Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολη την παρεα θα ηθελα να ρωτισω το εξις αν υπαρχει καποιος φιλος απο βολο να εχει υπολογιστι με fx 4ραπιρινο 6πιρνο η 8πιρινο ολοι μου οι φιλοι ειναι ιντελακιδες και θα ηθελα να δω καποιον υπολογιστι απο κοντα με amd fx αν καποιος δεν εχει προβλιμα και εινα απο βολο ας μου στιλει μηνυμα αν το θεμα ειναι  σε ακυρο σιμιο να με συνχωρεσετε και να το μετακινισετε στο σωστο μερος ευχαριστω

• Like 1
  • Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα ηθελα να δω καποιον υπολογιστι απο κοντα με amd fx 

Γιατί δεν λες απλά τι θες να δεις;

Έχει αρκετά άτομα με fx εδώ για να σου λύσουν της απορίες σου.

Δημοσ.

Ναι παιδια το ξερω οτι εχουν παρα πολυ αλλα το τι θεωορει καποιος γρηγορο η αργο ειναι αντικιμενικο απλος θα ηθελα ν δω με την χρισει που κανω εγω π.χ να δω πως δουλευει να δω απο κοντα ποση χρη σε παιχνιδια εχει παρολου που εχω διαβασει αρκετα καλα λογια και απο αυτα που διαβαζω ειναι αριστει ιδικα στα λευτα που εχουν

Ναι πως παει σ καθιμερινη χριση απλος επιδι μου αρεσει οταν ψανχνω στο ιντερνετ να κοιταω και να σιγρινο διαφορα πραγματα να ανιγω πολεε σελιδεσ να ακουω μουσικη σε youtube μπορει να κανω διαδορα προγραματα εγκατασταση να τ δοκιμασω και τετοια ..απλος ηθελα απο εδω που υπαρχουν πολοι χριστες αν καποιο παιδι ηταν απο βολο και δεν ειχε καποιο θεμα ν το εβλεπα και απο κοντα ενα συστιμα fx

Δυστιχος απο χαζομαρα μου πουλισα ενα ι5 3470 και μετα επεσα σε πεντιουμ που ενταξη την κανει τι δουλεια του αλλαα.. :Ρ τεσπα και τωρα λογο οικονομικων και μετα απο αρκετα βιντεακια φορουμ και λιπα βλεπω πως ειναι σε πολυ καλο επιπεδο ιδικα η 83 σιρα γτ η 81 και αυτοι που ειχαν βγει ποιο παλια δεν ητανε τοσο καλη χωρις να λεω οτι δεν ειναι καλοι .....

Δημοσ.

Φιλε ice frog απο το πσ μονο καρτα γραφεικων κρατισα και σκλιρο με τ αρχεια μου τ εχω μετανιοσει πολυ...ειχα κανει τραμπα με ενα πεντιουμ με h61 :/

Δημοσ.

Δυστιχος απο χαζομαρα μου πουλισα ενα ι5 3470 και μετα επεσα σε πεντιουμ που ενταξη την κανει τι δουλεια του αλλαα.. :Ρ τεσπα και τωρα λογο οικονομικων και μετα απο αρκετα βιντεακια φορουμ και λιπα βλεπω πως ειναι σε πολυ καλο επιπεδο ιδικα η 83 σιρα γτ η 81 και αυτοι που ειχαν βγει ποιο παλια δεν ητανε τοσο καλη χωρις να λεω οτι δεν ειναι καλοι .....

Εφοσον,αν καταλαβα καλα γιατι η συνταξη σου ειναι λιγο περιεργη,εχεις τωρα pentium, πουλησε τον και βαλε τον πιο φτηνο intel τετραπυρηνο ειναι καλυτερη λυση.

Φιλε ice frog απο το πσ μονο καρτα γραφεικων κρατισα και σκλιρο με τ αρχεια μου τ εχω μετανιοσει πολυ...ειχα κανει τραμπα με ενα πεντιουμ με h61 :/

Επομενως ψαχνε εδω στις αγγελιες για καποιον μεταχειρισμενο Sandybridge τετραπυρηνο,κατα καιρους υπαρχουν καλες ευκαιριες,σε καλες τιμες απο αξιοπιστα μελη με πολλες θετικες ψηφους.

Δημοσ.

ναι παιδια συγγνωμη γραφω βιαστικα γι'αυτο. Το σκεφτηκα για τετραπυρηνο αλλα ενας i3 που δεν εχει κανονικους 4 πυρηνες κοστιζει γυρω στα 100 ευρω. Για εναν i5 200 ευρω...Η μητρικη ουτος ή αλλως δεν υποστηριζει sata 3 και χρειαζεται αναβαθμιση για να συνδεσω και τον ssd. Οποτε 100 ευρω ενας i3 και 60 ευρω τουλαχιστον μια μητρικη βγαινουν 160 ευρω. Ενώ με 170 ευρω σχεδον βαζω τον fx 6300 και μια μητρικη και ειναι καλυτερα.Γι' αυτο θελω να βαλω amd και για δοκιμη...

ευχαριστω φιλε benign αλλα λεω ν βαλω κατι σε amd αυτη την φορα πειστευω για λιγα λευτα που σκοπευω να δοσω θα παρω ποιο καλα αποτελεσματα ( δεν εχω σκοπο ν κανω κατι τωρα προς το καλοκαιρι)
Δημοσ.

Αυτο σκευτομαι πως με τον fx 6300 αν ειναι ετσι οπως πειστευω θα ειμαι μια χαρα χωρις κανενα θεμα

Αλλα αν βρεθει καποιο παιδι που δεν θα εχει θεμα και ειναι απο βολο..ας μου στειλει μηνυμα :)

Δημοσ.

Η μητρικη ουτος ή αλλως δεν υποστηριζει sata 3 και χρειαζεται αναβαθμιση για να συνδεσω και τον ssd.

Και σε sata2 να τον βάλεις δεν θα καταλάβεις καμία διαφορά στην ταχύτητα.

Τώρα αν έχεις ψηθεί να κάνεις αναβάθμιση άλλο αυτό. 

Δημοσ.

Δεν εχει διαφορα σε ταχητητα η σατα 3 με σατα 2?προς το παρων την παλευει ακομα ο 2030 που εχω ...απλος προς τ καλοκαιρακι λεω να στισω ενα καλο πσ παλι γτ και η καρτα θελει αναβαθμιση εχω gtx 650 αλλα σε 1080 που εχω 24αρα πλεον οθονη εχω θεμα ..και λεω να βαλω και ενα 6πυρινο να ειναι κομπλε

Δημοσ.

Δεν εχει διαφορα σε ταχητητα η σατα 3 με σατα 2?

Έχει διαφορά στην μεταφορά μεγάλων αρχείων.

Τον ssd τον παίρνεις για να διαβάζει πολύ γρήγορα πολλά μικρά αρχεία, των windows και των παιχνιδιών.

Στην πράξη δηλαδή δεν θα καταλάβεις διαφορά.

Δημοσ.

Πρωτα θα παρω καρτα γραφεικων θα δω πως θα παει ο ιντελ με τον σσδ γτ δεν τον εχω περασει ακομα ειμαι εκτος και βλεπουμε για επεξεργαστι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...