Moderators Malthador Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Καλημέρα. Στο pc του μαγαζιού έχω συνδεδεμένα τον ενισχυτή συνδεδεμένο στην έξοδο των ακουστικών και παίζει μουσική από το iTunes όλη μέρα. Υπάρχει τρόπος να «αποδεσμεύσω» όλα τα άλλα προγράμματα και να παίζουν ήχο σε ξεχωριστό κανάλι; Π.χ. αν θέλω να παίξω ένα video στο youtube να μην ακούγεται σε όλο το κατάστημα αλλά να συνδέσω ένα ακόμα ζευγάρι ακουστικά και να παίζει ξεχωριστά. Πώς μπορώ να το κάνω αυτό; Δεν με πειράζει να αγοράσω ακόμα και μια φθηνή κάρτα ήχου, αρκεί να ξέρω ότι γίνεται αυτό που θέλω. Η μητρική μου είναι η GA-B85-HD3.
discoboyminimal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 δεν ξερω τι γινεται με το itunes. με winamp μπορεις παντως.αφου μπορεις να διαλεξεις απο που θα φευγει ο ηχος. ετσι στα windows (youtube, browser , itunes κλπ) θα εχεις την 1η. και στο winamp θα εχεις την 2η. ξεχωριστα και τα 2.
Moderators Malthador Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Άρα, αγοράζω μία usb κάρτα ήχου και το κάνω; Ή μπορώ να το κάνω από την μητρική κατευθείαν; Υποστηρίζουν γενικά οι μητρικές πολλαπλό streamάρισμα στον ήχο;
discoboyminimal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 ναι.καποιες μητρικες εχουν. με usb καρτα ηχου (εξωτερικη με λιγα λογια, γιατι μπορει να παρεις firewire ας πουμε, που δεν ειναι usb το πρωτοκολο συνδεσης) τωρα για να δεις αν εχεις η δικια σου. πατα στον πινακα ελεγχου της realtek. και δεν αν εχει καπου επιλογη να διαχωρησει ολες τις εξοδους (μπροστινη με πισω) να παιζουν διαφορετικη μουσικη. αφου το κλικαρεις , θα πρεπει αν σου εμφανιστει στις συσκευες αναπαραγωγης 1)Realtek High Definition - Speakers 2)Realtek HD Audio 2nd Output. θα κανεις επιλογη προεπιλογης το 2nd output , για να παιζουν ΟΛΑ απο την μπροστινη υποδοχη που εχει το pc , για να βαζεις τα ακουστικα και να ακους ολους τους ηχους. και θα σεταρεις το Winamp να παιζει απο την Realtek High Definition εξοδο. ετσι η μουσικη θα βγαινει απο πισω στα ηχεια μεσο της πρωτης επιλογης (Realtek High Definition)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα