διαβασει αρκετα καλα λογια και απο αυτα που διαβαζω ειναι αριστει ιδικα στα λευτα που εχουν Έλα,john lamia,αφού δεν θες flame γιατί δεν του κάνεις την χάρη του ανθρώπου να ανεβάσεις μερικές εικόνες με το πόσο χρήση του επεξεργαστή γίνεται στα παιχνίδια. Αυτό είναι το μέλημά του,από ότι μας είπε,καθημερινή χρήση και παιχνίδια. 1
TRILOBYTER Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Τι άλλο περίμενες John-lamia.Είναι η κόντρα στο αίμα μας δυστυχώς.Τεκμηρίωση ελάχιστη και μάχη σαν τα κοκόρια για τον ποιος τον έχει καλύτερο. Τον επεξεργαστή!!!! Εγω τον εχω 45nm 4
Drake27 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Έλα,john lamia,αφού δεν θες flame γιατί δεν του κάνεις την χάρη του ανθρώπου να ανεβάσεις μερικές εικόνες με το πόσο χρήση του επεξεργαστή γίνεται στα παιχνίδια. Αυτό είναι το μέλημά του,από ότι μας είπε,καθημερινή χρήση και παιχνίδια. Το παιδι οπως ειπε στην αρχη θελει να το δει live και οχι απο γραφήματα,Αμα ηθελε να δει γραφηματα ηξερε και ο ιδιος χωρις να ρωτησει εδω μεσα. Μακαρι να βρεις φιλε μου καποιον απο βολο να πας να το δεις απο κοντα. Αν ειχα ακομα τον 8350 θα σου ελεγα να ερθεις σε μενα μιας και ειμαι απο βολο 1
TheELF Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Το παιδι οπως ειπε στην αρχη θελει να το δει live και οχι απο γραφήματα,Αμα ηθελε να δει γραφηματα ηξερε και ο ιδιος χωρις να ρωτησει εδω μεσα. Μακαρι να βρεις φιλε μου καποιον απο βολο να πας να το δεις απο κοντα. Αν ειχα ακομα τον 8350 θα σου ελεγα να ερθεις σε μενα μιας και ειμαι απο βολο Μα δεν είπα εγώ για γράφημα,γράφημα βρίσκεις παντού όπως λες και εσύ,ποσοστό χρήσης μόνο για το παιχνίδι αυτό είναι που δεν βρίσκεις. Όπως π.χ. σε αυτήν την εικόνα που σου δείχνει πόσο % δίνει στο παιχνίδι και πόσο % μένει ανεκμετάλλευτος (και σου δείχνει και τον λόγο) 2
Drake27 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Μα δεν είπα εγώ για γράφημα,γράφημα βρίσκεις παντού όπως λες και εσύ,ποσοστό χρήσης μόνο για το παιχνίδι αυτό είναι που δεν βρίσκεις. Όπως π.χ. σε αυτήν την εικόνα που σου δείχνει πόσο % δίνει στο παιχνίδι και πόσο % μένει ανεκμετάλλευτος (και σου δείχνει και τον λόγο) Και για να τα δεις αυτα παιζουν πολλα πραματα ρολο,μητρικη,ραμ,δισκος,γιατι αμα το δει σε ενα μηχάνημα με τοπ πραματα απανω και παει και βαλει budget πραματα,μπορει να ειναι μερα με την νυχτα. 1
TheELF Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Και για να τα δεις αυτα παιζουν πολλα πραματα ρολο,μητρικη,ραμ,δισκος,γιατι αμα το δει σε ενα μηχάνημα με τοπ πραματα απανω και παει και βαλει budget πραματα,μπορει να ειναι μερα με την νυχτα. Ε ας ανεβάσει κάποιος με τοπ πράγματα να δούμε πόσοι διαφορά θα έχει. Δεν θα αλλάξει τίποτα, αλλά δεν σας χαλάω και χατίρι.
Drake27 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Ε ας ανεβάσει κάποιος με τοπ πράγματα να δούμε πόσοι διαφορά θα έχει. Δεν θα αλλάξει τίποτα, αλλά δεν σας χαλάω και χατίρι. Όχι,η καλύτερη λύση και για μένα είναι να το δει live το παιδί,όπως και ζήτησε και από εκεί και πέρα ας κρίνει μόνος του
John-lamia Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Τι άλλο περίμενες John-lamia.Είναι η κόντρα στο αίμα μας δυστυχώς.Τεκμηρίωση ελάχιστη και μάχη σαν τα κοκόρια για τον ποιος τον έχει καλύτερο. Τον επεξεργαστή!!!! τι τον κάνει ο καθένας είναι το θέμα. Έλα,john lamia,αφού δεν θες flame γιατί δεν του κάνεις την χάρη του ανθρώπου να ανεβάσεις μερικές εικόνες με το πόσο χρήση του επεξεργαστή γίνεται στα παιχνίδια. Αυτό είναι το μέλημά του,από ότι μας είπε,καθημερινή χρήση και παιχνίδια. να αναρωτιέται κανείς γιατί κάνει oc την cpu ενώ δεν ζορίζεται στα παιχνίδια. Και το θέμα είναι στα παιχνίδια το τι δουλειά έχει πέσει στο στήσιμο της μηχανής γραφικών και το είδος του παιχνιδιού. τα στρατηγικής πχ θέλουν καλό επεξεργαστή τα fps καλή κάρτα και τα ράλι απ ότι έχω καταλάβει γρήγορο σκληρό Για να μην υπάρχει lag στο game play στα πολλά χιλιόμετρα. Αλλά το βασικό στα παιχνίδια είναι η κάρτα. Πω πω να έχει πάρει κάποιος κανέναν 9590 και να πάει να δεί αυτό...... και εδω μπορουμε να αναρωτηθούμε γιατι τοσο μαρκετινγκ !! οπως πολυ σωστα αναφερεις φιλτατε SwagJim γιατι ενας τοσο καλος επεξεργαστής δεν μπορει να τρεξει το παιχνιδι που ενα πχ ps4 με 2 apu της φουτσας το παιζει μια χαρα !!! γιατι το παιχνιδι να ειναι multicore στην κονσολα και στους υπολογιστες οχι ??? γιατι ενας Ι5 να ειναι ποιο πανω απο Ι7 σε καρε με την 970, και γιατι ενας Ι3 να ειναι ποιο πανω απ τον 9590 ???? οκ, το να ειμαι fan και να κρικω με κλειστα ματια μια εταιρια μεταξι σοβαρου και αστειου πειραζει καποιους, οταν ομως εγω την παταω απ την ιδια εταιρια που ειμαι fan και βλεπω οτι εχω σκασει 300-400€ για εναν Ι7 και περνω τον μπουλο απο Ι5 στο παιχνιδι που εδωσεις το γραφιμα μπορω αμεσα να σταματισω να ειμαι amd-intel fan και να αρχισω να κραζω μαζι με αλλους την εταιρια που εφτιαξε το παιχνιδι. 1
alldaynews Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Στο campaing του battlrfield 4 έφτασε μέχρι 59% η cpu 2
IceFrog Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 τι τον κάνει ο καθένας είναι το θέμα. να αναρωτιέται κανείς γιατί κάνει oc την cpu ενώ δεν ζορίζεται στα παιχνίδια. Και το θέμα είναι στα παιχνίδια το τι δουλειά έχει πέσει στο στήσιμο της μηχανής γραφικών και το είδος του παιχνιδιού. τα στρατηγικής πχ θέλουν καλό επεξεργαστή τα fps καλή κάρτα και τα ράλι απ ότι έχω καταλάβει γρήγορο σκληρό Για να μην υπάρχει lag στο game play στα πολλά χιλιόμετρα. Αλλά το βασικό στα παιχνίδια είναι η κάρτα. και εδω μπορουμε να αναρωτηθούμε γιατι τοσο μαρκετινγκ !! οπως πολυ σωστα αναφερεις φιλτατε SwagJim γιατι ενας τοσο καλος επεξεργαστής δεν μπορει να τρεξει το παιχνιδι που ενα πχ ps4 με 2 apu της φουτσας το παιζει μια χαρα !!! γιατι το παιχνιδι να ειναι multicore στην κονσολα και στους υπολογιστες οχι ??? γιατι ενας Ι5 να ειναι ποιο πανω απο Ι7 σε καρε με την 970, και γιατι ενας Ι3 να ειναι ποιο πανω απ τον 9590 ???? οκ, το να ειμαι fan και να κρικω με κλειστα ματια μια εταιρια μεταξι σοβαρου και αστειου πειραζει καποιους, οταν ομως εγω την παταω απ την ιδια εταιρια που ειμαι fan και βλεπω οτι εχω σκασει 300-400€ για εναν Ι7 και περνω τον μπουλο απο Ι5 στο παιχνιδι που εδωσεις το γραφιμα μπορω αμεσα να σταματισω να ειμαι amd-intel fan και να αρχισω να κραζω μαζι με αλλους την εταιρια που εφτιαξε το παιχνιδι. Σε παρακαλω, δηλαδη θες να μας πεις οτι τα παιχνιδια-προγραμματα ειναι κακογραμμενα? Φωτια θα πεσει να σε καψει, η amd φταιει που βγαζει μαπα επεξεργαστες και intel γιατι δεν τιμολογει -100 ευρω. Ο μονος που δεν φταιει ειναι ο καταναλωτης, που τον εχουν κανει να πιστευει οτι για να παιξει lol και 2-3 παιχνιδια πρεπει να σκασει 600 ευρω για cpu και καρτα.. Οπως και με τα τοσα mercedes που κυκλοφορουσαν προ κρισης. Ηθελε ο βλαχοτσομπανος να πηγαινει την κυρα και την θυγατερα την κυριακη μεχρι την εκκλησια του χωριου, δεν του εκανε το primera που ειχε. Καπως ετσι εχουμε καταντησει
John-lamia Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Σε παρακαλω, δηλαδη θες να μας πεις οτι τα παιχνιδια-προγραμματα ειναι κακογραμμενα? Φωτια θα πεσει να σε καψει, η amd φταιει που βγαζει μαπα επεξεργαστες και intel γιατι δεν τιμολογει -100 ευρω. Ο μονος που δεν φταιει ειναι ο καταναλωτης, που τον εχουν κανει να πιστευει οτι για να παιξει lol και 2-3 παιχνιδια πρεπει να σκασει 600 ευρω για cpu και καρτα.. Οπως και με τα τοσα mercedes που κυκλοφορουσαν προ κρισης. Ηθελε ο βλαχοτσομπανος να πηγαινει την κυρα και την θυγατερα την κυριακη μεχρι την εκκλησια του χωριου, δεν του εκανε το primera που ειχε. Καπως ετσι εχουμε καταντησει ακριβά αυτοκίνητα περνάει όποιος τα έχει. και αυτό είναι ένα άσχημο και άσχετο παράδειγμα με τους επεξεργαστές. 2
IceFrog Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 ακριβά αυτοκίνητα περνάει όποιος τα έχει. και αυτό είναι ένα άσχημο και άσχετο παράδειγμα με τους επεξεργαστές. εχει να κανει με την καταναλωτικη μανια και με την ελειψη γνωσεων. Ξαφνικα ολοι γινανε streamers και κανουν rendering?
John-lamia Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 μαπα επεξεργαστής θα ήταν κάποιος ο οποίος θα χαλούσε την ώρα που θα έβλεπες μια ταινία πχ. μαπα Δεν είναι κανένας, και η επεξεργαστική δύναμη που μας δίνουν και οι δυο εταιρίες είναι υπέρ αρκετή για οικιακά μηχανήματα. Και σε ξανά ρωτάω, γιατί ένας Ι5 να ειναι ποιο πανω απο ι7 στα παιχνίδια; εχει να κανει με την καταναλωτικη μανια και με την ελειψη γνωσεων. Ξαφνικα ολοι γινανε streamers και κανουν rendering? αν ηθελα να κανω streaming το παιχνίδι που παίζω θα έβαζα μια κάρτα pci-pciexp Για αυτήν την δουλειά η οποία είναι πολύ ποιο φτηνή από έναν Ι7. Η εργασία για rendering είναι καθαρή δουλειά στησίματος του προγράμματος για το πως θα δουλεύει τους πόρους του υπολογιστή. τι να το κάνω ένα τέτοιο πρόγραμμα όταν δεν βλέπει cuda η opencl Για να εκμεταλλευτώ την κάρτα γραφικών μου;
IceFrog Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 μαπα επεξεργαστής θα ήταν κάποιος ο οποίος θα χαλούσε την ώρα που θα έβλεπες μια ταινία πχ. μαπα Δεν είναι κανένας, και η επεξεργαστική δύναμη που μας δίνουν και οι δυο εταιρίες είναι υπέρ αρκετή για οικιακά μηχανήματα. Και σε ξανά ρωτάω, γιατί ένας Ι5 να ειναι ποιο πανω απο ι7 στα παιχνίδια; αν ηθελα να κανω streaming το παιχνίδι που παίζω θα έβαζα μια κάρτα pci-pciexp Για αυτήν την δουλειά η οποία είναι πολύ ποιο φτηνή από έναν Ι7. Η εργασία για rendering είναι καθαρή δουλειά στησίματος του προγράμματος για το πως θα δουλεύει τους πόρους του υπολογιστή. τι να το κάνω ένα τέτοιο πρόγραμμα όταν δεν βλέπει cuda η opencl Για να εκμεταλλευτώ την κάρτα γραφικών μου; Δεν απευθύνομαι σε σενα, απλα δεν γνωριζουν ολοι εκει εξω ποσο harware τους χρειαζεται 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα